Wiosenna odsłona leśnego rancza nad wodą.
- Madziagos
- -Moderator Forum-.
- Od: 10 kwie 2012, o 21:44
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Wiosenna odsłona leśnego rancza nad wodą.
Jestem i ja. Jakoś dotąd nie zreflektowałam się, ze Twój ogród jest aż tak młody. Jak dotąd, wykonałaś mnóstwo pracy. W tym tempie niedługo, ani się obejrzysz, a wszystko nabierze pełni dojrzałości. Będę Ci w tym towarzyszyć 

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kasiu U mnie z tą wiosną w kratkę. Raz się pojawia raz znika
Dzięki że się przyłączyłaś do kontynuacji mojej przygody 
Madziu to jestem w szoku, bo ciągle powtarzam jaki ze mnie laik z dziecięcym doświadczeniem ogrodowym
Cieszę się że będziesz towarzyszyć. Czuję się bezpieczniejsza że nie zrobię roślinkom krzywdy 

Madziu to jestem w szoku, bo ciągle powtarzam jaki ze mnie laik z dziecięcym doświadczeniem ogrodowym

Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści...
Jestem Ania Witam serdecznie i zapraszam
Jestem Ania Witam serdecznie i zapraszam
-
hehe głowa pęka w szwach od pomysłów. W przeciwieństwie do portfela
Ale działamy, działamy, pracujemy żeby coś dało się jeszcze uskubać na działeczkę
.

Madziu, jestem i ja w nowej odsłonie ranczo
Dobry początek, można prześledzić zagospodarowanie działeczki
Bardzo dużo zrobiliście w tak krótkim czasie. Oby tak dalej! Może kiedyś na rybki przyjadę
? Bo ja zapalony wędkarz jestem!

-
Serdecznie zapraszam 

- sniezek
- 100p
- Od: 19 lis 2011, o 20:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cześć Madziu zawitałam i ja w Twoim wątku
Piękny macie ten domek , altankę , studnię drewnianą, wiatraczek, ławeczkę, skalniaczek, no wszytko piękne
gratuluję pomysłów i zapału , będę do Ciebie zaglądać 

Piękny macie ten domek , altankę , studnię drewnianą, wiatraczek, ławeczkę, skalniaczek, no wszytko piękne

- iwwa
- Od: 27 sty 2013, o 18:46
Madziu
Jestem i ja
Świetna fotorelacja !
jak dużo się wydarzyło od początku powstania działki. Aż miło popatrzeć na te wszystkie Wasze rzeczy. Mam na myśli drewniane elementy - domek, altanka, ławy, huśtawka, leżak,pergola itp ... Wszystko dobrane ze smaczkiem, w mojej ulubionej kolorystyce. Na prawdę, zagospodarowanie działki macie bardzo dobrze przemyslane, czuję, że to głównie Twoje pomysły 

Jestem i ja

Świetna fotorelacja !

wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
- aneczka1979
- Od: 14 cze 2010, o 21:44
Witam i ja.
Widzę, że ostro idziecie do przodu. Bardzo dużo zdążyliście zrobić. Miejsce jest przeurocze, wcale się więc nie dziwię, że tak ochoczo działacie
Domek jest śliczny. I do tego staw z rybką... normalnie, jak to mówią, Kanada.
Ja też się pocieszam, że w tym roku roślinki będą już bardziej widoczne.
Pozdrawiam. Ania

Widzę, że ostro idziecie do przodu. Bardzo dużo zdążyliście zrobić. Miejsce jest przeurocze, wcale się więc nie dziwię, że tak ochoczo działacie

Ja też się pocieszam, że w tym roku roślinki będą już bardziej widoczne.
Pozdrawiam. Ania
- DuczekiOsia
- 1000p
- Od: 10 sie 2012, o 08:38
- Kontakt:
Madziu ja też nie rozumiem ludzi którzy nie czuja przyrody ale to chyba wada dzisiejszych czasów młode babki to teraz bardziej do kosmetyczki do fryzjera i leżeć i pachnieć nie wiele jest teraz takich które lubią w ziemi pogrzebać tak że dla Ciebie i dla wszystkich ogrodniczo zapalonych należą się wielkie
i 

