cyma2704-Soniu    Dziękuję . Te eukomisy  mam  już  7  lat.To  ładne  rośliny.A  jeszcze  ładniej  wyglądają  jak  są  wyeksponowane. 
Ale  ich  piękno  tylko  jest  do  przymrozków.Tak  jak  i  dalii.Oby  jeszcze  długo. 
Mayesty  kwitnie.Ale  nie  przyrosła w  dużej  ilości  liści. A szkoda,  bo  też  te ciemne  liście  ma  piękne. 
To  był  spontaniczny  wyjazd  połączony  ze  sprawami  i wypoczynkiem.Tego  nam  trzeba  było.Szkoda ,że tylko  weekend.ale  dobre i  to.
A  jeden piękny  ogród  też  zobaczyłam.I  juz w  głowa mi  pracuje nad  przeróbkami w  ogrodzie.
Nie  ukrywam,że  i  twoje  rabaty  też  ogromnie  mi  się  podobają. I  siedzą  mi  pewne połączenia. I  chyba  na  wiosnę zechcę  coś  przerobić.Jak  dam  rade. bo  to  sporo  pracy  i  siły   trzeba  aby  to  zrobić,  o  czym  myślę.
Dziękuję  za  pozytywne  słowa  o  moich  obrazach. 

Uczę  się  ciągłe. 
Dziękuję  i  ja pozdrawiam cieplutko  

jonatanka-Asiu  Dziękuję   bardzo. 

Do  przymrozków  jeszcze tych  kolorów  będzie  sporo.Oby  przyszły  późno.
Majesty traktuję jako jednoroczną.Z  przechowaniem  nie  co  się  bawić. Ona z  nasionek  szybko  stratuje  i  potem  dobrze  rośnie.
 PEPSI-Małgosiu    cieszę  się,że  moje owadzie  fotki  się  spodobały. I  za  pochwałę  obrazu. 

ewita44-Ewuś   Duzo  roślin  jest  w ogrodzie ,  które  nadają  ładny  klimat w  ogrodzie. Hortensje  chyba  szczególnie.
Bzyczki  lubię. Moje  syryjskie wszystkie  już  kwitną. Tylko  1 bylinowy  jeszcze  nie.
Bardzo  dziękuję  za  pozytywne  słowa  o  obrazach.Uczę  się  próbuję,  staram  się. 
A  najważniejsze,że  to  lubię. 

Igala  Ten  bociek  to  cały  czas  u  mnie na dzielące  chodził  .I  trawę  mi  podkradał.  Ale  już  ich  nie  ma.Szkoda.
Dziękuję  za  miłe  słowa  pod  adresem  ogrodu.Ale  jeszcze  trochę  zmian  chcę  zrobić.
Na nowej  części  nie  wiele  się  robi. A raczej  ślimaczym  tempem. No  cóż  wiadomo,,finanse.. 

NN

z  nasionek

[