Jak i czym obsadzić działkę 40arów w polach.

Ogólne tematy działkowe, nowości w ogrodnictwie
x-sz-i
---
Od: 24 lut 2014, o 10:20
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Jak i czym obsadzić działkę 40arów w polach.

Post »

Akurat ostatnio oglądałam wypowiedź prawnika i wypowiadał się na temat cienia na działce sąsiada wynikających z obsadzenia innej działki i mówił, że z tym nic nie można wskórać nie ma na to żadnego prawa.

-- 23 mar 2014, o 19:06 --
ostatnia szansa pisze:
szostani pisze:Jakoś nie wyobrażam sobie budować się na "podwórku" rodziców i raczej myślę, że wiele osób również by tego nie chciało. Moja działka ma 50 arów czyli jest jeszcze większa i jakoś nigdy nie wyobrażaliśmy sobie żeby ją dzielić na mniejsze i żeby ktoś się tam budował. :shock:...
kazik70 pisze:... Na tej działce będzie na pewno tylko jeden dom.
...i życzę Wam aby się Wasze plany powiodły. Wszystkiego dobrego.

*Ci ludzie o których pisałam tez budowali domy zarzekając się, że na pewno nie będzie tam wiecej domów. Życie jednak pisze swoje historie i dziś na "stare lata" żałują swojej decyzji sprzed lat 40.
Ja to wiem na pewno, że u mnie na działce drugiego domu nie będzie, po pierwsze nie ma na to miejsca po drugie jest to dla mnie bez sensu to tak jak bym się niby wyprowadziła a nadal mieszkała z rodzicami. W dodatku mój dom jest wystarczającą duży, że mogę sobie spokojnie z moimi rodzicami mieszkać :heja
x-sz-i
---
Od: 24 lut 2014, o 10:20
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Jak i czym obsadzić działkę 40arów w polach.

Post »

W końcu wstawiam zdjęcia ;:oj nie jest ich za dużo bo niestety na dworze pogoda nie sprzyja więc chociaż parę zrobiłam, może ci się coś przyda.

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

tutaj są jeszcze dwa zdjęcia z mojej działki viewtopic.php?f=2&t=74662
ODPOWIEDZ

Wróć do „Pozostałe tematy działkowe i ogrodowe - Dyskusje OGÓLNE, NOWOŚCI”