-
Hej dziewczyny
Wpadam z kawusią. Ciepłą, na ogrzanie przy tym zimnym, szaro-burym dniu.
Dominiko cieszę się że Ci się u mnie podoba
Mam nadzieję że będziesz częstym gościem 
Asiu masz bardzo trafne przeczucia
Faktycznie to ja jestem głównym pomysłodawcą. Ale ja robię "projekt" a mój em go akceptuje
. Jak nie akceptuje to mu mówię że zobaczy że będzie faaajnie. Ostatnio chciał wprowadzić trochę swojej idei. Wymyślił, żeby altanka stała wejściem po skosie. Bardziej w stronę domku. Myślę sobie, czemu nie. Jak Panowie przyjechali to ja jeszcze w piżamie. I szybciutko się ubierałam. Wszystko już mieliśmy ustalone więc em im powiedział co gdzie i jak. Ja zachodzę a tu słupy poustawiane na wprost. I pytam go, jak to wyszło. A on dobrze jest. Przecież jest lekki skos
. To tyle odnośnie jego inwencji twórczej.
Aniu to pocieszamy się razem
Fajnie że wpadłaś .
Osiu i tu trafiłaś w samo sedno. Jak można sobie tipsy pobrudzić, połamać. I w taki upał zamiast drinki z palemką na plaży czy w basenie pić to robić w ziemi? No ale na szczęście jak widać nasze forum się rozrasta czyli miłośniczek działkowania przybywa
Pisałaś ostatnio że miałaś włamanie na działeczce. Pamiętam że dostałaś od ema takie fajne nożyce elektryczne. Też Ci je ukradli?

Dominiko cieszę się że Ci się u mnie podoba

Asiu masz bardzo trafne przeczucia

Aniu to pocieszamy się razem

Osiu i tu trafiłaś w samo sedno. Jak można sobie tipsy pobrudzić, połamać. I w taki upał zamiast drinki z palemką na plaży czy w basenie pić to robić w ziemi? No ale na szczęście jak widać nasze forum się rozrasta czyli miłośniczek działkowania przybywa

- Paulii
- Od: 25 lut 2013, o 15:03

Przepiękny wiatraczek i studzienka i karmniczek

U mnie dziś również zimny, szaro-burym dzień

Niestety teraz młode obecne pokolenie to raczej w ziemi grzebać się nie będzie działki mieć nie będą nie chcą mieć, bo nie potrzebna im jest widzę to po mojej siostrze ciotecznej rocznik 1988 jej to tylko kariera w głowie albo wyjścia od czasu do czasu na imprezy a brat to w ogóle pracocholik jest dla niego tylko praca się liczy.
Pauli
"To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"

-
Gdzie się tak długo podziewałaś Paulinko? Ja to mam we krwi. Mój tata urodził się na wsi. Zaraził mnie miłością do tego miejsca. Choć dopiero tę miłość odkryłam w sobie jak zaczęłam sama działkować. Wcześniej też miałam głupie podejście do tego. Że działka jest po to aby odpoczywać a nie na niej robić.
- DuczekiOsia
- 1000p
- Od: 10 sie 2012, o 08:38
- Kontakt:
Madziu na szczęście nie
wszystkie cenne i drogie rzecz trzymam w domu jak potrzebuje to przywrze ze sobą
bała bym się tam trzymać bo prędzej czy później by zwinęli i więcej by grasowali niż teraz bo liczyli by na dokładkę 

Witaj Madziu - jestem dopiero na czwartej stronie. Super fotorelacja. Ale dużo zdążyliście zrobic w tak krótkim czasie.
Agnieszka - istota w ogrodzie ekstremalnie początkująca http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=73469" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.