Nolinko, już piszę pwnolina pisze:Kasiu czy nadal aktualne są te kaktusiki o których pisałyśmy na PW?i ta lobivia?
Pozdrawiam

Nolinko, już piszę pwnolina pisze:Kasiu czy nadal aktualne są te kaktusiki o których pisałyśmy na PW?i ta lobivia?
Pozdrawiam
również napisałam na pwmoritius pisze:Lobivia... Masz jakąś lobivię kwitnącą na pomarańczowo? Lub żółto?
Jak tak i ma szczepki to z chęcią odkupię
Taki urok. Jedne pachną inne śmierdzą a jeszcze inne nie są przez nasz nos wyczuwalne. Wieczorem powąchajZofijka pisze:o dziwo nie pachnie w ogóle
ojj, właśnie wracam z robienia zdjęć i jednak ''zapachniało'' ;)gnet pisze:Taki urok. Jedne pachną inne śmierdzą a jeszcze inne nie są przez nasz nos wyczuwalne. Wieczorem powąchajZofijka pisze:o dziwo nie pachnie w ogóle
Kasiu wiesz może co to za kaktusik z białymi kwiatkami?Zofijka pisze:Witam wszystkich! Bardzo serdecznie dziękuję za tak liczne odwiedziny, niestety jako właścicielka wątku bywam tu bardzo rzadko czego mocno żałuję.
Na pocieszenie odświeżam swoją galerię i mam nadzieję, że wrócę tu już na stałe całkiem niedługo.
Panie Krzysztofie, niestety jak na złość nasionek u kaktusów w tym roku baaardzo mało za to sukulenty, szczególnie stapeliowate, co rusz zawiązują ''fasolki'' z nasionami.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to by było na tyle, mam nadzieje, że Was nie zanudziłam![]()
pozdrawiam