W słońcu smagliczki i róże

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: W słońcu smagliczki i róże

Post »

Ula jestem pod wrażeniem Twoich pięknych donic....filiżanka cudo ;:167 Ostatni zakup jeszcze lepszy ;:108
Ciemierniki duże,stokrotki bordowe świetne ;:333
Piękna wiosenka ;:3

Pozdrawiam :wit
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Uleńko ależ cudne są te kompozycje doniczkowe, aż radość ogarnia patrząc :D .... w ogóle wszystkie donice są super....a filiżanka przesłodka..... Nowo kupione donice też wspaniałe, wcale się nie dziwię, że nie potrafiłaś bez nich wyjść .... uwielbiam takie terakotowe cudeńka ;:167
Awatar użytkownika
ewunia7
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 lis 2012, o 15:31

Post »

:wit
Ulka obok takich donic też bym obojętnie nie przeszła ;:215
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p
Od: 22 sty 2012, o 19:30
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dzień dobry :wit
Nie wiem jak u was ale u mnie zrobiło sie dziś potwornie zimno ;:110 musiałam rozpalić w piecu bo nie wyobrażam sobie siedzieć i marznąc w domku
wiosna chyba przycupnęła gdzieś sobie w kąciku i czeka na dogodną chwile :roll:
w ogrodzie przyroda zwolniła tempa hiacynty pokazują kolorek ale za nic nie chcą się rozwijać, magnolia tez czeka na cieplejsze dni :( a i ja dziś chyba wieczorem po delektuję sie jeszcze grzanym winkiem domowej roboty wyrób eM
Ewuniu - ulubiony nasz ostatnio klimacik ;:113 różany
Aguniu - bardzo ci dziękuję ;:196 sama jestem jeszcze pod wielkim urokiem ostatniego zakupu :D kompozycje donicowe cieszą i ślicznie się rozrastają ;:167 filiżanki to ubiegłoroczny prezent od eM :D na walentynki i dzień kobiet
Aniu - bardzo dziękuje ;:196 takie pręzęty cieszą najbardziej ;:108 obawiam sie czy po dzisiejszej zimne nocy nie będzie klapy z ciemiernikiem :? donicowe wniosę do domu ale jego muszę czymś nakryć bo jest cudny i szkoda by mi go było
Edytko - jeszcze mi nie zakwitła forsycja to ta moja wiosna taka lichutka i słabiutko dogrzana ;:131 są rejony gdzie jest znacznie cieplej i zieleń już bardziej widoczna u mnie to tylko przed domem kolorowo ogród w kolorki ubiera sie powolutku ;:108

Miłego wieczoru wam życzę :wit
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
Eda_S
500p
500p
Od: 20 lis 2013, o 08:38

Post »

U mnie też się znacznie ochłodziło, a ma być jeszcze zimniej. Nie lubię takich huśtawek temperatur, bo organizm się rozhartowuje :roll: Zimno wyraźnie pauzuje rozwój roślin w ogrodzie.
Pozdrawiam cieplutko, smacznego grzanego :wit
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Właśnie wróciłam z ogrodu, marzną ręce. Właśnie rozpaliłam w kominku i się grzejemy.
Wiosna przystopowała ale tylko na chwilę :wink:
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Ula u mnie na plusie,a u Ciebie ile jest w nocy stopni?
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Uleńko dobrze ,że nie mieszkamy W USA :D tam zamiast wiosny mają zime i to śnieżną.U nas cieplej od soboty ,ponoć .
Ciepłego wieczoru :wit
Awatar użytkownika
Nikus
200p
200p
Od: 15 sty 2013, o 22:35

Post »

Technika idzie do przodu. Dobrze, że są urządzenia, które mogą nam pomóc w pracach. A donice miodzio:)
Iść ciągle iść w stronę słońca...

viewtopic.php?f=2&t=106522
Awatar użytkownika
TerDob
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2008, o 17:06

Post »

Ula jak to dobrze że masz ogród przy domu - możesz swoje roślinki okryć albo pochować przed mrozem , ja za późno się dowiedziałam że ma być mróz w nocy i nie dam rady jechać już na działkę i okrywać cokolwiek - szkoda ;:223
Delektuj się winkiem , grzej przy kominku i wypoczywaj - miłego wieczoru ;:168
Awatar użytkownika
ilona2715
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 wrz 2010, o 11:47

Post »

