Witam w ogrodzie u Aguniady cz.9
- Wanda7
- -Moderator Forum-.
- Od: 2 wrz 2010, o 13:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz.9
Agnieszko, jak tak patrzę dzisiaj na twój ogród po wizycie u Izy, to wydaje mi się, że jest badzo podobny do Izowego. Czy ty nie odnosisz takiego wrażenia? Dużo takich samych roślin, podobne drzewa, przestrzeń trawnikowa i tak dalej?
- Jagodka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 24 sty 2011, o 22:03
Dopiero co wróciłam z imprezy u brata ( 50 lat ) ...a tu już trzecia strona
...no , co , jak co , ale w Twoim ogrodzie ani mnie nie może zabraknąć , ani o nim zapomnieć nie sposób . Więc jestem Agusiu
.
Przegląd Twojego i M dorobku ogrodowego powala na kolana
. Bajkowy ogród ...dojrzały ...przemyślany . Wejście do domu - z donicami zaprasza i świetnie się prezentuje .
Dziękuję za możliwość bywania w Twoim ogrodzie , aczkolwiek tylko wirtualnie
. Ma serce i duszę ...a to się wyczuwa ...no cóż ...nie znam Cię osobiście , ale stwierdzam ,że jesteś ciepłą , wrażliwą osobą i bardzo gościnną , otwartą
.

Przegląd Twojego i M dorobku ogrodowego powala na kolana

Dziękuję za możliwość bywania w Twoim ogrodzie , aczkolwiek tylko wirtualnie

Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
To ja ambitnie dziś do 8 części siadłam żeby zobaczyć co u Ciebie a Ty już z dziewiątą lecisz
.
No dobra -mam nadzieję że tym razem będę na bieżąco
.

No dobra -mam nadzieję że tym razem będę na bieżąco

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Znów się zagapiłam i musiałam nadrabiać.
Ale melduję przybycie.
Śliczna ta biała kleome na 1 stronie wątku - zbierzesz nasiona ?
No a brzózki jak zawsze robią na mnie wielkie wrażenie.
Ale melduję przybycie.
Śliczna ta biała kleome na 1 stronie wątku - zbierzesz nasiona ?
No a brzózki jak zawsze robią na mnie wielkie wrażenie.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Aguś nic innego nie można powiedzieć jak tylko - pięknie
Wspaniale kwitną Ci już hortensje, moje jeszcze w pąkach, a najbardziej zachwyciła mnie ogrodówka....ależ masa kwiatów
Moje wszystkie krzaczki przemarzły i nie zakwitły ani jednym kwiatuszkiem
mam nadzieję, ze w przyszłym roku będzie lepiej....

Wspaniale kwitną Ci już hortensje, moje jeszcze w pąkach, a najbardziej zachwyciła mnie ogrodówka....ależ masa kwiatów

- Ewa_tuli
- Od: 16 sty 2012, o 22:03
Witam Aguś
Jak zwykle chylę głowę przed Twoim kunsztem ogrodniczym i fotograficznym.
Masz piękny ogród, który cieszy oczy wielu ludzi i inspiruje ich do dalszych działań.
Może, jak piszesz kolorów w nim nie ma za dużo, ale jest spokój i elegancja.
Pozdrawiam w nowym wątku.
Jak zwykle chylę głowę przed Twoim kunsztem ogrodniczym i fotograficznym.
Masz piękny ogród, który cieszy oczy wielu ludzi i inspiruje ich do dalszych działań.

Może, jak piszesz kolorów w nim nie ma za dużo, ale jest spokój i elegancja.
Pozdrawiam w nowym wątku.

- wiolamanka
- Od: 16 cze 2012, o 20:12
Wspaniały i duży ogród mnóstwo przestrzeniaguniada pisze:Kochani, witając Was w nowej części, dziękuję za cierpliwe i życzliwe towarzyszenie mi w ogrodowych poczynaniach i zapraszam jednocześnie na spacer po ogrodzie w pełni lata... Nie znajdziecie u mnie tysiąca kwitnących bylin, ale będzie mi miło, jeśli plamy kolorystyczne, które tworzę w swoim ogrodzie, będą sympatyczne dla Waszych oczu
Otwierając dziś ten kolejny wątek, mam wiele przemyśleń po inspiracjach z wspaniałego, niesamowicie skomponowanego ogrodu Izy-Tamaryszka... Iza, dziękuję za fantastyczne popołudnie w raju![]()
Zapraszam:

