Teraz napiszę wam coś z czego z pewnością się uśmiejecie. Sprawiłam sobie właśnie taki prezent pod choinkę (bajeczne wydanie), żeby było ciekawiej to w języku angielskim, którego nigdy w życiu się nie uczyłam

masz motywację, by się nauczyć języka angielskiegoLana pisze:Sprawiłam sobie właśnie taki prezent pod choinkę (bajeczne wydanie), żeby było ciekawiej to w języku angielskim, którego nigdy w życiu się nie uczyłam Embarassed . Teraz zostało mi tylko wziąść się do nauki. Ach, czego nie robi się dla storczyków...
pora roku sprzyja zakupom, bo dziś w OBI kupiłam dwie sierotki z przeceny po 5 zł. sztukawarto czytać książki, szczególnie teraz gdy pora roku nie sprzyja zakupom storczyków
Lano, jeśli zrobisz tak jak mówiszLana pisze:Mambo jestes bardzo dobrym przykładem do naśladowania.
Teraz napiszę wam coś z czego z pewnością się uśmiejecie. Sprawiłam sobie właśnie taki prezent pod choinkę (bajeczne wydanie), żeby było ciekawiej to w języku angielskim, którego nigdy w życiu się nie uczyłam. Teraz zostało mi tylko wziąść się do nauki. Ach, czego nie robi się dla storczyków...
.
mój marudził tak do 20 sztuk, a teraz to się dziwi jak są piękne storczyki po ok. 20 zł. i ja nic nie kupujęLana pisze: Hi, hi, Soniu właśnie z tego powodu wolę do Obi nie wchodzić. Mój mąż nie jest tak wspaniałomyślny jak twój
takie już mam, ale co tam, moja siostra tylko czeka na kolejny storczykmadzik pisze:że trafi się na takiego, jak już się ma - a na drugiego identycznego to niestety miejsca brak