Nowicjuszka w ogrodzie

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
acidantera
100p
100p
Od: 14 kwie 2008, o 21:14

Post »

Witaj coma ta funkia to jest extra rozrośnięta.. bardzo ladna naprawdę.. uwielbiam je.. a wnusia jak lala ;))
Awatar użytkownika
Comcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 maja 2008, o 14:28
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ja pamietam że jak bedę dzieliła hosty to mam chętnych na zaadoptowania :)

Na pewno jak bedę szukała miejsca pod nowe nasadzenia to bedę miała jeszcze do oddania floksy, rozchodniki okazałe i miechunki.... Rośnie to wszystko u mnie w ilościach hurtowych ;:1
acidantera
100p
100p

Post »

ojojojojojoj to namoją skromną działeczkę chętnie przyjmę te sierotki!!!! Prosze proszę nie zapomnij o mnie ;))))
Obrazek

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
acidantera
100p
100p

Post »

a ten klombik masz interesujący ;)) Bardzo mi się podoba ten bluszcz tak ładnie zarosło... z tym różem pięknie się komponuje ... Obrazek
Awatar użytkownika
giza
1000p
1000p
Od: 1 paź 2007, o 00:40

Post »

Sliczne róże masz Mariolu, a beton obrośnięty bluszczem w połączeniu z niecierpkami kapitalnie wygląda :D . Wnusia pogodna tak jak Jeje babcia :wink:
Pozdrawiam, giza vel Gabryśka:)

Rewolta – 05.2007r. C.d. 2009
Awatar użytkownika
Comcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Tak mnie na początku irytował ten beton że nawet jak posadziłam niecierpki to też jakoś.... nie tak wyglądało....
Ale zaczął zarastać bluszczem ( nie z każdej strony jak na razie ) i teraz wygląda znacznie lepiej :)

A na początku myślałam nawet jak się go pozbyć.....

Tym większą radoś sprawiłyście mi chwaląc go ;:1
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Mariolus. Ale wnusia jak cukiereczek słodka.Sliczna dziewczynka. Zyczę ci miłego dnia
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
giza
1000p
1000p
Od: 1 paź 2007, o 00:40

Post »

Mariolu, na razie może nie wywalaj betonka :wink: Taki fajny, obrośnięty wzgórek może interesująco wyglądąc :wink: właściwie juz tak wygląda, a jak bluszcz się zagęści to ekstra :D

ja bywam na działce wczesnymi nocami a Ty widze baaardzo póznymi /czy na odwrót? :? /
Pozdrawiam, giza vel Gabryśka:)

Rewolta – 05.2007r. C.d. 2009
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

a dlaczego ja nie dostaję powiadomień? A tu pamiętniki, kwiaty, wnusia...
z uśmiechami Iza
u liski
acidantera
100p
100p

Post »

liska pisze:a dlaczego ja nie dostaję powiadomień? A tu pamiętniki, kwiaty, wnusia...
Liska nie obijaj się może się powiadomienia zacięły bo aż tyle ich było ;))
Trza się ruszyć i połazić po ogródkach, a Tobie sie nie chce co?? ;p
acidantera
100p
100p

Post »

Ty weź mi COMA napisz ale koniecznie!!! Co to za odmiana lilii??????????????? Ja jż musze mieć! jA JĄ chcę mieć!!

Obrazek

I jeszcze tak przeglądałam twój ogródek ... o ile mi wiadomo to nie zawilec lecz anemon królewski :
Obrazek
Awatar użytkownika
Comcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

acidantera pisze:Ty weź mi COMA napisz ale koniecznie!!! Co to za odmiana lilii??????????????? Ja jż musze mieć! jA JĄ chcę mieć!!
Skarbie - nie mam pojęcia bo kupiłam to w ogrodniku. Marudziłam trochę na te już przekwitające i pani dała mi 2 doniczki z nierozwiniętymi liliami za 3 zeta. W jednej były 3 pędy, w drugiej 2 pędy....

Umówimy się tak że ja ci wykopię i wyślę bo wszystkie są identyczne a miałam nadzieję że są różne. Na dodatek na wiadomej stronce nakupiłam już na jesień masę innych więc i tak będę miała wielkie mnóstwo lilii to mi nie ubędzie :)

Co do zawilca - anemona to ja powtórzyłam po kimś jak małpka :) Wiesz przecież że się nie znam ...

Gabrysiu - ja jestem ranny ptaszek :) Około 5 rano otwieram oczka i już nie umiem ich zamknąć :) Zatem zdjęcia były robione o świcie, przed pracą .... Już zaczęłam nawet narzekać że jak się budzę to jeszcze jest ciemno a niedawno było już widno.... Mogłam wcześniej jechać na działeczkę a po ciemku nie da rady :(

Giguś - jak każda babcia jestem zakochana we wnusi i oczywiście dla mnie jest najpiękniejszym dzieckiem świata :)
acidantera
100p
100p

Post »

Odpisałam na P.W. ;))

Kochana ja też się nie znam hihihi, tak się tylko wymądrzam hihihi.. mama i tata mają tego anemona u siebie od tego roku pierwszy raz, a jest fajny i taki nietypowy więc pamiętam w tym wypadku ...;))

cmok cmok
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

acidantera pisze:
liska pisze:a dlaczego ja nie dostaję powiadomień? A tu pamiętniki, kwiaty, wnusia...
Liska nie obijaj się może się powiadomienia zacięły bo aż tyle ich było ;))
Trza się ruszyć i połazić po ogródkach, a Tobie się nie chce co?? ;p
hahaha wiesz co? Kiedyś nie dostałam powiadomień, że mnie ktoś odwiedził. Ja wchodzę do swojego wątku, żeby jakieś zdjęcia umieścić patrze ... a tam tyle gości :) hihi nie wiem czemu tak...
z uśmiechami Iza
u liski
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22

Post »

Wnusia urocza i wcale się nie dziwię że najukochańsza.
Ja mam dwóch wnuków i też są najukochańsi.
A co do tego kwiatka, to jest to zawilec japoński.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”