Zielony Zakątek !!!
- aage
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Zielony Zakątek !!!
Gosiu zdjęć szkoda....wiem coś o tym. Najgorzej że teraz to bez aparatu jak bez ręki 

- reniusia20
- 1000p
- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Amara
- 1000p
- Od: 13 maja 2013, o 19:07
Gosiu szkoda aparatu no ale fotki przezież na karcie pamięci powinny być więc nie są stracone
Z telefonu jeśli masz tzw przejściówke to tez szybko zrzucisz foteczki na kompa

Z telefonu jeśli masz tzw przejściówke to tez szybko zrzucisz foteczki na kompa
- Grazka226
- 1000p
- Od: 12 mar 2012, o 13:45
Gosiu wpadam z kawusią
I nadrabiam zaległości...

I nadrabiam zaległości...

Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gosiu, udało się coś zrobić ze zdjęciami? 

- Gosia123A
- Od: 28 maja 2011, o 19:37
Gosieńko
jak tam aparat 

- gosiaczek12a11
- 500p
- Od: 1 kwie 2012, o 17:20
Dorota71 - Dorotko koniecznie częściej
Niebo bywa inspirujące
marzena06 - Mam pecha , a ten aparat już 2 raz nawalił. Jak naprawa będzie nie opłacalna , to ma przechlapane ,skończy jako elektro śmieć
jonatanka - Zdjęcia telefonem robię ale nie mogę ich zgrać , próbowałam ale nic z tego może by nie były idealne ale zawsze by były . A tu nic
aage - Tak zdjęć szkoda
ale najgorzej że i nowych robić nie ma czym
To fakt bez aparatu jak bez ręki
reniusia20 - Brak aparatu doskwiera
Przez to nudno tak u mnie , co prawda po woli jesień już idzie i tyle zdjęć co w czerwcu się nie robi
Amara - Już sama grzebałam ale nic z tego , będę potrzebowała pomocy męża którego niestety całymi dniami nie ma , bo bardzo dużo pracuje. Liczyłam że może w którąś niedziele ale niestety nie dało rady . Może w tą niedziele
Grazka226 - Zapraszam!!! zapraszam!!! Smacznej kawusi
iwona0042 - Już wyżej pisałam , że niestety jeszcze nie
jonatanka - Jestem jestem
Gosia123A - Nadal bez , ostatnio jak się zepsuł czekałam 10 miesięcy , aż mąż zawiózł do serwisu tym razem mam nadzieje że to nie będzie 10 miesięcy
Dzisiaj zaczęłam robić mini Hostowisko , w zasadzie najchętniej wszystko bym pozmieniała , ale trochę szkoda już niektóre przesadzać , a po za tym zrobił by się niezły miszmasz z cebulami tulipanów i Lili. Odmalowałam starą donice na biało i niestety nie mam jak pokazać ale wyszła bardzo ładnie
Wyszorowałam też basen , sezon kąpielowy zakończony od poniedziałku szkoła moje pociechy idą się edukować
Jutro będę kontynuować prace nad nowymi nasadzeniami i przesadzeniami , w kolejce czeka rabata z nowymi liliami które muszę wykopać i posadzić w to miejsce nowe różyczki a wkopane lilie będą pomiędzy różyczkami. Różyczki dostałam troszkę wcześniej od Teściów jako prezenty urodzinowo-imieninowe wymarzona Nostalgia i Pashminka.
Życzę miłej nocy

marzena06 - Mam pecha , a ten aparat już 2 raz nawalił. Jak naprawa będzie nie opłacalna , to ma przechlapane ,skończy jako elektro śmieć

jonatanka - Zdjęcia telefonem robię ale nie mogę ich zgrać , próbowałam ale nic z tego może by nie były idealne ale zawsze by były . A tu nic

aage - Tak zdjęć szkoda

reniusia20 - Brak aparatu doskwiera

Amara - Już sama grzebałam ale nic z tego , będę potrzebowała pomocy męża którego niestety całymi dniami nie ma , bo bardzo dużo pracuje. Liczyłam że może w którąś niedziele ale niestety nie dało rady . Może w tą niedziele

Grazka226 - Zapraszam!!! zapraszam!!! Smacznej kawusi

iwona0042 - Już wyżej pisałam , że niestety jeszcze nie

jonatanka - Jestem jestem

Gosia123A - Nadal bez , ostatnio jak się zepsuł czekałam 10 miesięcy , aż mąż zawiózł do serwisu tym razem mam nadzieje że to nie będzie 10 miesięcy

