Kawałek nieba wiewióreczki

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
MagdalenaKCh
500p
500p
Od: 26 sie 2011, o 19:42
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Kawałek nieba wiewióreczki

Post »

Anetko jeśli chodzi o kotki to przychodzą całe rodzinki i najnormalniej się bawią skacząc po roślinach albo się wylegują, najbardziej upodobały sobie różne zioła, ostróżki, mak wschodni, wiosną tulipany :evil:
Cieszę sie że nasze pniakowe roboty mogą być inspiracją. ;:138 Mogłabyś sfocić Waszą grzadkę z korzeniami? ;:173
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Anetko fajny kącik sobie robicie :) Wszystko tak kolorystycznie dopasowane. Wyspa kwiatów... :) Co do malowania to świetnie Cię rozumiem. Nienawidzę malować takich rzeczy.
Awatar użytkownika
jacekopole71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2012, o 17:28
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Już da się zauważyć,że będzie ciekawie,nastrojowo i sielsko... ;:63 wrzosowe kółeczko ładne i ze smakiem...Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18

Post »

Noi fajnie Aneciu ,takie rzeczy są w ogrodzie bardzo potrzebne .Będziesz miała lepszy podgląd na swój ogród ,siedząc na takiej ławce :lol: .a jeszcze jak ci te róze zaczną pachnieć to już same pomysly będą wpadać do głowy .Będę Ci kibicować ;:196
Awatar użytkownika
Kochammmkwiaty
1000p
1000p
Od: 25 maja 2012, o 09:30
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Brawo - kawał dobrej roboty :) A Twój M chyba serce założył na głowę taki zakochany :lol: :wit :wit :wit
Agnieszka :) wątki: cz1 ,cz2,cz3 - aktualna
"Tylko od Ciebie zależy jak będziesz się czuła w swoim życiu"
Awatar użytkownika
wiewioreczka
500p
500p
Od: 11 maja 2012, o 23:03

Post »

Witajcie Kochani, parę dni nie miałam neta....

Klaro płotek już zaliczył, drugie malowanie i mam już spokój, mam nadzieje, że na długo ;:224 Płotek ma 1,8m x 1,8m... transport był zamówiony ze sklepu Casto.... przez sasiada, bo on sobie też zamawiał :wink:

Madziu to ja "takiego ruchu na działce nie mam jak Ty" ;:219 Do mnie tylko Zuzia i ta bura przychodzą.... ostatnio był na jeden dzień taki ciapatek mały ale znalazł już dom... na Skałce. Zrobiłam małą sesją moich winogronowych pniaczków... mam ich całe aż 3 sztuki :;230

Madziu w tym tygodniu malowałam po raz ostatni, i w tym roku już nic nie maluje ;:130 Byłam na wsi jeden dzionek u babci i nazbierałam na polach... 7,5litra jeżyn... ale podrapana jestem okropnie ;:130 Pycha soczek jeżynowy wymądziłam ;:333

Jacku dziękuje za miłe słowa :wink: Kącik zyska jak go jeszcze na wiosnę obsadzę ;:167

Ewuś ławeczka w nowym ustawieniu już zyskała aprobatę licznych gości, dużo bardziej im taki układ pasuje ;:215 Co do nasadzeń, koniecznie pachnące róże, może hortensje.... ale to wiosna ;:224 W październiku mam dostać w ramach prezentu.... wywrotkę ziemi... moje piaski się już cieszą i zacierają rece :tan :tan :tan

Agnieszko dziękuje ;:168 M to ciągle ma maślane oczy jak na mnie patrzy.... i tylko wymyśla kolejne ogrody, które koniecznie musimy zobaczyć w przyszłym roku ;:167

Taki elfik od M zamieszkał na wrzosowisku
Obrazek

Zagospodarowane pniaczki z winogronu
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Jak byłam na wsi nazbierałam 7,5 litra jeżyn na sok
Obrazek

