Witam w ogrodzie u Aguniady cz.9

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Wanda7
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 2 wrz 2010, o 13:17
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz.9

Post »

Agnieszko, jak tak patrzę dzisiaj na twój ogród po wizycie u Izy, to wydaje mi się, że jest badzo podobny do Izowego. Czy ty nie odnosisz takiego wrażenia? Dużo takich samych roślin, podobne drzewa, przestrzeń trawnikowa i tak dalej?
Awatar użytkownika
Jagodka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 sty 2011, o 22:03

Post »

Dopiero co wróciłam z imprezy u brata ( 50 lat ) ...a tu już trzecia strona :shock: ...no , co , jak co , ale w Twoim ogrodzie ani mnie nie może zabraknąć , ani o nim zapomnieć nie sposób . Więc jestem Agusiu ;:196 .
Przegląd Twojego i M dorobku ogrodowego powala na kolana ;:180 . Bajkowy ogród ...dojrzały ...przemyślany . Wejście do domu - z donicami zaprasza i świetnie się prezentuje .
Dziękuję za możliwość bywania w Twoim ogrodzie , aczkolwiek tylko wirtualnie ;:196 . Ma serce i duszę ...a to się wyczuwa ...no cóż ...nie znam Cię osobiście , ale stwierdzam ,że jesteś ciepłą , wrażliwą osobą i bardzo gościnną , otwartą ;:167 .
Awatar użytkownika
agnieszka72
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 22 lip 2008, o 20:30
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

To ja ambitnie dziś do 8 części siadłam żeby zobaczyć co u Ciebie a Ty już z dziewiątą lecisz :lol: .
No dobra -mam nadzieję że tym razem będę na bieżąco :? .
Awatar użytkownika
kogra
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 maja 2007, o 18:02

Post »

Znów się zagapiłam i musiałam nadrabiać.
Ale melduję przybycie.
Śliczna ta biała kleome na 1 stronie wątku - zbierzesz nasiona ?
No a brzózki jak zawsze robią na mnie wielkie wrażenie.
Grażyna.
kogro-linki
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aguś nic innego nie można powiedzieć jak tylko - pięknie ;:180
Wspaniale kwitną Ci już hortensje, moje jeszcze w pąkach, a najbardziej zachwyciła mnie ogrodówka....ależ masa kwiatów ;:oj Moje wszystkie krzaczki przemarzły i nie zakwitły ani jednym kwiatuszkiem :? mam nadzieję, ze w przyszłym roku będzie lepiej....
Awatar użytkownika
Ewa_tuli
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2012, o 22:03

Post »

Witam Aguś
Jak zwykle chylę głowę przed Twoim kunsztem ogrodniczym i fotograficznym.
Masz piękny ogród, który cieszy oczy wielu ludzi i inspiruje ich do dalszych działań. ;:167
Może, jak piszesz kolorów w nim nie ma za dużo, ale jest spokój i elegancja.
Pozdrawiam w nowym wątku. ;:4
Awatar użytkownika
wiolamanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 cze 2012, o 20:12

Post »

aguniada pisze:Kochani, witając Was w nowej części, dziękuję za cierpliwe i życzliwe towarzyszenie mi w ogrodowych poczynaniach i zapraszam jednocześnie na spacer po ogrodzie w pełni lata... Nie znajdziecie u mnie tysiąca kwitnących bylin, ale będzie mi miło, jeśli plamy kolorystyczne, które tworzę w swoim ogrodzie, będą sympatyczne dla Waszych oczu :)
Otwierając dziś ten kolejny wątek, mam wiele przemyśleń po inspiracjach z wspaniałego, niesamowicie skomponowanego ogrodu Izy-Tamaryszka... Iza, dziękuję za fantastyczne popołudnie w raju ;:167

Zapraszam:
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Wspaniały i duży ogród mnóstwo przestrzeni ;:138
Awatar użytkownika
reniuniek
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 sie 2010, o 08:01

Post »

Aguś, już trzecia strona ;:oj ale pędzi twój nowy wątek.....zresztą jak pozostałe :D
Prosze, napisz mi jak nazywa się ta roślinka o białych kwiatach z "wąsami" bardzo mi się podoba :D
Mój zielony kwadrat cz.5-aktualna
Zapraszam :-) Renata
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Właśnie sobie przypomniałam, że miałaś założyć nowy wątek ;:223 Całe szczęście, że to dopiero trzecia strona, nie trzydziesta. Lubię do Ciebie zaglądać, bo wszystko takie uporządkowane, a ogród wygląda na stary. Dzięki brzozom, ani chybi :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
daffodil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 lut 2011, o 23:21

Post »

Witaj Agnieszko :wit Pierwszy raz jestem u Ciebie, chociaż mijałyśmy się w kilku watkach. Przyszłam od Izy-Tamaryszka, gdzie pisałaś o waszym wspólnym spotkaniu. Ale musiałyście fantastycznie spędzić czas. Super
Ale nie o tym chciałam pisać. Chciałam napisać, że zatopiłam się w bujnej roślinności, która Cię otacza. Zatopiłam, zadumałam, odpoczęłam......Ogród jest piękny, dojrzały i pięknie skomponowany. Nie wiem jaki jest duży i ile ma lat (ale zamierzam przeczytać poprzednie wątki, więc będę wiedzieć) ale już po kilku zdjęciach wywarł na mnie niesamowite wrażenie. Przepiękne zdjęcia, szczególnie te pokazujące szeroką perspektywę, którą uwielbiam. Płynie z nich taki spokój...... Fantastycznie pokazujesz przestrzeń, daje ona Twojemu ogrodowi oddech A zdjęcia makro rewelacja - czyściutkie, przepięknie skomponowane...... Pozwól, że będę zaglądać i podziwiać ;:108
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

Się zagapiłam a tu kolejny wątek :oops: Aguś masz piękny ogród po prostu brak mi słów ;:196 widziałam już kilka z wyższej półki ale nie dorównują Twojemu z jednej prostej przyczyny ...brak drzew liściastych i krzewów :tan to śmieciarze a owszem ale jak uroczy ;:215 Ogród piękny zdjęcia również , miło się spędza czas w Twoim wątku ;:167
Miłego popołudnia
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Kochani, nie spodziewałam się aż tylu gości! Dziękuję Wam wszystkim i każdemu z osobna za tyle serdeczności i miłych słów - nie sposób co prawda odpisać na indywidualne posty, wybaczcie! :oops:, ale postaram się na poszczególne pytania odpowiedzieć w Waszych wątkach... Witam szczególnie serdecznie nowych gości, a 'starych' ściskam gorąco po znajomości ;-))
Po południu jest najlepsze światło do zdjęć, zatem zostawiam kilka do Waszej oceny:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Uwielbiam cienie na trawie :D U siebie nieczęsto mam okazję je widzieć, za małe drzewa, ale miło popatrzeć. Chmurzy się :(
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lip 2011, o 12:31

Post »

Agnieszko,masz piękny ogród ;:138 ;:138 ;:138 Wszystko tchnie spokojem,aż chce się rozłożyć kocyk na tym pięknym trawniku,w cieniu którejś brzozy i poleżeć ;:oj Te zadbane grządki uświadomiły mi,że ja powinnam już dawno usunąć przekwitłe kwiaty i u siebie przywrócić trochę ładu :oops:
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Aguś a co tu oceniać, są tak idealne że pozostaje tylko podziwiać kunszt ogrodowy i fotograficzny. ;:215 ;:215 ;:215
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”