Cynamonowy ogród -2009

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Daisy
1000p
1000p
Od: 11 lut 2008, o 22:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ewciu, cieszę się, że roślinka dotarła w dobrej kondycji. Wystaw cynamonka na powietrze koniecznie!
U mnie stał na tarasie, jest już zahartowany. Muszę przyznać, że dobrze mu to zrobiło, w ciągu tygodnia wypuścił wszystkie te świeże liście i urósł 10 cm!!!!
Pozdrawiam serdecznie :) Ewa
Ogródek Daisy, cz.1, cz.2, cz.3,
aktualny
Awatar użytkownika
Cynamon
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 19:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Ewuniu - zrobione ! Cynamonek - podróżnik już cieszy się słonkiem :D (właśnie przestało padać).
Bogusia2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 maja 2008, o 20:00

Post »

Ewo, to strasznie miłe, że dostałaś drzewko cynamonowe od Ewy-Daisy. Gdzie Ona je wypatrzyła? Jak zobaczyłam u Ciebie pierwszą fotkę cynamonu, to nie bardzo mogłam się zorientowac o co chodzi. Drzewko cynamonowe wydawało mi się tak egzotyczne, że je od razu wykluczyłam. A tu jednak okazało się, że to prawdziwy cynamon :D . Ewo bardzo się cieszę, że Galeria się rozwija i że Wasze plany sie realizują. Widać, że to były dobre plany :D.
Ja zawsze z wieką przyjemnościa wspominam pobyt u Was, Wasza przemiłą gościnność, świerkowy busz i ...Zorbiego. Dawno go nie widziałam na zdjęciach. Może pora mu zrobić sesję zdjęciową na tle wiosennego ogrodu?
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Awatar użytkownika
Cynamon
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bogusiu, miło mi, że zajrzałaś :) ... mam nadzieję, że malutki cynamonek zadomowi się w śródziemnomorskim ogrodzie, w sąsiectwie oleandra, datur i innych ciepłolubnych mieszkańców ;)

Cieszę się, że miło wspominasz ubiegłoroczną wizytę u nas - serdecznie zapraszam ponownie, galeria rzeczywiście rozwija skrzydła i my razem z nią :D

Psia sesja, to dobry, choć trudny, pomysł ... przy tak żywiołowym temperamencie modela ;)
Awatar użytkownika
Frida
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2008, o 13:50

Post »

Witaj Ewuniu,
zajrzałam do Ciebie, a Ty masz prawdziwy cynamon, nie do wiary. Ciekawa go jestem bardzo. Cieszy mnie, że galeria kwitnie, myślę, że odnajdziesz w niej to, o czym marzysz.
Już sobie wyobrażam przyrosty na świerkach po tych deszczach; z lasku wkrótce zrobi się las. Pokaż choć trochę ogródka, lubię Twoje śródziemnomorskie klimaty.
Pozdrawiam, Danuta
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39

Post »

WITAJ CYNAMONKU . Po długiej nieobecności nareszcie znów do nas wróciłaś . Widać wpadłaś w mocne objęcia VENY i nie chciała Cię do nas puścić . To dobrze czasami zaglądam do Galerii podziwiać nowe dzieła . Ogród śródziemnomorski zapowiada się ciekawie . Wpadnę znowu na chwilkę
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Fleur 78
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 17 lip 2007, o 23:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Cynamonku, wchodząc przed chwilą do Twojego ogrodu, myślałam, że będę musiała przez tydzień nadrabiać zaległości... a tu w ogrodzie nikogo nie ma, pada deszcz, a Ewunia w Galerii... ;:122 (mam problem z powiększaniem obrazków... :?: :? ...)
To świetnie, że Galeria się rozkręca! Ogród tym czasem "pije" i rośnie. Za kilka dni, jak wreszcie zawita słoneczko ;:3 a Ewunia odklei się od sztalugi... będzie spektakl w ogrodzie! :D ;:168
minismok
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2008, o 12:42
Kontakt:

Post »

Pachnaca :D ...........ja nie wiem co Ty z tymi korzeniami wyprawiasz ze TAKIE SŁONIE :shock: ........inna sprawa ze w doniczkach :lol: ...........SŁONKO wysusza farby.........a trzeba KWITNIENIA!

wracaj do ziemi, do NAS na chwilę..........

cmokasy
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
Awatar użytkownika
Cynamon
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Po burzy ... :)

Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
rivendel
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 sie 2008, o 22:29

Post »

Ewuniu, co to za róża na trzecim zdjęciu!
Piękna jest!
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę
Awatar użytkownika
Cynamon
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Bogusiu, Frido, Alutko, JAKUCH, Smokini ... jak miło że jeszcze tu zaglądacie ;:168

... mimo, że ja byczę się niemiłosiernie :shock: hmmm ... ogrodowo ;) ... nadrabiam miną i rwę chwasty między kolejnymi ulewami - nareszcie nie trzeba podlewać. Róże niestety nie przepadają za deszczem w nadmiarze i wszyscy z utęsknieniem czekamy na słońce.
Awatar użytkownika
mag
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2008, o 09:41

Post »

... na pierwszym i na trzecim :?: :?: :?:
Pozdrawiam cieplutko. Magda
Spis treści.Wizytówka.
Awatar użytkownika
Cynamon
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Aguś, niestety nazwy nie znam (u mnie większość to NN, ale wszystkie je bardzo lubię ;) ), jest szczepiona na drzewku razem z taką pomarańczową z czerwonym "rantem" ;) na fotce nie wygląda to rewelacyjnie, w naturze dużo fajniej :D Muszę jeszcze nauczyć się przycinać drzewka, by nadać im jakiś sensowny kształt.

Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Cynamon
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Mag - trzecia j.w. ... a ta na pierwszym to prawdziwa DAMA ;)

Obrazek
minismok
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2008, o 12:42
Kontakt:

Post »

ładne róze Pachnaca :D .......nie napiszę jak sie nazywają :wink: ale moze Cie naprowadzi KSZTAŁT kwiatów.......malinowa ma kwiat tzw okrągły nawet półrozetowy a "pomarańczka sycylijska" :lol: kwiat tzw urnokształtny :)

pytasz o ciecie drzewek w ogóle czy drzewek rózanych?

cmokasy z gór
nic nie jest takie jakim się wydaje Spis Treści
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”