Dzisiaj zaczęłam robić mini Hostowisko , w zasadzie najchętniej wszystko bym pozmieniała , ale trochę szkoda już niektóre przesadzać , a po za tym zrobił by się niezły miszmasz z cebulami tulipanów i Lili. Odmalowałam starą donice na biało i niestety nie mam jak pokazać ale wyszła bardzo ładnie

Życzę miłej nocy

- reniusia20
- 1000p
- Od: 2 kwie 2012, o 15:06
Nie smutaj Gosiu!!!
Brak aparatu oj,chciałoby się każda chwilę utrwalić...
Brak aparatu oj,chciałoby się każda chwilę utrwalić...
- gosiaczek12a11
- 500p
reniusia20 - Jakoś idzie przeżyć bez aparatu , ale przez to w wątku jakoś tak nudno mało kolorowo , a przecież zbliżająca się dużymi krokami jesień jest taka kolorowa. Ale też muszę przyznać że aparat zjada dużo czasu
Ale jak radość ze zrobionych zdjęć. Niestety nie można mieć wszystkiego. Cytuje słowa pewnej piosenki " Jak się lubi co się ma , cieplejszy wieje wiatr ,życie ma lepszy smak " Ja lubię , bardzo lubię 

- Gosia123A
- Od: 28 maja 2011, o 19:37
Gosiu ,a telefonem próbowałaś? 

- gosiaczek12a11
- 500p
Gosiu - Tak robiłam zdjęcia telefonem , ale to nowy telefon który mam zaledwie miesiąc i jeszcze nie wiem jak zgrać zdjęcia z telefonu na komputer. Próbowałam też dodać bezpośrednio przez telefon ale też nic z tego. Myślałam że mąż spróbuje , ale jak jest chwile w domu to nie wiadomo w co ręce włożyć , dzisiaj był wcześniej
normalnie o 17
co wierz mi rzadko się zdarza , ale kawał roboty odwalony pokoik dzieci lekko odświeżony , znaczy przemalowane brudne ściany i przemeblowanie. Stolik kawowy wyszlifowany i już jednokrotnie przemalowany , jestem zadowolona
A i nawet prezent mi zrobił 3 śliczne wrzosy. Kocham
A ja dzisiaj z rana mimo złego samopoczucia , zaprawiałam 13 dość dużych słoików czerwonej papryki. Oj jak ja lubię zaprawiać
Teraz już idę spać
Jestem padnięta.

A ja dzisiaj z rana mimo złego samopoczucia , zaprawiałam 13 dość dużych słoików czerwonej papryki. Oj jak ja lubię zaprawiać

Teraz już idę spać

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Gosiu widzę, ze przetwory na tapecie
u mnie też
,,słoiczkuję,, wszystko co się da, zamykam lato na zimowe miesiące
Później aż miło, gdy otworzy się taki pachnący słońcem słoiczek z owocami lub warzywami
A i o remoncie czytam..... u mnie salon aż prosi o świeżą farbę..... ale doprosić się nie może

A i o remoncie czytam..... u mnie salon aż prosi o świeżą farbę..... ale doprosić się nie może

- gosiaczek12a11
- 500p
Tak tak zaprawy , zima długa oby nie była aż taka długa jak ubiegła
Nie żebym nie lubiła zimy , ja lubię wszystkie pory roku , każda ma swój specyficzny urok. Lubię zimowe wieczory w blasku świec , zapachu pierniczków. Ale co za dużo to nie zdrowo
Trudno nazwać to remontem ale zapach farby w pokoiku czuć , lubię zmiany zwłaszcza na lepsze. Twój salon się doprosi , właśnie choć by po to właśnie jest zima

Trudno nazwać to remontem ale zapach farby w pokoiku czuć , lubię zmiany zwłaszcza na lepsze. Twój salon się doprosi , właśnie choć by po to właśnie jest zima

- jonatanka
- Od: 4 mar 2012, o 12:11
Gosiu powoli opanujesz aparat.nawet drobne przemeblowanie czy odświeżenie ścian daje fajny klimat .Ja mam dość remontów a jeszcze rozpoczęty wiosną nie skończony.