Debro -"gniazdka z porcelany" jak pięknie to ujęłaś
Magento, co za niespodzianka.

Miło mi, że wpadłaś i poświęciłaś czas na zwiedzenie mojego ogródka. Czekałam cierpliwie
Bardzo mi się przyjemnie zrobiłóo od twoich słów. I cieszę się, że dostrzegłaś "wyraz twarzy" mojego Dębu. W rzeczywistości jest on wyraźniejszy. Czasem gdy siędzę na tarasie, to tak na siebie nawzajem patrzymy i dumamy o świecie
Czy ja mam trawnik? W zasadzie to nie mam tego, co można by nazwać prawdziwym trawnikiem. Są u mnie tylko dwa takie miejsca, gdzie można położyć koc i ewnetualnie jeszcze leżak się zmieści. I to wszystko. Pod takimi dębami trawa by nie urosła, musiałam więc zagospodarować ogród inaczej. Czasem żałuję, że nie mam takiego zielonego dywanu, jaki widzę u innych forumowiczów.
Krysiu, ja teraz do zdjęć używam hostingu tiny.pic. Łatwy w obsłudze i darmowy, choć czasem trzeba znać angielski. Może spróbuj. Można tam wybierać wielkość zdjęć. A ja będzie ten program szwankowac, to są jeszcze inne. Nie musisz tkwić przy Fotosiku.
April, moja koteczka trzy lata temu też zginęła śmiercią tragiczną,gdy tak sobie wędrowała samopas

A ten sąsiedzki kot to jednak nie jest mój, a więc nie jestem do niego specjalnie przywiązana jakby co.
To jest pierwszy widok na ogród, jaki widzę codziennie rano, gdy wychodzę na taras
A potem rzucam okiem w prawo i patrzę, co się dzieje w kwiatowej skrzyni.
A tam ramię w ramię kwitną powojniki
Emilia Plater i
Polish Spirit
Jeszcze raz biały DZWONEK KARPACKI
I na deser różyczki
Oraz liliowce (
Gentle Shepard)