Moja działka - Monika76
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- alana
- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
Moniko, dziękuje bardzo za propozycję, chętnie skorzystam
Muszę przyznać, że dzisiaj byłam na działce i u nas w naszych ROD na jednej działce zauważyłam, ku ogromnemu zdziwieniu, przebiśniegi prawie tak samo duże jak Twoje - skoro u nas są tak duże, to w takim razie wiosna blisko!

Muszę przyznać, że dzisiaj byłam na działce i u nas w naszych ROD na jednej działce zauważyłam, ku ogromnemu zdziwieniu, przebiśniegi prawie tak samo duże jak Twoje - skoro u nas są tak duże, to w takim razie wiosna blisko!

Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie
- Monika76
- Od: 10 wrz 2007, o 17:50
Alu, byłam dzisiaj z Jolą u mnie na działce i widziałam, że przebiśniegi podrosły od tego czasu kiedy byłam z Karolem, jednak jeszcze trochę brakuje im do kwitnięcia.Wracając z działki widziałam piękne kępki kwitnących przebiśniegów, jednak to zależy od miejsca. Jola mówiła, że u niej jest cieplej na działce
i to widać na Jej zdjęciach 
Nie masz co dziękować za nasionka, mam to się podzielę
, może jeszcze coś wypatrzysz kiedy wszystko będzie kwitło 

Nie masz co dziękować za nasionka, mam to się podzielę

- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
idąc za przykładem Moniki u siebie pobieliłem drzewka :P w ogrodzie :P ale nie wszystkie - nie malowałem drzew których się pozbędę w tym roku z ogrodu
a jak tam Moniko spotkanie z Jolą ???? doszło do skutku ????zobaczyła Jola w końcu twoją posiadłość ????
a jak tam Moniko spotkanie z Jolą ???? doszło do skutku ????zobaczyła Jola w końcu twoją posiadłość ????
pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
- miwia
- 500p
- Od: 2 gru 2007, o 22:46
Witaj Moniko 
Roślinki śliczne, dorodne
. Nieprawda, że nie najwyższych lotów. Zresztą chyba nawet nie ma takich, wszystkie są piękne. Natura się o to zatroszczyła 
Działeczkę masz już ładną i zagospodarowaną. A biorąc pod uwagę zapał, którym na pewno już się zaraziłaś na tym szalonym forum
i dobre rady doświadczonej Joli, to w lecie będziesz miała swójraj na ziemi
Tego Ci życzę serdecznie.
Pozdrawiam
Mirka

Roślinki śliczne, dorodne

Działeczkę masz już ładną i zagospodarowaną. A biorąc pod uwagę zapał, którym na pewno już się zaraziłaś na tym szalonym forum

Pozdrawiam
Mirka
- Monika76
- Od: 10 wrz 2007, o 17:50
Karol, Jola była ze mną na działce i zrobiła kilka zdjęć
Mireczko, dziękuję za odwiedziny
Zła jestem na siebie, że tak napisałam, bo przecież wcale tak nie uważam, nie tak miało być, taki trochę nieudany debiut wątkowy
. Moja działka jest dla mnie takim motorem, który mnie napędza, tam spędzam każdą chwilę i jestem tak samo szczęśliwa dzisiaj, jak wtedy kiedy zobaczyłam ją pierwszy raz 
Od Joli dowiedziałam się dużo i co najważniejsze, wiem, że zawsze mogę liczyć na Jej pomoc i rady

Mireczko, dziękuję za odwiedziny

Zła jestem na siebie, że tak napisałam, bo przecież wcale tak nie uważam, nie tak miało być, taki trochę nieudany debiut wątkowy

Od Joli dowiedziałam się dużo i co najważniejsze, wiem, że zawsze mogę liczyć na Jej pomoc i rady