Po dokładnym obejrzeniu muchołówki doszłam do wniosku,że chyba jednak nic z niej nie będzie

Jej kwiatuszek podobny jest do kwiatów z moich skalniaczków

Już lecęAnna11 pisze:Bogusiu, zobacz do mojego ogroduwstawiłam zdjęcia Datur które dostałam od Ciebie :P
Dzięki,coś trzeba będzie pokombinować-czy nie zaszkodzi im takie przesadzanie zaraz po kwitnieniu?4rafko4 pisze:![]()
Radziłbym posadzić tulipany każdą odmiane w inny koszyk (koszyki dostaniesz u ogrodnika w naszym mieście ostatnio nie mieli więc zamówiłem i teraz są) + kupić takie małe plastikowe etykiety takie co ja mam i zapisać na nich nazwe bardzo pomagajązapomniałem dodać większość cebulowych sadze w koszyki.
ps:czy to lilie na pierwszym zdięciu gdzie kupiłaś jakie odmiany ? , może byłaś ostatnio w biedronce i jest coś ciekawego może wiesz czy będą klematisy ?
Po kwitnieniu ogłów tulipany żeby została sama łodyga z liśćmi i niech siedzą w ziemi aż zaczną żółknieć lisćie wtedy je wykop i gdzieś przechowaj do czasu kolejnego sadzenia (czas ten po kwitnieniu i ogłowieniu pomaga ładnie rozrosnąć się cebulkom)darla80 pisze: Dzięki,coś trzeba będzie pokombinować-czy nie zaszkodzi im takie przesadzanie zaraz po kwitnieniu?