Moje początki - giga45
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
- Lamia
- 500p
- Od: 27 maja 2008, o 14:22
Cześć słoneczko!
Troszkę czasu mnie nie było a tutaj takie zmiany
Nawet córcia ci zdążyła dorosnąć w tym czasie...
Mam ciągle kłopoty z moim laptopem,jeździ od serwisu do serwisu....a do stacjonarnego komputera mam bardzo ograniczony dostęp i muszę walczyć z moimi facetami...więc wolę odpuścić.
U mnie nie ma tak istotnych zmian jak u ciebie,twoje warzywka są po prostu jak malowane
Pewnie cieszy cię ich widok? Nie szkoda ci ich zjeść mały kanibalu ?
Troszkę czasu mnie nie było a tutaj takie zmiany

Mam ciągle kłopoty z moim laptopem,jeździ od serwisu do serwisu....a do stacjonarnego komputera mam bardzo ograniczony dostęp i muszę walczyć z moimi facetami...więc wolę odpuścić.
U mnie nie ma tak istotnych zmian jak u ciebie,twoje warzywka są po prostu jak malowane

Pewnie cieszy cię ich widok? Nie szkoda ci ich zjeść mały kanibalu ?

- krzysiek86
- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Kontakt:
- darob66
- Od: 25 sie 2007, o 22:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Witam;
pięknie u Ciebie oj pięknie
Wiąz ,który Kupiłaś jest niekłopotliwym drzewkiem i cierpliwe osoby łatwo mogą z niego uformowac bonsai.Leszczynka nie jest wcale taka marna te typy tak mają.
Zazdroszczę Ci pomidorków, ja niestety z warzywniaka zrezygnowałam z braku miejsca.Posiadam jeszcze mały sadzik za domem i uparcie trwam przy nim[choc robię już plany jak zagospodarować przestrzeń między drzewkami owocowymi
]
Pozdrawiam Marzena
pięknie u Ciebie oj pięknie

Wiąz ,który Kupiłaś jest niekłopotliwym drzewkiem i cierpliwe osoby łatwo mogą z niego uformowac bonsai.Leszczynka nie jest wcale taka marna te typy tak mają.
Zazdroszczę Ci pomidorków, ja niestety z warzywniaka zrezygnowałam z braku miejsca.Posiadam jeszcze mały sadzik za domem i uparcie trwam przy nim[choc robię już plany jak zagospodarować przestrzeń między drzewkami owocowymi

Pozdrawiam Marzena
- zanna
- Od: 24 maja 2008, o 22:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Witaj Giga, dzięki za odwiedziny u mnie. Leszczynka jest super. Ona bodajże "concorta" się nazywa, a najładniej wygląda zimą jak zrzuci liście. Taką samą ponad 10-letnią ma na działce moja Mama, jak będę u niej to pstryknę fotkę. Nawet orzechy miewa od czasu do czasu ale twarde jak skała
A malwa pełna też jest ekstra!
Pozdrawiam. Ania

A malwa pełna też jest ekstra!
Pozdrawiam. Ania
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
witajcie moi kochani goście. Jak ja Wam bardzo dziękuję, że mnie odwiedzacie i tyle cennych rad dajecie. Ja kupuje co mi sie po prostu podoba, choc nie mam pojęcia o tych roslinkach. Ale od czego ma się na forum przyjaciół, którzy w każdej chwili podpowiadają co i jak bardzo Wam dziękuję. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę miłego dnia.
- aanula
- Od: 21 cze 2007, o 10:38
Witaj Giga 
Właśnie skończyłam spacerek po Twoim królestwie
Nie wiedziałam, że spotka mnie tutaj tyle atrakcji
Kwiatuszki pooglądane, obwąchane ... pachnie cudniście ... Ochłodziłam się w baseniku, pojadłam trochę warzyw i jeszcze załapałam się na imprezę
... wszystkiego naj...naj... córci
Po takim spacerku na pewno jeszcze do Ciebie wrócę ...

Właśnie skończyłam spacerek po Twoim królestwie

Nie wiedziałam, że spotka mnie tutaj tyle atrakcji

Kwiatuszki pooglądane, obwąchane ... pachnie cudniście ... Ochłodziłam się w baseniku, pojadłam trochę warzyw i jeszcze załapałam się na imprezę

Po takim spacerku na pewno jeszcze do Ciebie wrócę ...

- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
Witajcie kochani. Ja jak zwykle po ciężkim dniu na działce wpadłam na chwilke i wszystkim bardzo dziękuje za wizytę i miłe słowa.
I oczywiście mam problem/pytanie - czy to co pokażę to chwast czy może jakis ciekawy kwiatek? W tym miejscu na wiosnę posadziłam funkię,ale nie wiem co to wyrosło??- może jakaś pdrobka proszę Was o pomoc?? czy to wywalić??

I oczywiście mam problem/pytanie - czy to co pokażę to chwast czy może jakis ciekawy kwiatek? W tym miejscu na wiosnę posadziłam funkię,ale nie wiem co to wyrosło??- może jakaś pdrobka proszę Was o pomoc?? czy to wywalić??