Poranne dzień dobry
Ostatni tydzień rzadko żeby nie powiedzieć wcale bywam na forum ale jest to wina przygotowań do najważniejszego dnia dla mojej ośmioletniej córci Zuzi - Komunia Św.
Stroje, próby, spotkania i inne przygotowania pochłaniają czas, a że ten dzień jest zaplanowany na 4 maja więc machina ruszyła pełną parą
więc bardzo was przepraszam jeśli rzadziej będę gościć w waszych ogrodach
Ilonko - muszę ci nóżki popiołem posypać myślałam że już na dobre wsiąkłaś w swoje hobby

tym bardzo sie cieszę że mnie odnalazłaś

wzorek to prawda bardzo słuszny

a powędrują do nich różyczki miniaturki takie które można kupić w kwiaciarni bo na te zwykłe róże są za małe maja tylko średnicy 24 cm i wys. 36 więc nie dadzą rady rabatówki.
Dorotko - bardzo mi miło że coś ci sie podoba wiec odgapiaj co chcesz
Aniu - u nas też porządnie na początku tygodnia przymroziło nawet do -5 a dziś całą noc i teraz ślicznie pada taki malutki i delikatny deszczyk ładnie podlewa roślinki
Ilonko - bardzo dziękuje za pochwały donic

na filiżankę skuś się bo warto tylko wybierz taką z której będziesz zadowolona a będzie piękną dekoracją, moje to prezent wzorek mi sie na początku bardzo nie widział ale teraz już się przyzwyczaiłam. Ciemiernik na przekór wiośnie która troszkę spasowała dzielnie kwitnie
Tereniu - mam nadzieję że twoje roślinki bardzo nie ucierpiały, ja bardzo sobie chwalę takie rozwiązanie mój em już nie

marudzi że nawet spokojnie kawki wypić nie mogę tylko coś wiecznie grzebię
Weroniko - dzięki geniuszom za tą technikę
Jadziu - my narzekamy jak troszkę mamy chłodniej, a oni tam marzną ale oni nadal będą mieszkać w tej cieplejszej sferze a u nas takie pomieszane dzień ciepła dwa zimna
Aniu - jak dobrze pamiętam miałam -3 do - 5 stopni od czwartku już nie ma przymrozków i mogło by już tak pozostać
Aga - u mnie codziennie wieczorem jeszcze przepalam jak w piątek zapomniałam bo sprzątałam po malowaniu z dziewczynami to za ciekawie nie było w domku niby nie zimno ale ten chłód taki przejmujący , u mnie magnolia pokazała kolorek kwiatów i tak zostało
Edytko - takie huśtawki są najgorsze , mam nadzieję że temperatury teraz będą coraz wyższe bo moja najmłodsza córcia wreszcie doczekała się zjeżdżalni do swojego domku i każdą wolną chwilę w nim spędza czasem to trudno do domu zagonić

u mnie wiosna na etapie pąków i stoi tak już tydzień
Życzę wam miłej i słonecznej niedzieli