Wolałabym chyba Twój problem, bo jakoś sobie radzę z igłą i maszyną do szycia.e-genia pisze:(...) wszystkie spodnie muszę obcinać i podkładać
Wiesz jak śmiesznie wyglądają takie kuse spodnie

Pozdrawiam

Wolałabym chyba Twój problem, bo jakoś sobie radzę z igłą i maszyną do szycia.e-genia pisze:(...) wszystkie spodnie muszę obcinać i podkładać
Romualda pisze: jestem za tępa i mało konsekwentna.
Basiu, próbuję zrozumiec co tu jest jadalne i wychodzi mi, że jajko i jogurt.Barabella pisze:Na śniadanko piekę placki dukanowe: 2 łyzki otrąb owsianych + 1 łyżka otrąb pszennych + 1 jajo + 2 łyżki jogurtu greckiego.... Traktuje to jako chlebek... Pyszne kanapki....
ksiegowa pisze:Alu ja nie stosuję diety ja staram się zmienić styl życia i jedzenia.
Żeby to tylko to, to byłby pikuś.skorpion811-51 pisze:Ala ale masz fuchę musisz układać dietę dla nas na forum
Alu zakładaj i numerujkokolidek pisze:Żeby to tylko to, to byłby pikuś.skorpion811-51 pisze:Ala ale masz fuchę musisz układać dietę dla nas na forum
Tutaj każdy jest z innej bajki, dobrze jeszcze, jak ktoś wie, co robi![]()
Ja chyba "zabiorę zabawki" i założę wątek "odchudzajacych się z kokolidkiem", bo inaczej dostanę kręćka, bo nie wiem, czy ktoś piszący pod moim postem "pisze do mnie" czy w eter![]()
To się wysil i wypisz nam co jadasz-chodzi mi o produkty, typu:ksiegowa pisze:bo prawie nic nie jem
Stasiu przez 3 dni 2 kg , teraz zważę się 1 lutego , na pewno napisze tu w wątku .skorpion811-51 pisze:Geniu jak tam Twoja waga leci nadal w dół