- reniuniek
- Od: 30 sie 2010, o 08:01
Aguś, już trzecia strona
ale pędzi twój nowy wątek.....zresztą jak pozostałe
Prosze, napisz mi jak nazywa się ta roślinka o białych kwiatach z "wąsami" bardzo mi się podoba

Prosze, napisz mi jak nazywa się ta roślinka o białych kwiatach z "wąsami" bardzo mi się podoba

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Właśnie sobie przypomniałam, że miałaś założyć nowy wątek
Całe szczęście, że to dopiero trzecia strona, nie trzydziesta. Lubię do Ciebie zaglądać, bo wszystko takie uporządkowane, a ogród wygląda na stary. Dzięki brzozom, ani chybi 

-
- Od: 22 lut 2011, o 23:21
Witaj Agnieszko
Pierwszy raz jestem u Ciebie, chociaż mijałyśmy się w kilku watkach. Przyszłam od Izy-Tamaryszka, gdzie pisałaś o waszym wspólnym spotkaniu. Ale musiałyście fantastycznie spędzić czas. Super
Ale nie o tym chciałam pisać. Chciałam napisać, że zatopiłam się w bujnej roślinności, która Cię otacza. Zatopiłam, zadumałam, odpoczęłam......Ogród jest piękny, dojrzały i pięknie skomponowany. Nie wiem jaki jest duży i ile ma lat (ale zamierzam przeczytać poprzednie wątki, więc będę wiedzieć) ale już po kilku zdjęciach wywarł na mnie niesamowite wrażenie. Przepiękne zdjęcia, szczególnie te pokazujące szeroką perspektywę, którą uwielbiam. Płynie z nich taki spokój...... Fantastycznie pokazujesz przestrzeń, daje ona Twojemu ogrodowi oddech A zdjęcia makro rewelacja - czyściutkie, przepięknie skomponowane...... Pozwól, że będę zaglądać i podziwiać

Ale nie o tym chciałam pisać. Chciałam napisać, że zatopiłam się w bujnej roślinności, która Cię otacza. Zatopiłam, zadumałam, odpoczęłam......Ogród jest piękny, dojrzały i pięknie skomponowany. Nie wiem jaki jest duży i ile ma lat (ale zamierzam przeczytać poprzednie wątki, więc będę wiedzieć) ale już po kilku zdjęciach wywarł na mnie niesamowite wrażenie. Przepiękne zdjęcia, szczególnie te pokazujące szeroką perspektywę, którą uwielbiam. Płynie z nich taki spokój...... Fantastycznie pokazujesz przestrzeń, daje ona Twojemu ogrodowi oddech A zdjęcia makro rewelacja - czyściutkie, przepięknie skomponowane...... Pozwól, że będę zaglądać i podziwiać

Się zagapiłam a tu kolejny wątek
Aguś masz piękny ogród po prostu brak mi słów
widziałam już kilka z wyższej półki ale nie dorównują Twojemu z jednej prostej przyczyny ...brak drzew liściastych i krzewów
to śmieciarze a owszem ale jak uroczy
Ogród piękny zdjęcia również , miło się spędza czas w Twoim wątku 
Miłego popołudnia

Miłego popołudnia
Kochani, nie spodziewałam się aż tylu gości! Dziękuję Wam wszystkim i każdemu z osobna za tyle serdeczności i miłych słów - nie sposób co prawda odpisać na indywidualne posty, wybaczcie!
, ale postaram się na poszczególne pytania odpowiedzieć w Waszych wątkach... Witam szczególnie serdecznie nowych gości, a 'starych' ściskam gorąco po znajomości ;-))
Po południu jest najlepsze światło do zdjęć, zatem zostawiam kilka do Waszej oceny:

Po południu jest najlepsze światło do zdjęć, zatem zostawiam kilka do Waszej oceny:

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Uwielbiam cienie na trawie
U siebie nieczęsto mam okazję je widzieć, za małe drzewa, ale miło popatrzeć. Chmurzy się 

-
- Od: 16 lip 2011, o 12:31
Agnieszko,masz piękny ogród
Wszystko tchnie spokojem,aż chce się rozłożyć kocyk na tym pięknym trawniku,w cieniu którejś brzozy i poleżeć
Te zadbane grządki uświadomiły mi,że ja powinnam już dawno usunąć przekwitłe kwiaty i u siebie przywrócić trochę ładu 

Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
-
- Od: 4 lut 2011, o 17:31
Aguś a co tu oceniać, są tak idealne że pozostaje tylko podziwiać kunszt ogrodowy i fotograficzny.