Nowicjuszka w ogrodzie
-
- 100p
- Od: 14 kwie 2008, o 21:14
-
- 100p
-
- 100p
- Comcia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tak mnie na początku irytował ten beton że nawet jak posadziłam niecierpki to też jakoś.... nie tak wyglądało....
Ale zaczął zarastać bluszczem ( nie z każdej strony jak na razie ) i teraz wygląda znacznie lepiej
A na początku myślałam nawet jak się go pozbyć.....
Tym większą radoś sprawiłyście mi chwaląc go
Ale zaczął zarastać bluszczem ( nie z każdej strony jak na razie ) i teraz wygląda znacznie lepiej

A na początku myślałam nawet jak się go pozbyć.....
Tym większą radoś sprawiłyście mi chwaląc go

-
- 100p
-
- 100p
- Comcia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Skarbie - nie mam pojęcia bo kupiłam to w ogrodniku. Marudziłam trochę na te już przekwitające i pani dała mi 2 doniczki z nierozwiniętymi liliami za 3 zeta. W jednej były 3 pędy, w drugiej 2 pędy....acidantera pisze:Ty weź mi COMA napisz ale koniecznie!!! Co to za odmiana lilii??????????????? Ja jż musze mieć! jA JĄ chcę mieć!!
Umówimy się tak że ja ci wykopię i wyślę bo wszystkie są identyczne a miałam nadzieję że są różne. Na dodatek na wiadomej stronce nakupiłam już na jesień masę innych więc i tak będę miała wielkie mnóstwo lilii to mi nie ubędzie

Co do zawilca - anemona to ja powtórzyłam po kimś jak małpka

Gabrysiu - ja jestem ranny ptaszek

Giguś - jak każda babcia jestem zakochana we wnusi i oczywiście dla mnie jest najpiękniejszym dzieckiem świata

-
- 100p
hahaha wiesz co? Kiedyś nie dostałam powiadomień, że mnie ktoś odwiedził. Ja wchodzę do swojego wątku, żeby jakieś zdjęcia umieścić patrze ... a tam tyle gościacidantera pisze:Liska nie obijaj się może się powiadomienia zacięły bo aż tyle ich było ;))liska pisze:a dlaczego ja nie dostaję powiadomień? A tu pamiętniki, kwiaty, wnusia...
Trza się ruszyć i połazić po ogródkach, a Tobie się nie chce co?? ;p

z uśmiechami Iza
u liski
u liski