Moja działka - Monika76
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- alana
- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
Moniko, dziękuje bardzo za propozycję, chętnie skorzystam  

Muszę przyznać, że dzisiaj byłam na działce i u nas w naszych ROD na jednej działce zauważyłam, ku ogromnemu zdziwieniu, przebiśniegi prawie tak samo duże jak Twoje - skoro u nas są tak duże, to w takim razie wiosna blisko!

Muszę przyznać, że dzisiaj byłam na działce i u nas w naszych ROD na jednej działce zauważyłam, ku ogromnemu zdziwieniu, przebiśniegi prawie tak samo duże jak Twoje - skoro u nas są tak duże, to w takim razie wiosna blisko!

Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie

Działka w mazurskiej krainie
- Monika76
- Od: 10 wrz 2007, o 17:50
Alu, byłam dzisiaj z Jolą u mnie na działce i widziałam, że przebiśniegi podrosły od tego czasu kiedy byłam z Karolem, jednak jeszcze trochę brakuje im do kwitnięcia.Wracając z działki widziałam piękne kępki kwitnących przebiśniegów, jednak to zależy od miejsca. Jola mówiła, że u niej jest cieplej na działce  i to widać na Jej zdjęciach
 i to widać na Jej zdjęciach 
Nie masz co dziękować za nasionka, mam to się podzielę , może jeszcze coś wypatrzysz kiedy wszystko będzie kwitło
, może jeszcze coś wypatrzysz kiedy wszystko będzie kwitło 

Nie masz co dziękować za nasionka, mam to się podzielę
- k-c
- Przyjaciel Forum 
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
idąc za przykładem Moniki u siebie pobieliłem drzewka :P w ogrodzie :P ale nie wszystkie - nie malowałem drzew których się pozbędę w tym roku z ogrodu 
a jak tam Moniko spotkanie z Jolą ???? doszło do skutku ????zobaczyła Jola w końcu twoją posiadłość ????

a jak tam Moniko spotkanie z Jolą ???? doszło do skutku ????zobaczyła Jola w końcu twoją posiadłość ????
pozdrawiam, Karol
moje wątki

moje wątki
- miwia
- 500p 
- Od: 2 gru 2007, o 22:46
Witaj Moniko 
Roślinki śliczne, dorodne . Nieprawda, że nie najwyższych lotów. Zresztą chyba nawet nie ma takich, wszystkie są piękne. Natura się o to zatroszczyła
. Nieprawda, że nie najwyższych lotów. Zresztą chyba nawet nie ma takich, wszystkie są piękne. Natura się o to zatroszczyła 
Działeczkę masz już ładną i zagospodarowaną. A biorąc pod uwagę zapał, którym na pewno już się zaraziłaś na tym szalonym forum i dobre rady doświadczonej Joli, to w lecie będziesz miała swójraj na ziemi
 i dobre rady doświadczonej Joli, to w lecie będziesz miała swójraj na ziemi  Tego Ci życzę serdecznie.
 Tego Ci życzę serdecznie. 
Pozdrawiam
Mirka

Roślinki śliczne, dorodne
 . Nieprawda, że nie najwyższych lotów. Zresztą chyba nawet nie ma takich, wszystkie są piękne. Natura się o to zatroszczyła
Działeczkę masz już ładną i zagospodarowaną. A biorąc pod uwagę zapał, którym na pewno już się zaraziłaś na tym szalonym forum
 i dobre rady doświadczonej Joli, to w lecie będziesz miała swójraj na ziemi
 i dobre rady doświadczonej Joli, to w lecie będziesz miała swójraj na ziemi  Tego Ci życzę serdecznie.
 Tego Ci życzę serdecznie. Pozdrawiam
Mirka
- Monika76
- Od: 10 wrz 2007, o 17:50
Karol,  Jola była ze mną na działce i zrobiła kilka zdjęć  

Mireczko, dziękuję za odwiedziny
Zła jestem na siebie, że tak napisałam, bo przecież wcale tak nie uważam, nie tak miało być, taki trochę nieudany debiut wątkowy . Moja działka jest dla mnie takim motorem, który mnie napędza, tam spędzam każdą chwilę i jestem tak samo szczęśliwa dzisiaj, jak wtedy kiedy zobaczyłam ją pierwszy raz
 . Moja działka jest dla mnie takim motorem, który mnie napędza, tam spędzam każdą chwilę i jestem tak samo szczęśliwa dzisiaj, jak wtedy kiedy zobaczyłam ją pierwszy raz 
Od Joli dowiedziałam się dużo i co najważniejsze, wiem, że zawsze mogę liczyć na Jej pomoc i rady

Mireczko, dziękuję za odwiedziny

Zła jestem na siebie, że tak napisałam, bo przecież wcale tak nie uważam, nie tak miało być, taki trochę nieudany debiut wątkowy
 . Moja działka jest dla mnie takim motorem, który mnie napędza, tam spędzam każdą chwilę i jestem tak samo szczęśliwa dzisiaj, jak wtedy kiedy zobaczyłam ją pierwszy raz
Od Joli dowiedziałam się dużo i co najważniejsze, wiem, że zawsze mogę liczyć na Jej pomoc i rady

.
 . , panienki i te inne rzeczy tz. ja nic złego nie myślę
 , panienki i te inne rzeczy tz. ja nic złego nie myślę  tylko może jakieś tańce
  tylko może jakieś tańce    . Rozgrzeszony jest na amen jeśli chodzi o mnie :P
 . Rozgrzeszony jest na amen jeśli chodzi o mnie :P