Moje początki - giga45

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
BOzENA1542
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2008, o 21:31
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Cieszę się ,że doszło i mam nadzieję ,że nie zdechło po drodze.A te nasionka gożdzików posiej teraz.Pamiętam ze pisałaś u kogoś w wątku ,że chciałabyś takie mieć,za rok zakwitną u Ciebie pa
Awatar użytkownika
coccinella
1000p
1000p
Od: 8 kwie 2008, o 12:42

Post »

Gosiu - ta leszczyna pokręcona świtnie wygląda, jak się już rozrośnie. A na wielkanoc zrobisz sobie z gałązki stroik z jajkami - teraz takie sprzedająi sąkoszmarnie drogie. Co do jej ratowania - powinno sięją sadzić we wrześniu, ale chyba nie dotrwa ;) Dokładne info jak to zrobić wyślę Ci na prv
Pozdrawiam, Iwona.
moje wątki
ten się nie myli co nic nie robi
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55

Post »

Iwoniu dziękuję zrobiłam tak jak podałaś. Zobaczę co z niej wyjdzie mam nadzieję, że się uda ją zreanimować. Chciałabym aby rosła i zdobiła ogród. Pozdrawiam
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Fajny awatarek Giguś. Miło znów Cię zobaczyć :)
z uśmiechami Iza
u liski
atchame
100p
100p
Od: 31 sty 2008, o 14:38

Post »

Giguś....ja myślałam ze to twoje 18 urodzinki hihi....a tu już córcia pełnoletnia... :D....
Pozdrawiam
Kasia S
Awatar użytkownika
Lamia
500p
500p
Od: 27 maja 2008, o 14:22

Post »

Cześć słoneczko!

Troszkę czasu mnie nie było a tutaj takie zmiany :) Nawet córcia ci zdążyła dorosnąć w tym czasie...

Mam ciągle kłopoty z moim laptopem,jeździ od serwisu do serwisu....a do stacjonarnego komputera mam bardzo ograniczony dostęp i muszę walczyć z moimi facetami...więc wolę odpuścić.

U mnie nie ma tak istotnych zmian jak u ciebie,twoje warzywka są po prostu jak malowane :)
Pewnie cieszy cię ich widok? Nie szkoda ci ich zjeść mały kanibalu ? :)
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Kontakt:

Post »

Giga gdzie Ty to wszystko pomieściłaś :?: :!: Kupiłaś piękne krzewy i drzewa, szczególnie podoba mi się ostrokrzew, ma śliczne pstre listki a tak po za tym, ta leszczyna od sąsiada wygląda całkiem fajnie :D Będzie rewelacyjna. ;:80
Awatar użytkownika
darob66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 sie 2007, o 22:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Post »

Witam;
pięknie u Ciebie oj pięknie :D
Wiąz ,który Kupiłaś jest niekłopotliwym drzewkiem i cierpliwe osoby łatwo mogą z niego uformowac bonsai.Leszczynka nie jest wcale taka marna te typy tak mają.
Zazdroszczę Ci pomidorków, ja niestety z warzywniaka zrezygnowałam z braku miejsca.Posiadam jeszcze mały sadzik za domem i uparcie trwam przy nim[choc robię już plany jak zagospodarować przestrzeń między drzewkami owocowymi :lol: ]
Pozdrawiam Marzena
Awatar użytkownika
Hanka 1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2008, o 20:03
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Gosiu piękną masz malwę i pełna i kolor niespotykany.Nowe nasadzenia też fajne zrobiłaś.Ja swojego migdałka /mój ma już 10 lat/ przycinam i prowadzę w kształcie kuli .Przycięty zagęszcza się i fajnie wygląda jak zakwitnie wiosną
kochajmy ludzi, tak szybko odchodzą...
oaza spokoju Hanki
ciasta domowe Hanki
Awatar użytkownika
zanna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 maja 2008, o 22:37

Post »

Witaj Giga, dzięki za odwiedziny u mnie. Leszczynka jest super. Ona bodajże "concorta" się nazywa, a najładniej wygląda zimą jak zrzuci liście. Taką samą ponad 10-letnią ma na działce moja Mama, jak będę u niej to pstryknę fotkę. Nawet orzechy miewa od czasu do czasu ale twarde jak skała :lol:
A malwa pełna też jest ekstra!

Pozdrawiam. Ania
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

witajcie moi kochani goście. Jak ja Wam bardzo dziękuję, że mnie odwiedzacie i tyle cennych rad dajecie. Ja kupuje co mi sie po prostu podoba, choc nie mam pojęcia o tych roslinkach. Ale od czego ma się na forum przyjaciół, którzy w każdej chwili podpowiadają co i jak bardzo Wam dziękuję. Pozdrawiam wszystkich serdecznie i życzę miłego dnia.
Moje Gigulinki
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Witaj giga45:)

Piękny masz ogród,dużo kwiatków,róże cudowne ,a warzywka mniammmmmm :lol:
Papryka wielgachna....zazdroszczę :) Ja też posiadam pomidorki.....zaraza na szczęście je ominęła tzn uciekła,bo zostały spryskane preparatem zapobiegawczo.

Pozdrawiam serdecznie:)
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Witaj giga :lol:
Piękne roślinki kupiłaś ,wiąz jest bardzo fajny ja też mam tylko troszeczkę większy on pieknie wygląda wiosną jak zaczyna puszczać swoje pierwsze listki ,giguś ależ Ty masz dorodne pomidory i paprykę .Jeśli byś chciała nasionka malw to chętnie się podzielę
Pozdrawiam i życzę miłego dnia Obrazek
Awatar użytkownika
aanula
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 cze 2007, o 10:38

Post »

Witaj Giga :D
Właśnie skończyłam spacerek po Twoim królestwie :D :D
Nie wiedziałam, że spotka mnie tutaj tyle atrakcji :D
Kwiatuszki pooglądane, obwąchane ... pachnie cudniście ... Ochłodziłam się w baseniku, pojadłam trochę warzyw i jeszcze załapałam się na imprezę :heja :heja :heja ... wszystkiego naj...naj... córci :D

Po takim spacerku na pewno jeszcze do Ciebie wrócę ... :D :D :D
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witajcie kochani. Ja jak zwykle po ciężkim dniu na działce wpadłam na chwilke i wszystkim bardzo dziękuje za wizytę i miłe słowa.
I oczywiście mam problem/pytanie - czy to co pokażę to chwast czy może jakis ciekawy kwiatek? W tym miejscu na wiosnę posadziłam funkię,ale nie wiem co to wyrosło??- może jakaś pdrobka proszę Was o pomoc?? czy to wywalić?? :cry: :oops:

Obrazek Obrazek
;:88
Moje Gigulinki
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”