Zielony Zakątek !!!

Zdjęcia naszych ogrodów.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Zielony Zakątek !!!

Post »

Gosiu zdjęć szkoda....wiem coś o tym. Najgorzej że teraz to bez aparatu jak bez ręki ;:224
Awatar użytkownika
reniusia20
1000p
1000p
Od: 2 kwie 2012, o 15:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

;:145
Awatar użytkownika
Amara
1000p
1000p
Od: 13 maja 2013, o 19:07

Post »

Gosiu szkoda aparatu no ale fotki przezież na karcie pamięci powinny być więc nie są stracone :wink:
Z telefonu jeśli masz tzw przejściówke to tez szybko zrzucisz foteczki na kompa
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45

Post »

Gosiu wpadam z kawusią ;:304
I nadrabiam zaległości... :D
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Gosiu, udało się coś zrobić ze zdjęciami? :wit
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11

Post »

Gosiu czekamy na Ciebie. ;:168
Awatar użytkownika
Gosia123A
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 maja 2011, o 19:37

Post »

Gosieńko ;:168 jak tam aparat ;:oj
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
gosiaczek12a11
500p
500p
Od: 1 kwie 2012, o 17:20

Post »

Dorota71 - Dorotko koniecznie częściej ;:108 Niebo bywa inspirujące ;:170

marzena06 - Mam pecha , a ten aparat już 2 raz nawalił. Jak naprawa będzie nie opłacalna , to ma przechlapane ,skończy jako elektro śmieć ;:223

jonatanka - Zdjęcia telefonem robię ale nie mogę ich zgrać , próbowałam ale nic z tego może by nie były idealne ale zawsze by były . A tu nic ;:223

aage - Tak zdjęć szkoda ;:145 ale najgorzej że i nowych robić nie ma czym ;:145 To fakt bez aparatu jak bez ręki ;:108

reniusia20 - Brak aparatu doskwiera ;:145 Przez to nudno tak u mnie , co prawda po woli jesień już idzie i tyle zdjęć co w czerwcu się nie robi ;:306

Amara - Już sama grzebałam ale nic z tego , będę potrzebowała pomocy męża którego niestety całymi dniami nie ma , bo bardzo dużo pracuje. Liczyłam że może w którąś niedziele ale niestety nie dało rady . Może w tą niedziele ;:173

Grazka226 - Zapraszam!!! zapraszam!!! Smacznej kawusi ;:108

iwona0042 - Już wyżej pisałam , że niestety jeszcze nie ;:130

jonatanka - Jestem jestem ;:168

Gosia123A - Nadal bez , ostatnio jak się zepsuł czekałam 10 miesięcy , aż mąż zawiózł do serwisu tym razem mam nadzieje że to nie będzie 10 miesięcy ;:219

Dzisiaj zaczęłam robić mini Hostowisko , w zasadzie najchętniej wszystko bym pozmieniała , ale trochę szkoda już niektóre przesadzać , a po za tym zrobił by się niezły miszmasz z cebulami tulipanów i Lili. Odmalowałam starą donice na biało i niestety nie mam jak pokazać ale wyszła bardzo ładnie :heja Wyszorowałam też basen , sezon kąpielowy zakończony od poniedziałku szkoła moje pociechy idą się edukować ;:306 Jutro będę kontynuować prace nad nowymi nasadzeniami i przesadzeniami , w kolejce czeka rabata z nowymi liliami które muszę wykopać i posadzić w to miejsce nowe różyczki a wkopane lilie będą pomiędzy różyczkami. Różyczki dostałam troszkę wcześniej od Teściów jako prezenty urodzinowo-imieninowe wymarzona Nostalgia i Pashminka.
Życzę miłej nocy ;:333
Zielony Zakątek !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
Gosiaczkowy Przepiśnik !!! Zapraszam Gosiaczek12a11
Awatar użytkownika
reniusia20
1000p
1000p
Od: 2 kwie 2012, o 15:06

Post »

Nie smutaj Gosiu!!!
Brak aparatu oj,chciałoby się każda chwilę utrwalić...
Awatar użytkownika
gosiaczek12a11
500p
500p

Post »

reniusia20 - Jakoś idzie przeżyć bez aparatu , ale przez to w wątku jakoś tak nudno mało kolorowo , a przecież zbliżająca się dużymi krokami jesień jest taka kolorowa. Ale też muszę przyznać że aparat zjada dużo czasu ;:108 Ale jak radość ze zrobionych zdjęć. Niestety nie można mieć wszystkiego. Cytuje słowa pewnej piosenki " Jak się lubi co się ma , cieplejszy wieje wiatr ,życie ma lepszy smak " Ja lubię , bardzo lubię ;:138
Awatar użytkownika
Gosia123A
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 maja 2011, o 19:37

Post »

Gosiu ,a telefonem próbowałaś? ;:108
Awatar użytkownika
gosiaczek12a11
500p
500p

Post »

Gosiu - Tak robiłam zdjęcia telefonem , ale to nowy telefon który mam zaledwie miesiąc i jeszcze nie wiem jak zgrać zdjęcia z telefonu na komputer. Próbowałam też dodać bezpośrednio przez telefon ale też nic z tego. Myślałam że mąż spróbuje , ale jak jest chwile w domu to nie wiadomo w co ręce włożyć , dzisiaj był wcześniej ;:306 normalnie o 17 ;:306 co wierz mi rzadko się zdarza , ale kawał roboty odwalony pokoik dzieci lekko odświeżony , znaczy przemalowane brudne ściany i przemeblowanie. Stolik kawowy wyszlifowany i już jednokrotnie przemalowany , jestem zadowolona ;:138 A i nawet prezent mi zrobił 3 śliczne wrzosy. Kocham ;:167

A ja dzisiaj z rana mimo złego samopoczucia , zaprawiałam 13 dość dużych słoików czerwonej papryki. Oj jak ja lubię zaprawiać :tan
Teraz już idę spać ;:19 Jestem padnięta.
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Gosiu widzę, ze przetwory na tapecie 8-) u mnie też :lol: ,,słoiczkuję,, wszystko co się da, zamykam lato na zimowe miesiące :D Później aż miło, gdy otworzy się taki pachnący słońcem słoiczek z owocami lub warzywami :D
A i o remoncie czytam..... u mnie salon aż prosi o świeżą farbę..... ale doprosić się nie może :roll: :?
Awatar użytkownika
gosiaczek12a11
500p
500p

Post »

Tak tak zaprawy , zima długa oby nie była aż taka długa jak ubiegła ;:223 Nie żebym nie lubiła zimy , ja lubię wszystkie pory roku , każda ma swój specyficzny urok. Lubię zimowe wieczory w blasku świec , zapachu pierniczków. Ale co za dużo to nie zdrowo ;:306
Trudno nazwać to remontem ale zapach farby w pokoiku czuć , lubię zmiany zwłaszcza na lepsze. Twój salon się doprosi , właśnie choć by po to właśnie jest zima :;230
Awatar użytkownika
jonatanka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 mar 2012, o 12:11

Post »

Gosiu powoli opanujesz aparat.nawet drobne przemeblowanie czy odświeżenie ścian daje fajny klimat .Ja mam dość remontów a jeszcze rozpoczęty wiosną nie skończony. ;:202
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”