no z taką gromadą to masz wesolutko
Radosna twórczość - Lizbona (Joanna)
- Nalewka
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 paź 2006, o 12:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ależ ci się porobiło
Współczuję
Ale jak widać powoli wychodzisz z dołka, prawda? Na pewno jeszcze będzie przepięknie...
Psica cudna, ma figliki w ślipkach
Tawułki? Czy tawuły? tawułki będą maliśkie, nie zasłonią wiele. tawuły za to są odpowiedniej wielkości, szczególnie strzyżone z umiarem, a i słońce lubią i tylko w słońcu pięknie się wybarwiają (te kolorowe). A może pęcherznice? Albo kaliny? Albo hortensje?
Psica cudna, ma figliki w ślipkach
Tawułki? Czy tawuły? tawułki będą maliśkie, nie zasłonią wiele. tawuły za to są odpowiedniej wielkości, szczególnie strzyżone z umiarem, a i słońce lubią i tylko w słońcu pięknie się wybarwiają (te kolorowe). A może pęcherznice? Albo kaliny? Albo hortensje?
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
- Lizbona
- 20p - Rozkręcam się...

- Od: 4 maja 2007, o 21:20
- Kontakt:
Z dołka wychodzę, choć Basta robi wszystko, bym znówu w niego w padła - dosłownie ;)
Myślałam o czymś takim:
, ale podobno musi mieć półcień. Podobnie zresztą jak hortensja, a w tym miejscu od wczesnego rana do późnego wieczora pełne słońce...
Pęcherznicę mam - czerwonolistną, lekko zdewastowana przez zrzuty z dachu, pięknie odrasta. Ma niepełne słońce od rana do południa, potem jest w cieniu. Kalinę muszę rozważyć.. Dzięki
Myślałam o czymś takim:
, ale podobno musi mieć półcień. Podobnie zresztą jak hortensja, a w tym miejscu od wczesnego rana do późnego wieczora pełne słońce...Pęcherznicę mam - czerwonolistną, lekko zdewastowana przez zrzuty z dachu, pięknie odrasta. Ma niepełne słońce od rana do południa, potem jest w cieniu. Kalinę muszę rozważyć.. Dzięki
Pozdrawiam - Joanna
- Ewelina
- Przyjaciel Forum

- Od: 4 lut 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Radosna twórczość - Lizbona (Joanna)
Smutne wieści ...ale "uszy do góry" - będzie dobrze, bo musi tak być . Trzymam kciuki za Ciebie ("niewydolną fizycznie" i jednocześnie " skaczącą na widłach"???), a także za ogródek. Zbieraj siły a z wiosna doprowadzisz go już całkiem do porządku .
Pozdrawiam , E.
Pozdrawiam , E.