Radosna twórczość - Lizbona (Joanna)

Zdjęcia naszych ogrodów.
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Joasiu

no z taką gromadą to masz wesolutko :lol: :lol: i ciągle chyba bedziesz miała kopany ogródek :lol: psiaki pomogą.
Awatar użytkownika
Lizbona
20p - Rozkręcam się...
20p - Rozkręcam się...
Od: 4 maja 2007, o 21:20
Kontakt:

Post »

Pocieszające... ;)
Żeby moi synkowie mieli tyle ochoty, co moje suki - mogłabym tylko siedzieć na tarasie i patrzeć :twisted:
Pozdrawiam - Joanna
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ależ ci się porobiło :shock: Współczuję ;:168 Ale jak widać powoli wychodzisz z dołka, prawda? Na pewno jeszcze będzie przepięknie...

Psica cudna, ma figliki w ślipkach :lol:

Tawułki? Czy tawuły? tawułki będą maliśkie, nie zasłonią wiele. tawuły za to są odpowiedniej wielkości, szczególnie strzyżone z umiarem, a i słońce lubią i tylko w słońcu pięknie się wybarwiają (te kolorowe). A może pęcherznice? Albo kaliny? Albo hortensje?
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Awatar użytkownika
Lizbona
20p - Rozkręcam się...
20p - Rozkręcam się...
Od: 4 maja 2007, o 21:20
Kontakt:

Post »

Z dołka wychodzę, choć Basta robi wszystko, bym znówu w niego w padła - dosłownie ;)
Myślałam o czymś takim:
Obrazek, ale podobno musi mieć półcień. Podobnie zresztą jak hortensja, a w tym miejscu od wczesnego rana do późnego wieczora pełne słońce...
Pęcherznicę mam - czerwonolistną, lekko zdewastowana przez zrzuty z dachu, pięknie odrasta. Ma niepełne słońce od rana do południa, potem jest w cieniu. Kalinę muszę rozważyć.. Dzięki ;:108
Pozdrawiam - Joanna
Awatar użytkownika
Ewelina
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lut 2007, o 16:26
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Re: Radosna twórczość - Lizbona (Joanna)

Post »

Smutne wieści ...ale "uszy do góry" - będzie dobrze, bo musi tak być . Trzymam kciuki za Ciebie ("niewydolną fizycznie" i jednocześnie " skaczącą na widłach"???), a także za ogródek. Zbieraj siły a z wiosna doprowadzisz go już całkiem do porządku .
Pozdrawiam , E.
* Mój Ogród - cz.7 (aktualna)
Wizytówkai inne moje wątki
"Mam śródziemnomorskie poczucie czasu..."
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”