Nowicjuszka w ogrodzie
No to może chociaż jedna fotka wnusi
z uśmiechami - Kasia
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=15194
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?t=15194
-
- 100p
- Od: 14 kwie 2008, o 21:14
Nie nooo nie mogę
ten pamiętnik jest zabójczy (w rzeczy samej)
To istny horror....biedactwo nieśwaidome .... idzie jak do komory gazowej ... aż mnie ciarki przeszły ;/
Pozdrawiam i będę czesto wpadała ale proszę juz nie przepisuj takich pamiętników bo ja strachliwa i wrażliwa jestem ....
Pozdrawiam ;))))
ten pamiętnik jest zabójczy (w rzeczy samej)
To istny horror....biedactwo nieśwaidome .... idzie jak do komory gazowej ... aż mnie ciarki przeszły ;/
Pozdrawiam i będę czesto wpadała ale proszę juz nie przepisuj takich pamiętników bo ja strachliwa i wrażliwa jestem ....
Pozdrawiam ;))))
- krzysiek86
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
-
- Od: 26 maja 2008, o 20:00
Dzień dobry Mariolu. Dzięki za wizytę w moim ogródku. Dziś przejrzałamTwój wątek i doskonale rozumiem Twoje uczucia jezeli chodzi o zmiany w ogrodzie. Ja również byłam dokładnie w tej samej sytuacji. Ogród zastałam zarośnięty najrozmaitszymi drzewami i krzewami, które sadzone na małej powierzchni za gęsto (małe sadzonki zaminiły się po latach w duże rośliny) napierały na siebie wzajemnie, dusiły i właściwie zaledwie kilka było naprawdę ładnych, a reszta koślawa i anemiczna. A ja marzyłam o różach! Musiałam więc zacząć od wycięcia części roslin. Teraz rosną te, które lubię i o które staram się dbać jak najlepiej. Zachwyciła mnie Twoja odziedziczona kolekcja funkji. Kiedyś niezbyt lubiłam te rosliny, ale teraz w pelni je doceniam. Zycze Ci powodzenia w dążeniu do osiągnięcia wymarzonego ogrodu. A białą róża jest prześliczna!
Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Właściwie to naprawdę w moim ogrodzie nic ładnego teraz nie rośnie..... Poza kosmosami i moją wdzięczną drugi raz ( i to długo ) kwitnącą białą różą to tylko niektóre róże też biorą się do roboty. Może jeszcze tylko niecierpki w betonowym kregu kwitną nieprzerwanie już 3 miesiąc i rozchodniki okazałe też zaczynają kwitnąć. Hosty przeznaczone do podziału ( pamietam że obiecalam ale łobuzy zaczęły kwitnąć ) właściwie kończą już kwitnienie.......

A to jest moje "pobojowisko" czyli teren gdzie leżą gałęzie i czekają na jesień i pocięte większe gałęzie do wykorzystania sama jeszcze nie bardzo wiem jak i gdzie ....
Ale zdjęcia wstawię troszkę później bo fotosik się zbuntował

A to jest moje "pobojowisko" czyli teren gdzie leżą gałęzie i czekają na jesień i pocięte większe gałęzie do wykorzystania sama jeszcze nie bardzo wiem jak i gdzie ....
Ale zdjęcia wstawię troszkę później bo fotosik się zbuntował

- ewkapaw
- Od: 10 sty 2008, o 09:18
Zdjęcia RÓŻ fantastyczne , róża biała piękna i wielka .
Pamiętnik MYSZY świetny . Tyle radości w tak krótkiej chwili . Fajna jest ta nasza odskocznia od problemów i rzeczywistości .
Pamiętnik MYSZY świetny . Tyle radości w tak krótkiej chwili . Fajna jest ta nasza odskocznia od problemów i rzeczywistości .
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- Comcia
- Od: 9 maja 2008, o 14:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Też się zastanawiam gdzie ja to wszystko pomieszczęgagawi pisze: Mariolko - u Ciebie prawdziwy gąszcz roślin, działeczka nieżle będzie się musiała rozciągnąć, aby pomieścić wszystkie Twoje chciejstwa![]()
Czemu nie dałaś fotek z jeziorka sławskiego???

Zdjęcie wnusi już wstawilam

Kasiu, Giguś - dla ciebie też

Bogusiu - funkie jeszcze bardziej mi się spodobały dlatego że chwasty się ich nie imają

-
- 500p
- Od: 23 mar 2007, o 17:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.