Świat Beci
- ZosiaM
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witaj Beciu !już niedługo będzie wiosna ja byłam na mojej i muszę ci powiedzieć że tylko głowna była wydeptana a po bokach to były nie do przejścia-oby do wiosny
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
miały być zdjęcia z działki i co ? wielka klapa!!!
nawet do niej nie doszłam
w jednej z alejek było takie błoto, że mój synek stracił w nim buta, przewrócił się i......
wróciliśmy do domu,
musiałam nastawić pranie, bo ja ratując go z opresji, wcale nie wyglądałam lepiej
działki nawet nie zobaczyliśmy, jest tak głębokie błoto, że nie wiem, kiedy sie tam dostanę
w jednej z alejek było takie błoto, że mój synek stracił w nim buta, przewrócił się i......
wróciliśmy do domu,
musiałam nastawić pranie, bo ja ratując go z opresji, wcale nie wyglądałam lepiej

działki nawet nie zobaczyliśmy, jest tak głębokie błoto, że nie wiem, kiedy sie tam dostanę

Aniu dlatego, nic sie tam nie zmieniło:(Becia pisze:miały być zdjęcia z działki i co ? wielka klapa!!!
wróciliśmy do domu,
musiałam nastawić pranie, bo ja ratując go z opresji, wcale nie wyglądałam lepiej![]()
działki nawet nie zobaczyliśmy, jest tak głębokie błoto, że nie wiem, kiedy się tam dostanę