bardzo pomysłowe. Jak tam najnowsze poczynania czyli nowa rabata z podkładów?
Ogrodniczka z małopolski
Też już raczej wyczerpałam limity na nowe zakupy
Nie miałam pojęcia, że morwa może tyle kosztować
Jest u mnie morwa, wprawdzie wypadła za ogrodzenie i często podmarzała ale...dawno jej nie widziałam!
Idę zobaczyć, Ktoś ostatnio robił tam porządki! Na rabacie (nazwij ją jakoś?)tej ślicznej posiej coś jednorocznego, zresztą
pewnie tak zrobiłaś?
Idę zobaczyć, Ktoś ostatnio robił tam porządki! Na rabacie (nazwij ją jakoś?)tej ślicznej posiej coś jednorocznego, zresztą
pewnie tak zrobiłaś?
Pozdrawiam, nigella
-
MirkaS
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 25 mar 2009, o 16:55
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Magda przyszłam w odwiedziny, ale niestety nie widzę zdjęć, we wszystkich pisze że czasowo niedostępne, czy tylko ja tak mam,
Pozdrawiam Mirka
Moje wątki
Moje wątki
Madziu do tej szkółki w Śledziejowicach ja zjeżdżam z E-4 w Wieliczce koło Herza i tam juz prosto miejscami kierować się na prawo.Szkółka po lewej stronie.maakita pisze:Jeszcze nie byłam w tej szkółce, a to moje okolice podejrzewam, że w najbliższym czasie tam dotrę i dopytam o owoce morwy.
Nie jest duża,ale można znależć ciekawe rośliny i krzewy po dobrej cenie
Nigello niestety nic na nowego na"kolejowej rabacie "-może być?nie posadziłam.Nie chce się spieszyc a i czasu za bardzo nie miałam.Dopiero w piątek pewnie coś zakupię,nie wcześniej.
Ja jakoś nie jest zwolenniczką jednorocznych kwiatów,a i trochę już póżno żeby coś siać
Nie znaczy to,że mi się nie podobają, tylko generalnie rzadko kiedy takie miałam.
Dzisiaj przelotem kupiłam Żurawkę amerykańska"Dale's Strain".Piękna będzie jak się rozrośnie...tak myślę
Ja jakoś nie jest zwolenniczką jednorocznych kwiatów,a i trochę już póżno żeby coś siać
Dzisiaj przelotem kupiłam Żurawkę amerykańska"Dale's Strain".Piękna będzie jak się rozrośnie...tak myślę