Pomidorek bawole serce - M dostał
Obrazek

Ognik ma owocki
Obrazek

Kosmos znów kwitnie ;:167
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Piano
Obrazek

W przyszłym roku planuje obiazdówkę po zamkach Austrii - w ramach wprawiania się w te klimaty- złożyłam sobie takie puzzle 260szt z widoczkiem na Heiligenblut ( Alpy,Austria )
Obrazek

Pozdrawiam ciepło, miłego dnia ;:3 :wit
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
tesia39
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 kwie 2012, o 10:45

Post »

Anetko, świetnie wykorzystałaś te pniaczki, są takie fajnie pokręcone ;:138
Ławeczka z parawanem to super pomysł ;:138 można się tam na pewno fajnie zrelaksować :tan
Różyczki pięknie Ci rosną ;:180 ja dopiero zaczynam z nimi przygodę, ciekawe jak mi przezimują ;:224
MagdalenaKCh
500p
500p
Od: 26 sie 2011, o 19:42

Post »

Anetko te pniaczki wspaniale się komponują na rabatkach :D . Marzy mi się takie wrzosowisko jak Twoje.
Gdzieś Ty tyle jeżyn nazbierała ;:oj :shock: ;:oj. Mój brat robi jeżynowe wino 8-)
Pięknie u Ciebie i kolorowo.
Awatar użytkownika
Amara
1000p
1000p
Od: 13 maja 2013, o 19:07

Post »

Piękny elfik ;:138 a i różyczka cudna
Awatar użytkownika
jacekopole71
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2012, o 17:28

Post »

I to jest wzorcowy pomidor.Taki powinien być na paczuszkach z nasionkami pomidora Bawole serce.Bardzo apetyczny ;:333
Awatar użytkownika
dusza001
200p
200p
Od: 6 lis 2012, o 23:59

Post »

:wit Cześć świetne masz wrzosowisko i śliczne pniaczki ;:215
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści...
Jestem Ania Witam serdecznie i zapraszam
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

Wiewióreczka , bardzo sympatyczny login ;:215 W planach miałam sporo pochwał ale jak dotarłam do jeżyn to mnie zamurowało, już dawno nie widziałam takiej ilości ;:oj szczęściara ;:224
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Cześć! No elfik pierwsza klasa :) Wpasował się idealnie :) Ale fajne masz te korzenie..
No nazbierałaś się trochę tych jeżyn. Aż podziwiam za wytrwałość :) No soczek musi być baaardzo smakowity . Piękne plany masz na przyszłe wakacje. Pozazdrościć :)
Awatar użytkownika
Mufka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 lut 2009, o 20:02
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

:wit
Witaj Anetko ;:196
Odwiedzam Twój wątek od czasu do czasu, lecz jakoś nie starczyło weny, by coś sensownie napisać, aż zawstydziłam się ostatnio i postanowiłam zostawić choć nikły ślad po wizycie :wink:
Anetko kochana, metamorfoza ogrodu zadziwia i zachwyca ;:138 To co udało Wam się zdziałać w tak krótkim przecież czasie, jest zdumiewające ;:oj Domeczek cudny, rabatki kwitną całą tęczą kolorów, wcale się nie dziwię, że Zuzia, kotka sąsiada woli przesiadywać na Waszej działeczce ;:224
Prawdziwa kobieta potrafi zrobić wszystko, zaś prawdziwy mężczyzna to ten, który jej na to nie pozwoli ;)
Moja Wizytówka Mufka - ogrodowe marzenia...cz.1 cz.2 cz.3 cz.4
slanka-flora
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 3 gru 2011, o 09:38

Post »

Ja mam bliżej do ANETY niż MUFKA,a też nie zaglądam,choć raz już się wpisałem :wink:
Masz fajny ogród,dobre pomysły - tak trzymaj ;:333
Pozdrawia Cię krajan z Jury,
Sławek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”