Domownicy Zgredo

Zdjęcia roślin doniczkowych, domowych
ODPOWIEDZ
x-M-8
---
Od: 4 gru 2008, o 14:08
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Dominiko bluszcze czasami kapryszą :roll:
Kaktus jak jest miękki to raczej już nic z niego nie będzie :?
Papryczki wyglądają super i akwarium też mi się bardzo podoba. :D
Awatar użytkownika
Kasia.N
1000p
1000p
Od: 10 cze 2009, o 14:23

Post »

Przykro słyszeć o kłujakach :( Ale hoji gratuluję :) Niech nadal pięknie rośnie :) I tych pąków na wilczomleczach :) Twoje papryczki nadal mnie urzekają :D
Akwarium cudo - mogłabym tak siedzieć i godzinami patrzeć na to co się dzieje pod wodą :D
Pozdrawiam, Kasia
Moje domowe
Awatar użytkownika
Zgredo
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 1 maja 2008, o 15:42
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Dziękuję dziewczyny - z tymi kłujakami nie jest tak źle jeszcze - poobcinałam odrostki, obeschły i właśnie powtykałam je do doniczki - troszkę mnie tylko martwi lekko wilgotnawy substrat którego dosypałam, bo nie wiem, czy to tylko takie wrażenie, czy to jednak nie było suche... :?

Obrazek

No i cieszę się, bo dostałam żyworódki od Walerii - na razie wyglądają zwyczajnie, ale wszystkie małe wyglądają tak samo... a te maja być naprawdę fantastyczne ^^

Obrazek

bardzo Ci (nie) dziękuję :)

Ilonko - nic się nie przejmuj :) Obyśmy szybciutko znalazły jakieś zajęcie - ja niestety będę musiała zrezygnować zarówno z ambicji, jak i godności chyba i pójść do pracy za 900zł, bo mi studia stają pod znakiem zapytania... Życzę więcej szczęścia w poszukiwaniach :)

Mirku - ja nie mam pewności, czy on mientki, bo nie mogę go dotknąć :D
"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Awatar użytkownika
aguka
1000p
1000p
Od: 16 lut 2009, o 22:35

Post »

Ja także współczuję strat. Ja za pracą także trochę latam i powiem wam, że jest masakra. Jakiś gostek z komputronika poleciał na wygląd i ja nawet nie miałam szans. kolejna praca to na Call Centre i to 4,55 netto wychodziło a gdzie z tego jeszcze ZUS(praca od pon do pt w godz 9-17), myslałam, że ich trzasnę. Zmarnowali czas tylu ludzi.
Awatar użytkownika
Zgredo
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.

Post »

Oj tak, oferty gdzie jest mowa o dzwonieniu od razu odrzucam - choćbym miała od Mamy pożyczać na naukę... już za zamiatanie lepiej płacą a człowiekiem tak nie poniewierają...
Moje... wszystko
Awatar użytkownika
basga
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2007, o 21:23

Post »

Trzeba być pielęgniarką-one mają od 8 do 35 zł za godzinę a jeszcze strajkują! :lol: Mam nadzieję,że nie uraziłam żadnej piguły. :wink:
Awatar użytkownika
aguka
1000p
1000p

Post »

Basiu to zupełnie nie tak z tymi pielęgniarkami. Co szpital to obyczaj, niektórym obcinają pensję by dług zminimalizować. Moja mama jest pielęgniarką i do nie dawna miała 900zł na rękę lol. Teraz po podwyżce ma mniej więcej o połowę więcej ale i tak uważam, że za mało. To co one muszą tam przeżywać to ja nikomu nie życzę :!: :!:

Ja tamtą ofertę za 4,55zl odmówiłam ale jakby dawali chociaż 6,50 to już bym inaczej na to patrzyła.
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2007, o 16:26

Post »

Ja studia mam z głowy, dzienne robiłam, ale nie było czasu na jakieś staże. I teraz już prawie rok szukam. A, że kryzys coraz większy wezmę byle co.
Ale zmieńmy temat na przyjemniejszy. Będą jeszcze jakieś fotki akwa? :D
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Awatar użytkownika
basga
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sie 2007, o 21:23

Post »

No tak,ale w TV ogólnie podają a wiadomo,od środka to zawsze inaczej/gorzej/ wygląda.
Awatar użytkownika
Zgredo
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.

