...widzę ,że towarzystwo bardzoo rozrywkowe ...

kogra zapraszamy ,zapraszamy ...W ogóle tak się zastanawiam coby wszystkich forumków do siebie nie zaprosić w czasie sezonu truskawkowego

AAleksandro nie współczuj ...jakoś daję radę ...Współczułam tylko sobie jak w lipcu nogę złamałam

Dokupuj tunel ,duży od razu ,bo jak się zarazisz to przybędzie Ci odmian pomidorowych i miejsca może być mało ...

Najpierw napisz jaką masz ziemię ,a potem będziemy kombinować co dalej ...

GRAŻYNKO już niedługo ta wiosna przyjdzie .Wszystkim się ciągnie ...ale pociesz się ,że luty krótki ...,a potem marzec...i już.Jak Ci zimno pooglądaj prognozę z Australii

Jadziu czy ja Ci napisałam,że wysłałam nasiona ...

Miśka tego pora tez mam .To letni i miałam już z nim niemiłe doświadczenie .Pokręciłam odmiany ...zimowy zjadłam latem ,a letni przechowywałam i mi skubany w listopadzie zdrewniał i zaczął wypuszczac k...sika ze środka i było po porze ...
Tego olbrzyma też Ci wyślę ...spoko
Arabello u mnie por zjadany jest pod różnymi postaciami i naprawde idzie tego dużo .Dwa lata temu posadziłam ponad 200 ,bo rok wcześniej był na przdnówku -wiosną bardzo drogi 18 zł za kg.Wszystko przez zimę zjedliśmy .Tego olbrzyma dużo nie posadzę ,bo chyba ciężko będzie się ,go kroić