No to potrzebna będzie igła, kombinerki -> odpalamy palnik kuchenki gazowej i ... robimy dziurkiAmanita pisze:... ma pokrywkę, tylko szkoda, ze pokrywka nie ma dziurek wentylacyjnych![]()
...

No to potrzebna będzie igła, kombinerki -> odpalamy palnik kuchenki gazowej i ... robimy dziurkiAmanita pisze:... ma pokrywkę, tylko szkoda, ze pokrywka nie ma dziurek wentylacyjnych![]()
...
Witaj! Mogę prosić o szczegóły, proporcje na wodę do moczenia z czosnkiem?malgo_up pisze:Też się pochwalę pomysłami ;) My kupujemy pudełeczka spożywcze za grosze (mrozimy w nich owoce), mąż układa ligninę, na niej nasiona po moczeniu w wodzie z czosnkiem i na grzejnik. Bardzo ładne wschody. Tylko kilka odmian jeszcze czeka, ale zaczynają czernieć, więc chyba już nic z nich nie będzie.
Może mój Big -, który był w tym roku na akcji ? Też spełnia te kryteria.sev pisze:Czy ktoś może mi polecić jakoś średnio ostrą odmianę? Poszukuje takich długich wąskich jak serwują we włoskich restauracjach![]()
W ubiegłym roku miałem Rokitę, miała być średnio ostra tymczasem nie maiła nawet śladu ostrości, niczym się nie różniła (prócz kształtem) od zwykłej słodkiej papryki.