Moje storczyki - galeria zuzulec
Dorotko - do rekordzistki to mi jeszcze daleko ;)
Wando - dziękuję za odwiedziny .. już przejrzałam Twój wątek, ale jeszcze nie zostawiłam w nim śladu swojej bytności.. poprawię się następnym razem ;)
Tak jak już wspomniałam - hmmmmmmmm ... chyba u MariiTeresy, pościągałam wszystko z parapetów - za dużo słońca - Zuzeńce też gorąco, więc tylko leży i odpoczywa - coby sie nie przemęczyć i nie spocić ;)

Wando - dziękuję za odwiedziny .. już przejrzałam Twój wątek, ale jeszcze nie zostawiłam w nim śladu swojej bytności.. poprawię się następnym razem ;)
Tak jak już wspomniałam - hmmmmmmmm ... chyba u MariiTeresy, pościągałam wszystko z parapetów - za dużo słońca - Zuzeńce też gorąco, więc tylko leży i odpoczywa - coby sie nie przemęczyć i nie spocić ;)

- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 lut 2008, o 19:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
No nO No
WSuper tajemnicze zdjecie - zapowiadające raj
WSuper tajemnicze zdjecie - zapowiadające raj
zuzulec pisze:Witam do długaśnej nieobecności. Oj, będzie co nadrabiać, tyle nowych postów się pojawiło. Od wczoraj znów jestem sama, więc ... mam więcej czasu wolnego - będę dzielić go odpowiednio między naukę i forum ;)
Muszę porobić kilka świeżych fotek i wstawić je tutaj, więc zbiorę się dziś w sobie i może wieczorkiem pokażę, co się dzieje u mnie na parapetach ;) , a teraz przedstawię takie moje wariacje z cieniem ;)
![]()
Jestem obcy i nic co obce nie jest mi obce
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
Lucynko, od Twojej Zuzi nie mogę oczu oderwać
jest przesłodka
Ja pierwszego falenopsisa dostałam w lipcu 2007 więc też dopiero się uczę

Ja pierwszego falenopsisa dostałam w lipcu 2007 więc też dopiero się uczę

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
Dorotko - dewuka - Zuzka pomiziana za uszkiem. Teraz brak jej pieszczot, bo tylko ja ją drapię, a jak jest mąż- to już ma podwójna dawkę przyjemności ;) - te dodatkowe od Ciebie choć w części wynagradzają...
Dorciu, Dusiu, Asiu - dziękuję za miłe słowa .. postaram się jeszcze kiedyś wrzucić tutaj jakąś fotkę Zuzki, chociaż częściej pojawia się w wątku o kotach ;)
Pawle - dziękuję za odwiedziny ... i miły komentarz ;)
Dorciu, Dusiu, Asiu - dziękuję za miłe słowa .. postaram się jeszcze kiedyś wrzucić tutaj jakąś fotkę Zuzki, chociaż częściej pojawia się w wątku o kotach ;)
Pawle - dziękuję za odwiedziny ... i miły komentarz ;)
- Jeanne
- 1000p
- Od: 21 gru 2007, o 16:08
Lucynko, będę zaglądać do kociego wątku żeby podziwiać tą damę
A jako że pieszczot nigdy dość, pomiziaj ją proszę i ode mnie

A jako że pieszczot nigdy dość, pomiziaj ją proszę i ode mnie

Pozdrawiam, Asia
Moje storczyki
Moje storczyki
- Storczykowa
- Przyjaciel Forum - gold