Ćmówki z PESTKĄ@

ODPOWIEDZ
Fawin
50p
50p
Od: 5 sty 2008, o 10:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

po lewej stronie masz 20 ikonek przykładowych, pod nimi jest napis "Więcej Ikon", wystarczy nań kliknąć i są ;:183
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aldonko, najlepsze życzenia z okazji imienin. Życzę Ci mnóstwa nowych piękności na parapety :D
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 paź 2008, o 16:21

Post »

Agness bardzo bardzo dziękuję za zyczenia ;:12 Kurcze dziewczyny no Dzięki za podpowiedż z tymi emotkami,bo ja dopiero teraz przeczytalam ,ze pisze,,wiecej ikon,,pomroczność jasna mnie chyba ogarneła..Orion no wlasnie mlodych pędów mam tyle,,tak jak pisalam storczyków 21 i wszystkie maja pędy wieksza polowa z nich ma pedy podwójne(nowe pędy) ;:92
Awatar użytkownika
dorela
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 lut 2007, o 15:26

Post »

To i ja składam życzenia krajance Obrazek
a storczyki ,no co można powiedzieć -PIĘKNE :D
pozdr Dorota
Moje storczyki
Awatar użytkownika
Wanda
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 29 mar 2008, o 11:44

Post »

Pestko, to ja zwykle niezwykle powściągliwa w słowach, życzę ci, aby goście spełnili wszystkie twoje marzenia! A nam życzę, abyśmy mogli je podziwiać. :-)
Awatar użytkownika
Mamba
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 cze 2008, o 21:25

Post »

Pestko, już "nie mogę patrzeć" ;:113 na Twoje storczyki , są niesamowite i tylko szkoda mi, że moje nie kwitną tak obficie. Gratuluję i podziwiam ;:106
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziekuje Wam kochane za zyczenia i za milutkie slowka ;:91 Wandziu..goście zrobili mi niesamowitą,,NIESPODZIANKE ,,i ....nie dostalam żadnej cmówki ;:96 obsypali mnie srebrem ,bo zlota nie lubie.Stwierdzili zgodnym hurem ,ze piekniejszych od moich w kwiaciarni nie znaleźli ,a poza tym sie nie znaja tak jak ja wiec mam sobie kupic sama ;:112 Po prostu,,wymiękli,, ;:84
Awatar użytkownika
DAK
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lip 2008, o 19:45
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

PESTKA@ pisze:Stwierdzili zgodnym hurem ,ze piekniejszych od moich w kwiaciarni nie znaleźli ,a poza tym się nie znają tak jak ja wiec mam sobie kupić sama ;:112 Po prostu,,wymiękli,, ;:84
:lol: Ja im się nie dziwię.
Takich okazów wypielęgnowanych twoją ręką nie ma w sklepach.
Wykazali uznanie i szacunek dla twojej pasji.
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

...no może i tak..Czasem nieumiejetny zakup może niezłe spustoszenie spowodować u ,,domownuków,, jakieś paskudztwo bardzo łatwo przynieść nam ,a co dopiero osobom ,ktore sie kompletnie nie znają... ;:25
Awatar użytkownika
dewuka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2008, o 13:37

Post »

I ja dołączam do grona fanek Twojego giganta. Piękny. :D
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Najnowsze newsy od ,,giganta,,.....wypuszcza nowy ped kwiatowy,,czyli szósty ..,a nie tak dawno pisałam ,ze kluje sie piąty :wink: Ze starych pedów zrzucił część kwiatow,ale z oczek wypuścił 11 malych pędzików ;:80 Teraz szukam,,na gwałt,, doniczki o średnicy 22 cm i dobry podklad,bo muszę go przesadzić.Korzenie wyłazą i są bardzo stloczone ,a poza tym doniczka mimo ,ze jest przywiazana do ściany bocznej i tak sie przewraca pod cięzarem kwiatów i liści.Szkoda by było zeby sie połamał..no chyba bym wtedy zawału dostała ;:5 Zaczoł się fajny czas,kiedy mozna wiecej czasu poświecić storczykom(wogole kwiatom w domu) Nie spędzam juz tyle czasu na ogrodzie wiec biegam w doniczkach.Uwielbiam chodzic po mieszkaniu z ;:40 miedzy storczykami i je ogladac ,dotykac i cieszyć sie każdym maleńkim nowym korzonkiem.Któregoś dnia przyszła sasiadka i pyta córke ..jest mama? ,a córa na to ..jest ale jest zajeta bo gada do storczyków! ;:112 ..hihihi nawet nie byłam świadoma tego ze gadam na głos ;:6
Awatar użytkownika
Mamba
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 cze 2008, o 21:25

Post »

Cudnie rośnie gigant ;:114 Jeszcze bardziej się "załamałam" i zżera mnie zazdrość ;:104 ;:112
Może teraz lepiej go nie przesadzaj, żeby nie wpłynęło to źle na jego rosnące pędziki, bo gdy coś złego się stało, byłoby przykro nie tylko Tobie ;:111
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Aldonko, myślę, że wszystkie tak mamy, że każdego dnia chodzimy oglądamy, czy coś nowego nie dzieje się w tych naszych doniczusiach. Ja dosłownie każdego dnia, odkąd ruszyły pędy po kilka razy zaglądam, czy troszkę urosły, a jak coś nowego zobaczę to cieszę się jak wariatka. Mój mąż stwierdził, że u mnie to już obsesja. :lol: :lol: :lol: Ale trudno nie cieszyć się gdy taki ruch w doniczkach :D tym bardziej że to moje pierwsze pędy. Oby dotrwały do kwitnienia
x_o-n
1000p
1000p
Od: 5 maja 2008, o 07:38

Post »

Ja też chodzę, zaglądam i sprawdzam co tam nowego , co i ile urosło :)
Awatar użytkownika
PESTKA@
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No to mnie dziewczyny uspokoiłyście,bo już chcialam sie leczyć hihihi.Mamba wiesz..ja na to przesadzanko czekam prawie rok i tak naprawde nigdy nie mam odpowiedniej chwili zeby go przesadzić,bo caly czas sie w nim coś budzi..jakieś nowe życie..Też sie waham,ale kiedyś go pzresadzić wkońcu muszę.Przesadzalam juz storczyki kwitnace i nic sie nie dzialo ..rosly sobie dalej bez zadnego uszczerbku. Tu jest inaczej , dochodzi presja i strach zeby czegoś nie ,,spaprać,,,a szkoda była by ogromna.Wydaje mi sie ,ze to najlepszy czas zeby go pzresadzić ,bo potem pędy bedą wieksze albo zacznie znowu kwitnąć kolejny rok ...Co mi radzicie??????? ;:88
ODPOWIEDZ

Wróć do „Moje storczyki !”