Wiosenna odsłona leśnego rancza nad wodą.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
Madziagos
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 10 kwie 2012, o 21:44
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Wiosenna odsłona leśnego rancza nad wodą.

Post »

Jestem i ja. Jakoś dotąd nie zreflektowałam się, ze Twój ogród jest aż tak młody. Jak dotąd, wykonałaś mnóstwo pracy. W tym tempie niedługo, ani się obejrzysz, a wszystko nabierze pełni dojrzałości. Będę Ci w tym towarzyszyć :)
Z pozdrowieniami, Magda
Moje wątki Moje drogi... Aktualny
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Kasiu U mnie z tą wiosną w kratkę. Raz się pojawia raz znika :) Dzięki że się przyłączyłaś do kontynuacji mojej przygody :)
Madziu to jestem w szoku, bo ciągle powtarzam jaki ze mnie laik z dziecięcym doświadczeniem ogrodowym :) Cieszę się że będziesz towarzyszyć. Czuję się bezpieczniejsza że nie zrobię roślinkom krzywdy :)
Awatar użytkownika
dusza001
200p
200p
Od: 6 lis 2012, o 23:59

Post »

:wit MELDUJE się. Poprzedni rok był u ciebie intensywny prace szły jak burza, ciekawy zapewne tez będzie ten rok, rośliny się rozrosną głowa tez zapewne pełna pomysłów, :D
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści...
Jestem Ania Witam serdecznie i zapraszam
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

hehe głowa pęka w szwach od pomysłów. W przeciwieństwie do portfela ;:306 Ale działamy, działamy, pracujemy żeby coś dało się jeszcze uskubać na działeczkę :) .
bozunia
1000p
1000p
Od: 30 maja 2010, o 01:41
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Madziu, jestem i ja w nowej odsłonie ranczo :wit Dobry początek, można prześledzić zagospodarowanie działeczki ;:333 Bardzo dużo zrobiliście w tak krótkim czasie. Oby tak dalej! Może kiedyś na rybki przyjadę :wink: ? Bo ja zapalony wędkarz jestem!
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Serdecznie zapraszam :)
Awatar użytkownika
sniezek
100p
100p
Od: 19 lis 2011, o 20:22
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Cześć Madziu zawitałam i ja w Twoim wątku :wit

Piękny macie ten domek , altankę , studnię drewnianą, wiatraczek, ławeczkę, skalniaczek, no wszytko piękne ;:173 gratuluję pomysłów i zapału , będę do Ciebie zaglądać ;:196
Awatar użytkownika
iwwa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 sty 2013, o 18:46

Post »

Madziu :wit
Jestem i ja ;:7
Świetna fotorelacja ! ;:333 jak dużo się wydarzyło od początku powstania działki. Aż miło popatrzeć na te wszystkie Wasze rzeczy. Mam na myśli drewniane elementy - domek, altanka, ławy, huśtawka, leżak,pergola itp ... Wszystko dobrane ze smaczkiem, w mojej ulubionej kolorystyce. Na prawdę, zagospodarowanie działki macie bardzo dobrze przemyslane, czuję, że to głównie Twoje pomysły ;:109
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
Awatar użytkownika
aneczka1979
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2010, o 21:44

Post »

Witam i ja. :wit
Widzę, że ostro idziecie do przodu. Bardzo dużo zdążyliście zrobić. Miejsce jest przeurocze, wcale się więc nie dziwię, że tak ochoczo działacie :) Domek jest śliczny. I do tego staw z rybką... normalnie, jak to mówią, Kanada.
Ja też się pocieszam, że w tym roku roślinki będą już bardziej widoczne.
Pozdrawiam. Ania
Awatar użytkownika
DuczekiOsia
1000p
1000p
Od: 10 sie 2012, o 08:38
Kontakt:

Post »