Ulka donice bombowe, ciekawa jestem co w nich będzie rosło, ta filiżanka chodzi za mną już drugi sezon, właśnie wczoraj stałam nad nią zastanawiając się kupić nie kupić, a wszystko przez wzorek, gdyż przedtem były lawendowe, a teraz z innym wzorkiem, który już mnie tak nie urzekł, więc chyba jeszcze poczekam, z takim jak Twoja jeszcze nie spotkałam ;:185. Cudny ten ciemiernik i jak dużo ma kwiatków ;:63
Awatar użytkownika
Aancyk
1000p
1000p
Od: 20 lis 2010, o 17:21

Post »

Kompozycje donicowe wyglądają świetnie ;:333 a pomysł z różami miniaturowymi sprawdzi się w 100%. Ja wczoraj wieczorem pochowałam donice z hortensjami bo wystraszyły mnie prognozy.
Awatar użytkownika
cantati
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2012, o 17:00

Post »

Ula, piękne te Twoje doniczkowe kompozycje, aż mnie korci odgapić ;:oj ;:224
Pozdrawiam, Dorota
Awatar użytkownika
imwsz
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lip 2011, o 19:39

Post »

No kofana nawet donice sobie kupiłaś ze słusznym wzorem ;:215
Bardzo mi sie widzą
A co w nich planujesz?
Awatar użytkownika
usa1276
1000p
1000p
Od: 22 sty 2012, o 19:30

Post »

Poranne dzień dobry :wit
Ostatni tydzień rzadko żeby nie powiedzieć wcale bywam na forum ale jest to wina przygotowań do najważniejszego dnia dla mojej ośmioletniej córci Zuzi - Komunia Św.
Stroje, próby, spotkania i inne przygotowania pochłaniają czas, a że ten dzień jest zaplanowany na 4 maja więc machina ruszyła pełną parą ;:131
więc bardzo was przepraszam jeśli rzadziej będę gościć w waszych ogrodach :oops:
Ilonko - muszę ci nóżki popiołem posypać myślałam że już na dobre wsiąkłaś w swoje hobby :wink: tym bardzo sie cieszę że mnie odnalazłaś ;:168 wzorek to prawda bardzo słuszny ;:333 a powędrują do nich różyczki miniaturki takie które można kupić w kwiaciarni bo na te zwykłe róże są za małe maja tylko średnicy 24 cm i wys. 36 więc nie dadzą rady rabatówki.
Dorotko - bardzo mi miło że coś ci sie podoba wiec odgapiaj co chcesz ;:108
Aniu - u nas też porządnie na początku tygodnia przymroziło nawet do -5 a dziś całą noc i teraz ślicznie pada taki malutki i delikatny deszczyk ładnie podlewa roślinki ;:108
Ilonko - bardzo dziękuje za pochwały donic ;:196 na filiżankę skuś się bo warto tylko wybierz taką z której będziesz zadowolona a będzie piękną dekoracją, moje to prezent wzorek mi sie na początku bardzo nie widział ale teraz już się przyzwyczaiłam. Ciemiernik na przekór wiośnie która troszkę spasowała dzielnie kwitnie ;:138
Tereniu - mam nadzieję że twoje roślinki bardzo nie ucierpiały, ja bardzo sobie chwalę takie rozwiązanie mój em już nie ;:131 marudzi że nawet spokojnie kawki wypić nie mogę tylko coś wiecznie grzebię :D
Weroniko - dzięki geniuszom za tą technikę ;:180
Jadziu - my narzekamy jak troszkę mamy chłodniej, a oni tam marzną ale oni nadal będą mieszkać w tej cieplejszej sferze a u nas takie pomieszane dzień ciepła dwa zimna ;:131
Aniu - jak dobrze pamiętam miałam -3 do - 5 stopni od czwartku już nie ma przymrozków i mogło by już tak pozostać ;:108
Aga - u mnie codziennie wieczorem jeszcze przepalam jak w piątek zapomniałam bo sprzątałam po malowaniu z dziewczynami to za ciekawie nie było w domku niby nie zimno ale ten chłód taki przejmujący , u mnie magnolia pokazała kolorek kwiatów i tak zostało
Edytko - takie huśtawki są najgorsze , mam nadzieję że temperatury teraz będą coraz wyższe bo moja najmłodsza córcia wreszcie doczekała się zjeżdżalni do swojego domku i każdą wolną chwilę w nim spędza czasem to trudno do domu zagonić ;:185 u mnie wiosna na etapie pąków i stoi tak już tydzień

Życzę wam miłej i słonecznej niedzieli :wit
Pozdrawiam Ula
Aktualny
Poprzedni
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”