Ogródek Bogusi (bogusia177) -/ cz. 2-2008r./

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
inag1
500p
500p
Od: 1 lis 2007, o 14:42

Post »

Bogusiu,tak mi brakowało Twojego humoru ;:112 .Normalnie widzę Cię jak jedziesz na rowerze z tymi siatami pełnymi kwiatów i z tym "łbem wykręconym w drugą stronę" :lol: A swoją drogą to kwiaciory masz przepiękne.
tengel27
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 sie 2007, o 17:54
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Cieszę się Bogusiu, że już ci kwitnie :D

PS. Tengela ;)
Dawid
Awatar użytkownika
Karolcia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 17 paź 2007, o 15:46
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Bogusiu,śliczną masz monardę :D
To moja,ugotowana pewnie zasiliła kompost :;230
Pozdrawiam Magda :)
Awatar użytkownika
rosea
200p
200p
Od: 27 lut 2008, o 20:52

Post »

Bogusiu,nie wiem za co bardziej Cię chwalić -za piękne kwiatki /pysznogłówka super/ czy za Twoje wspaniałe poczucie humoru.Fundujesz nam dwa w jednym:super obrazki i śmiechoterapię.Pozdrawiam Cię gorąco .Rosea/której łeb koło ogrodniczego robi to samo co Twój/.
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 wrz 2007, o 08:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Karolcia pisze:Bogusiu,śliczną masz monardę :D
To moja,ugotowana pewnie zasiliła kompost :;230
Nie Magdziu Twoją posadziłam wcale jej nie wyrzucałam ,dałam jej szansę ale wyobraż sobie ,że jej się u mnie nie podobało ,Magdeczko ja nie wiedziałam że od Dawidka dostałam monardę posłał mi roślinkę i dopiero jak się szykowała do kwitnięcia, to ją rozpoznałam ,z czego się bardzo cieszę ,bo jak wiesz chciałam ją mieć :P
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22

Post »

bogusia177 pisze:Ja Gabryśko mom urlop siedza w domu -na ogródku jak nie pado deszcz , przyjedż na wysiady jak ni mosz co robic nojlepij do południa :P nie wiym czy pojada do Rybnika ,mój stary chce jechać w niedziela na Góra św Anny ,chyba ,że pojada w sobota z córą ,ale boja się o siebie -po prostu sama sobie nie ufom ;:113 zaś udom forsa ,nakupuja kwiotków choć sobie obiecuja ,że już nic nie kupia NIC ,NIC ,NIC :!: :!: a zaś w doma musza je chować przed starym ,bo by mie wyklon z chałpy Gabi jo na majtki nimon a na kwiotki już żech w tym roku udała przeszło 1000 złotków :twisted: licza z agrowłókniną i korą Wczoraj ostatnio szychta w robocie i jo do domu jada na rowerze ,najpierw widać siatki i kwiotki a między tym jo ,chcesz to widzieć, jaki obrozek ,jak chanderlok jeżdża a jak przejyżdżom koło kwiaciarnie to mi chce łep wykęcić na drugo strona :lol: jo i tak z powodu kwiotków zgina śmiercią tragiczną ;:112
:;230 :;230 :;230
Jo nimoga ! :;230 :;230 :;230
Też żech wiedziała kiedy to przeczytać. Teraz cało noc byda chichrać jak gupio.
Wiysz, powiym Ci, że jak jo by miała tako wielko zegrodka jak Ty, to też bych kombinowała coby kupić jak najwiyncyj roślin.
Też wolałabych kwiotki niz majtki.
Zresztą wiysz że teraz to sie nosi nici w rz,,i, a to idzie samymu uheklować.
A kwiotek to jest kwiotek, choć przez zima go nie widać ale na wiosna zaś wylezie.
Jo by Cie yno chciała widzieć na tym kole i jak przejyżdżosz koło tej kwiaciarnie :;230 :;230 :;230
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Gabi jo wczorej kupiła 2 wielki ostróżki ,takie co kwitną no miały gdzieś koło 1 metra pani mi na dokładka dała niszczejąco fuksja w donicy na haku, i róża miniatura bo też jej za długo stoła ,a że ja jestem stały klient to te dwie rzeczy były gratis .Przedtem zrobiłam zakupy chleby itd więc powiesiłam wszystko na kierownicy ,potem próbowałam usiąść na mój rower byś Ty widziała ten cyrk ,nie umiałam się odbić bo mi szkoda kwiatków --no nie bier gratisów a te ostróżki były wielkie jak jo ,jak wisiały ,-zgroza . ;:112 jak jo startła ,to droga była moja jeździłam od krawężnika do krawężnika ;:112 spocono i wyobraź sobie ,że na dodatek przejeżdżom jeszcze koło następnej kwiaciarni ,no to musza widzieć co tam jest powystawiane ;:154 ;:112 no ale na szczęście jakoś mi dały auta dojechać do domu .A propo majtków jo sobie radza --dziś mom normalne figi , a jutro obracom przodem do tyłu i mom stringi ;:112 ;:112
Awatar użytkownika
Karolcia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Bogusiu,mam nadzieję ze jak Ci wyślę nasiona malwy,to one już się nie ugotują we wrześniu :;230 :;230 :;230
Awatar użytkownika
Gabriela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 gru 2007, o 17:22

Post »

:;230 :;230 :;230
Napisza potem, bo teraz nimoga...:;230 :;230 :;230

A jakie kolory ostróżki kupiłaś ?
Awatar użytkownika
Hanka 1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2008, o 20:03

Post »

Usiadłam jak radziłaś Bogusiu,popatrzyłam,posłuchałam i...........................razem z moim M ryczymy ze śmiechu a że też mamy SKS to wyobraź sobie co się dzieje u mnie w chałupie.
Przepis na stringi znakomity i twoja jazda rowerem z ostróżkami przedstawiona bardzo obrazowo
kochajmy ludzi, tak szybko odchodzą...
oaza spokoju Hanki
ciasta domowe Hanki
Awatar użytkownika
Karolcia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Boguśka...,dajesz po garach.
Przez Ciebie o mały figiel bym się .... :;230 :;230 :;230
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

I jeszcze przez rondo muszę jechać
Ostróżki
Obrazek
Obrazek
Obrazek
a nogi na tym rowerze to żem miala jak do szpagatu ,jak by mnie NASI zatrzymali to najpierw bym im szpagat zrobiła a potem bym musiała do balonika dmuchać ;:111 ale ostróżki już rosną :;230 :;230
Awatar użytkownika
Karolcia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Piękne ostróżki Bogusiu.
Powiedz mi moja droga czy one tak z roku na rok się rozrastają?
Bo ja noga jestem z tych ostróżek :oops: :oops: :oops:
Pierwszy rok je mam :oops:
Awatar użytkownika
bogusia177
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Magdziu ostróżki to bylina,ja też je mam pierwszy rok ,ale moja bratowa ma i widziałam że już ma sporą kępkę ,więc na pewno sie rozrastają :P :P
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52

Post »

Zapomniałam, ze zanim się do Ciebie zajrzy, dobrze jest pójść tam, gdzie król piechotą chodzi, no i o mały włos byłoby nieszczęście :?
Ale ostróżki piękne, warte były Twoich wyczynów ;) D
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”