Madziu ja też nie rozumiem ludzi którzy nie czuja przyrody ale to chyba wada dzisiejszych czasów młode babki to teraz bardziej do kosmetyczki do fryzjera i leżeć i pachnieć nie wiele jest teraz takich które lubią w ziemi pogrzebać tak że dla Ciebie i dla wszystkich ogrodniczo zapalonych należą się wielkie ;:180 ;:180 i ;:63
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Hej dziewczyny :wit Wpadam z kawusią. Ciepłą, na ogrzanie przy tym zimnym, szaro-burym dniu.
Dominiko cieszę się że Ci się u mnie podoba :) Mam nadzieję że będziesz częstym gościem :)
Asiu masz bardzo trafne przeczucia :D Faktycznie to ja jestem głównym pomysłodawcą. Ale ja robię "projekt" a mój em go akceptuje :). Jak nie akceptuje to mu mówię że zobaczy że będzie faaajnie. Ostatnio chciał wprowadzić trochę swojej idei. Wymyślił, żeby altanka stała wejściem po skosie. Bardziej w stronę domku. Myślę sobie, czemu nie. Jak Panowie przyjechali to ja jeszcze w piżamie. I szybciutko się ubierałam. Wszystko już mieliśmy ustalone więc em im powiedział co gdzie i jak. Ja zachodzę a tu słupy poustawiane na wprost. I pytam go, jak to wyszło. A on dobrze jest. Przecież jest lekki skos :lol: . To tyle odnośnie jego inwencji twórczej.
Aniu to pocieszamy się razem :) Fajnie że wpadłaś .
Osiu i tu trafiłaś w samo sedno. Jak można sobie tipsy pobrudzić, połamać. I w taki upał zamiast drinki z palemką na plaży czy w basenie pić to robić w ziemi? No ale na szczęście jak widać nasze forum się rozrasta czyli miłośniczek działkowania przybywa :) Pisałaś ostatnio że miałaś włamanie na działeczce. Pamiętam że dostałaś od ema takie fajne nożyce elektryczne. Też Ci je ukradli?
Awatar użytkownika
Paulii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lut 2013, o 15:03

Post »

:wit Witaj Madziu jestem i Ja :) piękne pokazałaś fotorelacje z powstawania ogrodu
Przepiękny wiatraczek i studzienka i karmniczek ;:173
U mnie dziś również zimny, szaro-burym dzień :wink:
Niestety teraz młode obecne pokolenie to raczej w ziemi grzebać się nie będzie działki mieć nie będą nie chcą mieć, bo nie potrzebna im jest widzę to po mojej siostrze ciotecznej rocznik 1988 jej to tylko kariera w głowie albo wyjścia od czasu do czasu na imprezy a brat to w ogóle pracocholik jest dla niego tylko praca się liczy.
Pauli :) "To możli­wość spełnienia marzeń spra­wia, że życie jest tak fascynujące"
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Gdzie się tak długo podziewałaś Paulinko? Ja to mam we krwi. Mój tata urodził się na wsi. Zaraził mnie miłością do tego miejsca. Choć dopiero tę miłość odkryłam w sobie jak zaczęłam sama działkować. Wcześniej też miałam głupie podejście do tego. Że działka jest po to aby odpoczywać a nie na niej robić.
Awatar użytkownika
DuczekiOsia
1000p
1000p
Od: 10 sie 2012, o 08:38
Kontakt:

Post »

Madziu na szczęście nie :D wszystkie cenne i drogie rzecz trzymam w domu jak potrzebuje to przywrze ze sobą :wink: bała bym się tam trzymać bo prędzej czy później by zwinęli i więcej by grasowali niż teraz bo liczyli by na dokładkę :|
athshe
500p
500p
Od: 12 cze 2009, o 09:10

Post »

Witaj Madziu - jestem dopiero na czwartej stronie. Super fotorelacja. Ale dużo zdążyliście zrobic w tak krótkim czasie.
Agnieszka - istota w ogrodzie ekstremalnie początkująca http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... =2&t=73469" onclick="window.open(this.href);return false;
Nie działa mi c z kreseczką - przepraszam, jeśli razi kogoś ta literówka.
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”