Lato w wiejskim ogrodzie cz.2
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Lato w wiejskim ogrodzie cz.2
Iwonko i myślisz, że nikt z FO w promieniu 60 km nie mieszka. Ja jak jest ładna pogoda to z okna widzę Babią Górę, a mam do niej dość daleko.
Mam gdzie sadzić i mam nadzieję, że w przyszłym roku wszystko zakwitnie i będę pisać do Marysi o identyfikację.
Basiu to przyjedź do mnie zapraszam! od olkuskiej to rzut beretem!
Mam gdzie sadzić i mam nadzieję, że w przyszłym roku wszystko zakwitnie i będę pisać do Marysi o identyfikację.
Basiu to przyjedź do mnie zapraszam! od olkuskiej to rzut beretem!
- slila1
- Od: 18 maja 2009, o 19:05
Marysiu nadrobiłam zaległości w czytaniu Twojego wątku. Fotorelacja z Marysiowego spotkania wspaniała. Świetnie obie wyglądacie. Teraz pisząc do Was będę miała Wasze twarze przed oczyma.
A jak się już grupa zawiązuje, to ja też chcę do niej, zaznaczam, że na drugie imię mam Marysia.
A jak się już grupa zawiązuje, to ja też chcę do niej, zaznaczam, że na drugie imię mam Marysia.
- Maska
- Kontakt:
Lidziu no to nas czeka piękne spotkanie, ale będziemy Ci mówić Lidziu, bo tak to się pogubimy
To są niezapomniane spotkania. Do tej pory tylko czytałam o spotkaniach innych, a teraz mam własne doświadczenia i nabrałam ochoty na dalsze. Ogród na zdjęciach i w naturze wygląda inaczej.

- Helios
- Od: 15 cze 2010, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

A co byś powiedziała na rottweilera na kolanach? Nasza sunia właśnie tej rasy (już nie żyjąca) uwielbiała wgramolić się eMowi na kolana. Nie mogę sobie darować, ze nie zrobiłam zdjęcia z takiej akcji. Miała takie szczęśliwe oczy, po prostu jedno, wielkie, niczym nie zmącone, szczęście. A ważyła, bagatelka, 45 kg.
Ludzie się jej bali, a ona była zaprzeczeniem tych ponurych opinii o tej rasie.

No i szykuje się kolejna silna grupa. Powodzenia.

Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
- Maska
- Kontakt:
Helenko na zdjęciu może być, ale w realu dziękuję.
dobrze by było

- adamiec
- Od: 4 mar 2010, o 19:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Jak dobrze jest Was zobaczyć.

-
- Od: 11 cze 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ale masz super garnki ...
- Maska
- Kontakt:
Irenko, Aniu witajcie
Dzień jakiś pochmurny, może się rozjaśni. Garnki wypatrzyłam i wpadły mi w oko, chyba było bardzo widać , bo dostałam!

Dzień jakiś pochmurny, może się rozjaśni. Garnki wypatrzyłam i wpadły mi w oko, chyba było bardzo widać , bo dostałam!
- pelagia72
- Od: 2 mar 2009, o 21:09
Łał
Ale sympatyczne i nawet podobne do siebie Marysie
Fajne spotkanko, energia pozytywna od Was emanuje
Garnki gliniane to cóś w moim guście
Marysiu pokaż koniecznie, jak już posadzisz zdobyczne roślinki

Fajne spotkanko, energia pozytywna od Was emanuje

Garnki gliniane to cóś w moim guście

Marysiu pokaż koniecznie, jak już posadzisz zdobyczne roślinki

- Maska
- Kontakt:
Oj Agnieszko nie pokażę, bo posadziłam w różnych miejscach. Dużo wsadziłam między jednoroczne , bo niedługo pójdą aut i te od Marysi będą miały dużo miejsca. Ale w przyszłym roku ja będą kwitły to na pewno nieraz będę do nich wracać i pytać Marysię co to?. Spotkanie sympatyczne a tu jeszcze grupa się szykuje i może powtórzymy w większym formacie, a Marysia obiecała że do mnie przyjedzie.
- Maska
- Kontakt:
-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
Hej Marysiu
takiego kociaczka też mam tylko z białymi znaczeniami....ale boi się być na dworze...może przez to że ją ktoś wyrzucił....ale pewnie jej przejdzie.....
Nie mogę jej znależć domku ,a jest taka urocza 

- slila1
- Od: 18 maja 2009, o 19:05
Marysiu ten Twój czarny towarzysz bardzo fajny i podobny trochę do mojego Cezara, a mieczyk niesamowicie delikatny i piękny.
Czarnulek prześliczny, Marysiu... czarne kotki towarzyszyły mi przez całe dzieciństwo i do dzisiaj mam do nich słabość 
Pierwsze zdjęcie, to ukwiecone, mnie zauroczyło... czy dobrze dostrzegam rumianek?
Pozdrawiam i udanego dnia Ci życzę

Pierwsze zdjęcie, to ukwiecone, mnie zauroczyło... czy dobrze dostrzegam rumianek?
Pozdrawiam i udanego dnia Ci życzę

- Maska
- Kontakt:
Dorotko w domu mam dwa koty jeden ino patrzy żeby uciec, a drugi (z azylu) boi się nawet jak się go bierze na rękę.
Ten został wzięty od sąsiadki, żeby łowił myszy i robi to namiętnie! mieszka w altance, a właściwie go do tego namawiam.
Też ma kropkę pod szyją!
Lidziu obydwa mieczyki kupiłam w B. i pięknie kwitną, ale kupiłam tez abisyński i same liście. Lubię czarne koty, Cezar już jest wiekowy, a ten młodziak jest niezwykle radosny!
Aguniu Dziękuje. Czarny kot szczęście przynieść może jeśli tylko chce (w jakiejś piosence tak było) . Jak przywiozłam rośliny od Marysi to musiałam usunąć nagietki, które i tak opanował mączniak i do nagietków dodałam polne przymiotno. Miłego dnia!
Ten został wzięty od sąsiadki, żeby łowił myszy i robi to namiętnie! mieszka w altance, a właściwie go do tego namawiam.
Też ma kropkę pod szyją!
Lidziu obydwa mieczyki kupiłam w B. i pięknie kwitną, ale kupiłam tez abisyński i same liście. Lubię czarne koty, Cezar już jest wiekowy, a ten młodziak jest niezwykle radosny!
Aguniu Dziękuje. Czarny kot szczęście przynieść może jeśli tylko chce (w jakiejś piosence tak było) . Jak przywiozłam rośliny od Marysi to musiałam usunąć nagietki, które i tak opanował mączniak i do nagietków dodałam polne przymiotno. Miłego dnia!