.
 .

.
 .
cieszę siępatrysia pisze:Dusiu dziękuję :P twoja kolekcja też mnie zachwyca :P
 storczyki to wspaniałe rośliny. ale teraz same hybrydy mi nie wystarczają, chciałabym mieć też botaniczne (Phalaenopsis, bo inne rodzaje mnie nie interesują). ale chyba dużo storczykomaniaków po kilku latach zbierania hybryd chce czegoś więcej, czegoś innego, nowych doświadczeń i nowych ciekawych wzorów i kolorów do kolekcji.
 storczyki to wspaniałe rośliny. ale teraz same hybrydy mi nie wystarczają, chciałabym mieć też botaniczne (Phalaenopsis, bo inne rodzaje mnie nie interesują). ale chyba dużo storczykomaniaków po kilku latach zbierania hybryd chce czegoś więcej, czegoś innego, nowych doświadczeń i nowych ciekawych wzorów i kolorów do kolekcji.jak przestaniesz zaglądać to nie zobaczysz mojego nowego domownikaLimona pisze:Patrysiu, tempo Twoich zakupów oszałamiające, storczyki też oszałamiające a ja chyba muszę przestać do Ciebie zaglądać bo lista bardzo mi się wydłuża a z miejscem na nowości krucho

to taka, że mój nowo nabyty limonkowy storczyk
  to taka, że mój nowo nabyty limonkowy storczyk  

ile kwiatuchów, cudo
  ile kwiatuchów, cudo  

))
))
 i przegapiłam moment, kiedy pewnie wołał o ratunek. Ale o inne walczyłam i widzę, że cierpliwość się opłacała.
 i przegapiłam moment, kiedy pewnie wołał o ratunek. Ale o inne walczyłam i widzę, że cierpliwość się opłacała.