Witajcie

.
Lucynko cebulowe coraz chętniej wystawiają noski , jeszcze chwilka i będzie prawdziwa wiosna. Chociaż u mnie w nocy był tylko 1 stopień więc zapewne do tej wiosny jeszcze nam trzeba poczekać.
Olu szersza rzeczywiście lepiej wygląda i więcej roślin na niej zmieszczę. Już kombinuję co tam będzie i stwierdzam, że dalej za mała

.
Zeniu tak, tak przyjemna

. Miejsca jeszcze mam sporo tylko z tym przemyślanym sadzeniem jeszcze są problemy

.
Reniu śnieg z deszczem mówisz ??

. Ja mam nadzieję, że Veinchenblau już w tym roku fajnie urośnie . Czy on faktycznie ma takie giętkie pędy ??
Kasiu dziękuję, czytałam o tej róży i warto się nad nią zastanowić

.
Rafik od kilku dni już mnie tak nosiło i w końcu trafiła się ładna pogoda więc skorzystałam

.
Małgosiu z pewnością czytając forum znajdziesz sporo pomysłów i inspiracji tak jak ja

. A ja sezon rozpocżęłam bo pogoda sprzyjała. Dzisiaj już niestety brzydko u mnie.
Sabino z niecierpliwością czekam aż ponownie otworzysz furtkę

, oj będzie co podziwiać u Ciebie .
Zuza taka praca sprawia satysfakcję i jak pomyślę, że coś tam będzie rosło to aż mi weselej

. A na wiosnę czekam z niecierpliwością. Tyle mam planów i tyle roślin do sadzenia , że już zakasam rękawy

.
Sławku oj będzie się działo to prawda, ale nie tylko u mnie

.
Madziu miejsce nowe jest i teraz tylko szybko obsadzić ,co by już oko cieszyło

.
U mnie dzisiaj pogoda niestety brzydka. Pochmurno, deszczowo, zimno no ale całe szczęście, że dziś mam inne plany tak więc nie narzekam aż tak bardzo. Jutro moja starsza córka obchodzi urodziny a więc spodziewam się kilku gości. Dzisiejszy dzień zarezerwowany na sprzątanie i przygotowania . Na forum zapewne znajdę czas bo ostatnio nie mogę bez niego żyć

. Tak więc uciekam bo obowiązki wzywają . Pozdrawiam i miłego dni Wszystkim życzę

.