Post »

Załóżmy wypaśną kwiaciarnie - od razu sieciówka ogólnopolska - dodatkowo sprzedaż wysyłkowa - na młode firmy miasto dopłaca ;D

Mężczyzna mój maniakalnie ( :*rozmowa kontrolowana ;) ) fotografuje akwarium, ale słaby sprzęt to bardzo mało udanych fotek. Ponieważ forum, nie jest kwiatkowe i wydaje mi się, że nie zaszkodzi firmie mariolex, to może zainteresowanych ewolucją odeślę do tematu mojego mężczyzny życząc miłych wrażeń wzrokowych :)
Moje... wszystko
Awatar użytkownika
anoli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 lis 2007, o 16:26

Post »

Super - dzięki za linka. Chętnie popodziwiam :D
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Awatar użytkownika
ogrodniczka01
1000p
1000p
Od: 18 lip 2009, o 11:45

Post »

śliczne kwiatuszki.
papryczek masz dużo :P
A zapytam ilu litrowe masz akwarium?
Pozdrawiam i Zapraszam-Asia Ogród
Moje wątki
Sprzedam
Awatar użytkownika
Haim
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 cze 2009, o 01:16

Post »

Zgredo pisze:Dziękuję dziewczyny - z tymi kłujakami nie jest tak źle jeszcze - poobcinałam odrostki, obeschły i właśnie powtykałam je do doniczki - troszkę mnie tylko martwi lekko wilgotnawy substrat którego dosypałam, bo nie wiem, czy to tylko takie wrażenie, czy to jednak nie było suche... :?

Obrazek

No i cieszę się, bo dostałam żyworódki od Walerii - na razie wyglądają zwyczajnie, ale wszystkie małe wyglądają tak samo... a te maja być naprawdę fantastyczne ^^

Obrazek

bardzo Ci (nie) dziękuję :)

Ilonko - nic się nie przejmuj :) Obyśmy szybciutko znalazły jakieś zajęcie - ja niestety będę musiała zrezygnować zarówno z ambicji, jak i godności chyba i pójść do pracy za 900zł, bo mi studia stają pod znakiem zapytania... Życzę więcej szczęścia w poszukiwaniach :)

Mirku - ja nie mam pewności, czy on mientki, bo nie mogę go dotknąć :D
Dominiko, kłujaki fajnie razem wyglądają a żyworódki superaśne :)

Z tą pracą to u mnie na odwrót :?

Ja dzisiaj pojechałam do swojej pracy, bo chciałam się zwolnić(mam już nagraną inną pracę) a oni nie chcą mnie zwolnić :roll:
I nie wiem dlaczego, bo w sumie to już prawie trzy lata jestem w domu(najpierw na chorobowym w ciąży a potem macierzyński i teraz wychowawczy), a oni teraz w Flextronics ponad 600 osób mają zwolnić a na moje dobrowolne zwolnienie nie chcą się zgodzić :? i nie wiem co teraz robić :( :evil:
Moje Kochane Storczyki ;:167

Pozdrawiam serdecznie, Asia :)
Awatar użytkownika
aguka
1000p
1000p

Post »

Ja nie wiem przypadkiem czy po macierzyńskim i wychowawczym nie obowiązuje kadencja przed zwolnieniem :roll:
Awatar użytkownika
Mama Aguni
1000p
1000p
Od: 31 mar 2009, o 11:48

Post »

Za obopólną zgodą można zawsze i o każdym czasie zwolnić się z pracy tzw. porozumienie stron i nie ma mowy o okresie wypowiedzenia. Asiu może tak bardzo cię cenią w zakładzie,że nie chcą stracić super pracownika :wink:
Pozdrawiam Teresa
Agunia i ja
Galeria
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje doniczkowe, domowe, balkonowe, egzotyczne, tarasy. ZDJĘCIA.”