Cynamonowy ogród -2009
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 maja 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ewo, to strasznie miłe, że dostałaś drzewko cynamonowe od Ewy-Daisy. Gdzie Ona je wypatrzyła? Jak zobaczyłam u Ciebie pierwszą fotkę cynamonu, to nie bardzo mogłam się zorientowac o co chodzi. Drzewko cynamonowe wydawało mi się tak egzotyczne, że je od razu wykluczyłam. A tu jednak okazało się, że to prawdziwy cynamon
. Ewo bardzo się cieszę, że Galeria się rozwija i że Wasze plany sie realizują. Widać, że to były dobre plany
.
Ja zawsze z wieką przyjemnościa wspominam pobyt u Was, Wasza przemiłą gościnność, świerkowy busz i ...Zorbiego. Dawno go nie widziałam na zdjęciach. Może pora mu zrobić sesję zdjęciową na tle wiosennego ogrodu?

Ja zawsze z wieką przyjemnościa wspominam pobyt u Was, Wasza przemiłą gościnność, świerkowy busz i ...Zorbiego. Dawno go nie widziałam na zdjęciach. Może pora mu zrobić sesję zdjęciową na tle wiosennego ogrodu?
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia
- Cynamon
- Od: 24 mar 2008, o 19:45
Bogusiu, miło mi, że zajrzałaś
... mam nadzieję, że malutki cynamonek zadomowi się w śródziemnomorskim ogrodzie, w sąsiectwie oleandra, datur i innych ciepłolubnych mieszkańców ;)
Cieszę się, że miło wspominasz ubiegłoroczną wizytę u nas - serdecznie zapraszam ponownie, galeria rzeczywiście rozwija skrzydła i my razem z nią
Psia sesja, to dobry, choć trudny, pomysł ... przy tak żywiołowym temperamencie modela ;)

Cieszę się, że miło wspominasz ubiegłoroczną wizytę u nas - serdecznie zapraszam ponownie, galeria rzeczywiście rozwija skrzydła i my razem z nią

Psia sesja, to dobry, choć trudny, pomysł ... przy tak żywiołowym temperamencie modela ;)
- Frida
- Od: 31 mar 2008, o 13:50
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Ewuniu,
zajrzałam do Ciebie, a Ty masz prawdziwy cynamon, nie do wiary. Ciekawa go jestem bardzo. Cieszy mnie, że galeria kwitnie, myślę, że odnajdziesz w niej to, o czym marzysz.
Już sobie wyobrażam przyrosty na świerkach po tych deszczach; z lasku wkrótce zrobi się las. Pokaż choć trochę ogródka, lubię Twoje śródziemnomorskie klimaty.
Pozdrawiam, Danuta
zajrzałam do Ciebie, a Ty masz prawdziwy cynamon, nie do wiary. Ciekawa go jestem bardzo. Cieszy mnie, że galeria kwitnie, myślę, że odnajdziesz w niej to, o czym marzysz.
Już sobie wyobrażam przyrosty na świerkach po tych deszczach; z lasku wkrótce zrobi się las. Pokaż choć trochę ogródka, lubię Twoje śródziemnomorskie klimaty.
Pozdrawiam, Danuta
- Fleur 78
- Przyjaciel Forum
- Od: 17 lip 2007, o 23:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cynamonku, wchodząc przed chwilą do Twojego ogrodu, myślałam, że będę musiała przez tydzień nadrabiać zaległości... a tu w ogrodzie nikogo nie ma, pada deszcz, a Ewunia w Galerii...
(mam problem z powiększaniem obrazków...
...)
To świetnie, że Galeria się rozkręca! Ogród tym czasem "pije" i rośnie. Za kilka dni, jak wreszcie zawita słoneczko
a Ewunia odklei się od sztalugi... będzie spektakl w ogrodzie!

To świetnie, że Galeria się rozkręca! Ogród tym czasem "pije" i rośnie. Za kilka dni, jak wreszcie zawita słoneczko

-
- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Kontakt:
Pachnaca
...........ja nie wiem co Ty z tymi korzeniami wyprawiasz ze TAKIE SŁONIE
........inna sprawa ze w doniczkach
...........SŁONKO wysusza farby.........a trzeba KWITNIENIA!
wracaj do ziemi, do NAS na chwilę..........
cmokasy

wracaj do ziemi, do NAS na chwilę..........
cmokasy
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
Ewuniu, co to za róża na trzecim zdjęciu!
Piękna jest!
Piękna jest!
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
- Cynamon
Bogusiu, Frido, Alutko, JAKUCH, Smokini ... jak miło że jeszcze tu zaglądacie
... mimo, że ja byczę się niemiłosiernie
hmmm ... ogrodowo ;) ... nadrabiam miną i rwę chwasty między kolejnymi ulewami - nareszcie nie trzeba podlewać. Róże niestety nie przepadają za deszczem w nadmiarze i wszyscy z utęsknieniem czekamy na słońce.

... mimo, że ja byczę się niemiłosiernie

- Cynamon
Aguś, niestety nazwy nie znam (u mnie większość to NN, ale wszystkie je bardzo lubię ;) ), jest szczepiona na drzewku razem z taką pomarańczową z czerwonym "rantem" ;) na fotce nie wygląda to rewelacyjnie, w naturze dużo fajniej
Muszę jeszcze nauczyć się przycinać drzewka, by nadać im jakiś sensowny kształt.

-
- Od: 25 wrz 2008, o 12:42
- Kontakt:
ładne róze Pachnaca
.......nie napiszę jak sie nazywają
ale moze Cie naprowadzi KSZTAŁT kwiatów.......malinowa ma kwiat tzw okrągły nawet półrozetowy a "pomarańczka sycylijska"
kwiat tzw urnokształtny
pytasz o ciecie drzewek w ogóle czy drzewek rózanych?
cmokasy z gór

pytasz o ciecie drzewek w ogóle czy drzewek rózanych?
cmokasy z gór
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści