Tułacz pstry Houttuynia cordata chameleon
- Foxowa
- Przyjaciel Forum - gold 
- Od: 11 kwie 2017, o 06:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Tułacz pstry Houttuynia cordata chameleon
W teorii może tak, w praktyce raczej nie, bo mam na rabatce z cebulami i podziemne tam buszują na całego.

- 
				3 KOTY
- Od: 7 kwie 2010, o 11:08
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Mój tułacz zdominował mi  pół ogrodu. Ciężko się go pozbyć, bo ma pełno poplątanych kłączy. Wydzieram go razem z niskimi bylinami taka to bestia.  Chyba mu zaaplikuję pędzelkiem "randapa", bo juz nie daję rady.
 Chyba mu zaaplikuję pędzelkiem "randapa", bo juz nie daję rady. 
Uważajcie na niego!!!!!!!!!!!!

Chyba mu zaaplikuję pędzelkiem "randapa", bo juz nie daję rady.
 Chyba mu zaaplikuję pędzelkiem "randapa", bo juz nie daję rady. Uważajcie na niego!!!!!!!!!!!!
Marta

- -Iwona-
- -Moderator Forum-. 
- Od: 4 lut 2011, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Na wiosnę rozsadzam go do gruntu a część zostawiam w doniczce, która później zimuje w domu, aby nie kupować co roku.
Gdybym była na Twoim miejscu to bym się cieszyła. Ja sadzę co roku i nic, ciągle znika, zamiast się rozrastać.
Kiedyś nawet ładnie przezimował to kolejnego roku zniknął. To nie jest ekspansywna roślina a bardzo bym chciała aby tak było,
bo bardzo lubię jej kolorowe listki.

Gdybym była na Twoim miejscu to bym się cieszyła. Ja sadzę co roku i nic, ciągle znika, zamiast się rozrastać.
Kiedyś nawet ładnie przezimował to kolejnego roku zniknął. To nie jest ekspansywna roślina a bardzo bym chciała aby tak było,
bo bardzo lubię jej kolorowe listki.
- Shalina
- Od: 3 paź 2017, o 17:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iwonko może powędrował do sąsiadów, on tak lubi  Mój chyba już czwarty sezon zimuje w gruncie, a zimy dość mroźne i mam go w  trzech miejscach. W tym sezonie trochę go przerzedziłam i poszedł do koleżanek
 Mój chyba już czwarty sezon zimuje w gruncie, a zimy dość mroźne i mam go w  trzech miejscach. W tym sezonie trochę go przerzedziłam i poszedł do koleżanek   

Mój chyba już czwarty sezon zimuje w gruncie, a zimy dość mroźne i mam go w  trzech miejscach. W tym sezonie trochę go przerzedziłam i poszedł do koleżanek

Pozdrawiam Halina
Przydomowy ogród emerytki

Przydomowy ogród emerytki