Moje marzenia realizuję pomału, już w nowym ogrodzie cz.5
- wielkakulka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2012, o 12:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje marzenia realizuję pomału, już w nowym ogrodzie cz.5
Blisko morza jakoś nie widać komarów.
- wielkakulka
niebieska róża, ciekawe jak bedzie kwitła - jaki odcien?
- Tacca
- Od: 12 lut 2009, o 12:23
- Kontakt:
Iwonko , ogród masz coraz piękniejszy .
- Beatrice
- Od: 24 maja 2009, o 21:34
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Iwonko, w którym lesie byłaś na grzybach ? Wybrałabym się też, ale nie wiem w których rejonach już rosną
Zdradzisz tajemnicze miejsce, plissssssssssss 

- zielonajagoda
- Od: 4 lut 2011, o 10:12
- Kontakt:
Hej Iwonko
, przyszłam się przywitać i podziękować za wizytę, i miłe słowa. Pobuszowałam sobie po Twoim ogrodzie, niestety nie po wszystkich częściach, utkwił mi w głowie krzywy las, niesamowite miejsce, również przepiękna, stara piwonia z ogromniastymi kwiatami
, ale oczko które stworzyłaś bardzo mnie zachwyciło, jest piękne, nie mówiąc już o ogromnej ilości grzybów, które bardzo lubię ale na których absolutnie się nie znam, pozostaje mi tylko kupować od zbieraczy a i te zawsze daję mojej mamie do przebrania. A jeśli w swoim wątku sprzedażowym wystawisz anafalisa, to z wielka przyjemnością zakupię sobie u Ciebie sadzonki tego uroczego kwiatka
I jeszcze podziwiam Cię za zawód który wykonujesz, to praca z misją, niestety bardzo często ludzie starzy czują się niepotrzebni i odrzuceni a czasem tak niewiele trzeba żeby było odwrotnie, a starość to przecież część naszego życia i każdy z nas jej doświadczy.
Pozdrawiam.
-- 20 sie 2013, o 09:46 --
Ach, zapomniałam o ozdobach z papierowej wikliny, piękne rzeczy tworzysz

I jeszcze podziwiam Cię za zawód który wykonujesz, to praca z misją, niestety bardzo często ludzie starzy czują się niepotrzebni i odrzuceni a czasem tak niewiele trzeba żeby było odwrotnie, a starość to przecież część naszego życia i każdy z nas jej doświadczy.
Pozdrawiam.
-- 20 sie 2013, o 09:46 --
Ach, zapomniałam o ozdobach z papierowej wikliny, piękne rzeczy tworzysz

- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Witajcie kochane dziewczyny
Beatko jasne, że powiem, ale to chyba był wysyp po tamtych deszczach i ciepłych nocach, ale jak masz ochotę, zobacz, sprawdź, to okolice Ińska, lasy dębowe i bukowe, za Dobrzanami
Iwonko witaj, bardzo mi miło, bo Ty na prawdę przejrzałaś moje wątki, bardzo mnie to cieszy
Anafalisa nie wystawiam, bo wątek w tym roku chyba będzie mało aktywny, na razie sadzę w nowym ogrodzie to co miałam w starym, jeśli coś mi zostanie to się podzielę, ale akurat anafalis ładnie mi się rozrósł i mogę się nim podzielić jeszcze i z Tobą
Danusiu dziękuje
Aniu, sama ciekawa jestem
Dziś to sobie zaszalałam, skopałam już skarpę całą pod truskawki, skopałam też kawałek aby zrobić różyczkom, liliowcom i liliom trochę miejsca i żeby nie walały się po całym ogrodzie, więc już są na swoim miejscu, no i poprzesadzałam trochę skalniaków, też na swoje docelowe miejsce, ale dziś jestem z siebie dumna
No i odwiedziły mnie dziś dwie śliczne żabcie, jak one mnie ucieszyły, jak one rechotały pięknie

To moja dzisiejsza praca, acxh bo chyba zapomniałam powiedzieć, że wczoraj od Małgosi dostałam liliowce, było ich sporo

No i kilka zdjęć, najpierw różyczka, która nieprzerwanie kwitnie, potem hibiskus, kwitnie też już dość długo i ołownik

No i mała reszta

Beatko jasne, że powiem, ale to chyba był wysyp po tamtych deszczach i ciepłych nocach, ale jak masz ochotę, zobacz, sprawdź, to okolice Ińska, lasy dębowe i bukowe, za Dobrzanami

Iwonko witaj, bardzo mi miło, bo Ty na prawdę przejrzałaś moje wątki, bardzo mnie to cieszy

