Kwiatuchy Aguchy :)
- masik
- 1000p
- Od: 4 wrz 2012, o 13:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Re: Kwiatuchy Aguchy :)
No i Agnisię zasypało 

- krokusik164
- 200p
- Od: 18 paź 2012, o 22:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
chyba każdego ta zima zaskoczyła
z drogowcami na czele 

Dzień dobry. Arleta. Moje zielone łobuzy.
"Tylko kwiaty dzielą się swoim zapachem ze wszystkimi. . . i z dobrymi, i ze złymi. Ludzie nie. . . mogliby się rozchorować..." Stefan Pacek
"Tylko kwiaty dzielą się swoim zapachem ze wszystkimi. . . i z dobrymi, i ze złymi. Ludzie nie. . . mogliby się rozchorować..." Stefan Pacek
A dzieci wcale sie tym nie przejmują,że spadł śnieg od razu przypomniało mi się dzieciństwo.
- krokusik164
- 200p
hahah u mnie na osiedlu też dwa bałwanki stoją
ale śniegu już prawie nie ma
słoneczko grzmoci od rana 

- Tomek-Warszawa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 lut 2008, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Tu możesz pomóc poszkodowanym w powodzi - viewtopic.php?t=127991
Otwarcie drzwi i wyjście do ogrodu jest najbardziej ekscytującym wydarzeniem każdego dnia.
Otwarcie drzwi i wyjście do ogrodu jest najbardziej ekscytującym wydarzeniem każdego dnia.
- lbanek
- 200p
- Od: 11 wrz 2012, o 16:40
ale u was nasyyypałoooo, a takie piękne jesienne widoczki pokazałaś, nie mogło tak zostać
ale trzebaby chyba strefę klimatyczną zmienić żeby nie mieć zimy, a kwiatuchy masz ładne w domu - to pocieszenie

ale trzebaby chyba strefę klimatyczną zmienić żeby nie mieć zimy, a kwiatuchy masz ładne w domu - to pocieszenie

Tomku, ładnie u Ciebie, prawie jak u mnie tyle śniegu
lbanek dziękuję.
krokusik164 i justus27 Śniegu napadało, ale pocieszające jest to, że powoli topnieje. Oby tylko nie było przymrozków, bo będę do pracy jechała na łyżwach

lbanek dziękuję.
krokusik164 i justus27 Śniegu napadało, ale pocieszające jest to, że powoli topnieje. Oby tylko nie było przymrozków, bo będę do pracy jechała na łyżwach

- justus27
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 mar 2009, o 18:54
Oby się stopił...Ja do pracy będę jechać autkiem... z letnimi oponami, to prawie, jak... na łyżwach 

-
- 1000p
- Od: 26 sty 2012, o 17:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
ja też zajrzałam na twoje parapety
i całkiem niezłą kolekcję tu widzę
uważam że przy małych dzieciach i tak dajesz radę aby zająć się swoim hobby
a będąc na FO szybko zdobędziesz swoje chciejstwa, czego ci serdecznie życzę
Zima faktycznie nas zaskoczyła, zwłaszcza fakt, że ten śnieg leży, i nie topnieje od razu. Ja w sobotę też z pracy wracałam jak na łyżwach bo oczywiście opony ciągle letnie

Zima faktycznie nas zaskoczyła, zwłaszcza fakt, że ten śnieg leży, i nie topnieje od razu. Ja w sobotę też z pracy wracałam jak na łyżwach bo oczywiście opony ciągle letnie

- krokusik164
- 200p
no to uważajcie bo będą mandaty od 1 listopada za letnie opony 

Ja już opony zmieniłam w piątek, akurat przed nawałnicą śniegu
sylvi bardzo dziękuję, jakoś daję radę z moim hobby. Dzieci też mi pomagają przy kwiatkach np. w przesadzaniu
tak więc ubaw jest niesamowity. A gdy zobaczą, że jakiś listek zwiądł to natychmiast go usuwają 

sylvi bardzo dziękuję, jakoś daję radę z moim hobby. Dzieci też mi pomagają przy kwiatkach np. w przesadzaniu

Gdy wróciłam w lutym tego roku do pracy to filodendron xanadu, który został zakupiony przez naszą Panią Stasie na giełdzie kwiatów w Łodzi strasznie zmizerniał w pracy. Może dlatego, że stał w ciemnym miejscu i
praktycznie w ogóle nie dochodziło
Ale teraz gdy Pani Stasia został przestawiła go w inne miejsce powoli dochodzi do siebie i zaczyna odrastać

A w pokoju dodatkowy kwiatek wstawiony przez naszą nieocenioną Panią Stasię
powoli w pokoju brakuje miejsca na stawianie kwiatów, ale u mnie za to jest ich najwięcej., a przez to najładniej, najprzytulniej
U reszty w pokojach tylko kaktusy, no och nie trzeba tak bardzo podlewać i dbać. 

A w pokoju dodatkowy kwiatek wstawiony przez naszą nieocenioną Panią Stasię