cyma2704-Soniu Dziękuję . Te eukomisy mam już 7 lat.To ładne rośliny.A jeszcze ładniej wyglądają jak są wyeksponowane.
Ale ich piękno tylko jest do przymrozków.Tak jak i dalii.Oby jeszcze długo.
Mayesty kwitnie.Ale nie przyrosła w dużej ilości liści. A szkoda, bo też te ciemne liście ma piękne.
To był spontaniczny wyjazd połączony ze sprawami i wypoczynkiem.Tego nam trzeba było.Szkoda ,że tylko weekend.ale dobre i to.
A jeden piękny ogród też zobaczyłam.I juz w głowa mi pracuje nad przeróbkami w ogrodzie.
Nie ukrywam,że i twoje rabaty też ogromnie mi się podobają. I siedzą mi pewne połączenia. I chyba na wiosnę zechcę coś przerobić.Jak dam rade. bo to sporo pracy i siły trzeba aby to zrobić, o czym myślę.
Dziękuję za pozytywne słowa o moich obrazach.

Uczę się ciągłe.
Dziękuję i ja pozdrawiam cieplutko
jonatanka-Asiu Dziękuję bardzo.
Do przymrozków jeszcze tych kolorów będzie sporo.Oby przyszły późno.
Majesty traktuję jako jednoroczną.Z przechowaniem nie co się bawić. Ona z nasionek szybko stratuje i potem dobrze rośnie.
PEPSI-Małgosiu cieszę się,że moje owadzie fotki się spodobały. I za pochwałę obrazu.
ewita44-Ewuś Duzo roślin jest w ogrodzie , które nadają ładny klimat w ogrodzie. Hortensje chyba szczególnie.
Bzyczki lubię. Moje syryjskie wszystkie już kwitną. Tylko 1 bylinowy jeszcze nie.
Bardzo dziękuję za pozytywne słowa o obrazach.Uczę się próbuję, staram się.
A najważniejsze,że to lubię.
Igala Ten bociek to cały czas u mnie na dzielące chodził .I trawę mi podkradał. Ale już ich nie ma.Szkoda.
Dziękuję za miłe słowa pod adresem ogrodu.Ale jeszcze trochę zmian chcę zrobić.
Na nowej części nie wiele się robi. A raczej ślimaczym tempem. No cóż wiadomo,,finanse..

NN

z nasionek

[