Anafalisa nie wystawiam, bo wątek w tym roku chyba będzie mało aktywny, na razie sadzę w nowym ogrodzie to co miałam w starym, jeśli coś mi zostanie to się podzielę, ale akurat anafalis ładnie mi się rozrósł i mogę się nim podzielić jeszcze i z Tobą

Danusiu dziękuje

Aniu, sama ciekawa jestem

Dziś to sobie zaszalałam, skopałam już skarpę całą pod truskawki, skopałam też kawałek aby zrobić różyczkom, liliowcom i liliom trochę miejsca i żeby nie walały się po całym ogrodzie, więc już są na swoim miejscu, no i poprzesadzałam trochę skalniaków, też na swoje docelowe miejsce, ale dziś jestem z siebie dumna

No i odwiedziły mnie dziś dwie śliczne żabcie, jak one mnie ucieszyły, jak one rechotały pięknie

To moja dzisiejsza praca, acxh bo chyba zapomniałam powiedzieć, że wczoraj od Małgosi dostałam liliowce, było ich sporo

No i kilka zdjęć, najpierw różyczka, która nieprzerwanie kwitnie, potem hibiskus, kwitnie też już dość długo i ołownik

No i mała reszta

- wielkakulka
Pocałowałaś którąś?
A u nas pada od wczoraj...nie możn iśc na działkę. Zapowiadali ochłodzenie, myslałam, że pójdę na ogródek, bo chłodniej, a tu leje deszcz...
A u nas pada od wczoraj...nie możn iśc na działkę. Zapowiadali ochłodzenie, myslałam, że pójdę na ogródek, bo chłodniej, a tu leje deszcz...
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 26 cze 2012, o 12:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iwonko piękny ten koleusik z przedostatniego zdjątka
trzymaj go na rozmnożenie, bo nie widziałam takiego jeszcze nigdzie.
W przyszłym roczku jak znalazł.
Masz taką różnorodność wszystkiego, że trudno cokolwiek napisać, oprócz tego że jest przepięknie.
I bardzo ciekawie, nie sztampowo, a oczko dopełnia obraz wszystkiego,
wygląda jakby już tam 100 lat było, ale to chyba tylko Ty potrafisz sprawić swoim samozaparciem.
trzymaj go na rozmnożenie, bo nie widziałam takiego jeszcze nigdzie.
W przyszłym roczku jak znalazł.
Masz taką różnorodność wszystkiego, że trudno cokolwiek napisać, oprócz tego że jest przepięknie.
I bardzo ciekawie, nie sztampowo, a oczko dopełnia obraz wszystkiego,
wygląda jakby już tam 100 lat było, ale to chyba tylko Ty potrafisz sprawić swoim samozaparciem.
Pozdrawiam, Agata.
- bwoj54
- Od: 8 wrz 2012, o 08:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iwonko!/...oglądam, podziwiam...pozostawiam ślad.
Jestem zauroczona Twoją działeczką
...a grzyby?....prawdziwki
...muszę namówic męża na wypad na grzyby...las mam na 'rzut beretem"... 
Jestem zauroczona Twoją działeczką

"Ogród jest nie tylko rozkoszą dla oka, ale i ukojeniem dla duszy "(...) Pozdrawiam! Bogusia
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
Mój ogród na fotografii cz.10 Moje wątki
- becia123
- Od: 12 wrz 2012, o 18:21
Witaj Iwonko
ależ roślin u Ciebie .U mnie tez deszcz.

-
- Od: 31 paź 2011, o 16:34
Iwonko ,ale ładnie .ślicznie to wszystko wygląda ,miło popatrzec

- gosiaczek12a11
- 500p
- Od: 1 kwie 2012, o 17:20
Fajni goście musiało się im spodobać skoro cię odwiedziły może i na dużej zostaną , jak liliowce się rozrosną będzie uroczo 

- Dorota71
- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Kontakt:
Ale kolorowo u Ciebie!
A jaki cudny koleus. 

- christinkrysia
- Od: 26 maja 2006, o 18:37
Iwonko
Cieszę się razem z Tobą z tych "zielonych" gości.
Głowy rechot to maj i trochę czerwca - sa dni kiedy nie można wytrzymać na działce ale to głównie gody i wrzask niesamowity przy dużej ilości. Mam nadzieje,że kiedyś się przekonasz ale z drugiej strony w malutkim oczu nie będzie ich np setka bo to nierealne ....
Cieszę się razem z Tobą z tych "zielonych" gości.
Głowy rechot to maj i trochę czerwca - sa dni kiedy nie można wytrzymać na działce ale to głównie gody i wrzask niesamowity przy dużej ilości. Mam nadzieje,że kiedyś się przekonasz ale z drugiej strony w malutkim oczu nie będzie ich np setka bo to nierealne ....