moje ogródkowe zmagania

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: moje ogródkowe zmagania

Post »

Kolejny dzień mrozów!!!!! Rano -20 ;:223 Zaczynam wątpić w kwitnienie niektórych roślinek na wiosnę. Mam niestety czrnowidztwo i obawiam się, że sporo roślinek, których jeszcze nie miałam okazji podziwiać wyląduje w śmietniku z racji wymrożenia.

Małgosiu Adam Słodowy "zrób to sam" :;230
Jule no i kto tu artysta :?: :D Obrazy bardzo fajne, taki styl by pasował do mojego mieszkania, którego już nie mam :wink: Teraz królują starocie. Ściana, choć jak mówisz jeszcze nie wykończona prezentuje się bardzo ładnie. Poproszę zdjęcie finałowe ;:224
Ewa w Szkocji mnie jeszcze nie było :D. Wychodzę z założenia, że skoro mogę coś kupić w kraju, to nie będę targać szmat drogi. W zeszłym roku wybrałam się z M do Francji właśnie samochodem żeby większe zakupy do domu zrobić, ale nic nie przywiozłam, bo wszystko mogę kupić w Warszawie (ceny podobne). Większość rzeczy na wspomnianej giełdzie jest z Niemiec i Belgii. Trzymam kciuki za polowanie na niespotykane różności :uszy
Artystką nie jestem, ale pogrzebać w wolnym czasie (którego prawie nie mam) lubię. Obecnie na malowanie czekają skrzynki po jabłkach. Chcę zrobić coś takiego (do postawienia przed domem)

Obrazek

Większość moich planów jest podejrzane w internecie, próbuję je realizować. Co nie znaczy, że nie mam własnych pomysłów :D
Awatar użytkownika
Aszka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 wrz 2008, o 15:37

Post »

Przyszłam od Dany popatrzeć i nie zawiodłam się.Ja też czerpię inspirację z internetu,blogów ;:108
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Magda, bardzo uzdolniona z Ciebie bestyjka 8-) pomysł z zastosowaniem skrzyń na zewnątrz bardzo mi się podoba...

czy znasz tą stronę? może tam coś Cię zainspiruje...
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Agusiek kochana, nie dość, że znam tą stronę to jestem w sklepie stałą klientką. Kiedyś z Kasią Magentą rozmawiałyśmy o pięknie pachnących świecach..to właśnie z kogucika, który jest (o zgrozo dla budżetu domowego) po drugiej stronie ulicy, ale dziękuję za pamięć ;:196
Żeby mi w ogródku tak dobrze szło..ach :roll:
Awatar użytkownika
Nutka81
1000p
1000p
Od: 13 maja 2010, o 13:01
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Madziula, no proooszę cie, a niby w której cześć ogrodu ci źle idzie ... ;) :lol:
Ogród już pięknie wygląda, w domu też bajeczne kwiaty... kobito nie bądź taka skromna :D ;:196
Pozdrawiamy! Małgosia i Nutka :wit
Nutkowy ogród...czyli "ogary lubią kwiatki"...>> Cz.1 <<,>> Cz.2 <<,>> cz.3 <<
>>Róże Nutki << >>Nutkowe kwiatki doniczkowe<<
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

przynajmniej dobrze wyczułam Twoje klimaty 8-)
sklep prowadzi koleżanka mojej koleżanki z pracy i częśto zaglądam na tę stronę... mimo, że mój dom jest w bardziej nowoczesnym stylu urządzony, to szalenie lubię oglądać tego typu przedmioty i inne elementy dekoracyjne...
w ogrodzie idzie Ci super, nie narzekaj :)
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Tez lubie starocie .... przerabiac :twisted: Jak kiedys machnelam debowa 5 metrowa szafe na turkus, to nawet mojej mamci, ktora byla juz do moich wyskokow przyzwyczajona, nogi sie ugiely :;230
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Aszka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 wrz 2008, o 15:37

Post »

Jule pisze:Tez lubie starocie .... przerabiac :twisted: Jak kiedys machnelam debowa 5 metrowa szafe na turkus, to nawet mojej mamci, ktora byla już do moich wyskokow przyzwyczajona, nogi sie ugiely :;230
wyobrażam sobie ;:224 ale mniemam,ze szafa nabrała charakteru :shock:
edulkot
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 lut 2011, o 17:31

Post »

Madziu przyszłam z rewizytą ;:7 i jak mnie pamięć nie myli kiedyś zaglądałam do Ciebie.
Masz duże pole do popisu bo zakładanie ogródka, nawet małego, od podstaw to bardzo frapujące zajęcie.
Do tego te Twoje zdolności artystyczne, jestem pełna podziwu. ;:63
Córci i Tobie życzę wytrwałości w ćwiczeniach. Miałam podobnie z młodszą córką która za nic nie chciała nosić okularów i wszędzie je gubiła, o ćwiczeniach nie mogło być nawet mowy. I do dziś na jedno oko źle widzi. Tak to bywa z dziećmi. ;:167
Awatar użytkownika
gatita
500p
500p
Od: 15 kwie 2011, o 10:16
Kontakt:

Post »

Dziewczyny, jakie Wy zdolne jesteście :shock: ;:63
Cudne rzeczy robicie ;:108
Magda, Ty nie zaczynaj znowu z tymi konewkami, dobrze :;230
Gatita I,Gatita II
Zapraszam ! Agata
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Małgosiu bo ja już bym chciała żeby wszystko było bujne :;230
Agu absolutnie mój styl, sklep też bardzo fajny ;:224
Jule turkus??? To bardzo odważnie :;230 Ja zawsze w bieli gustowałam i jasnych kolorach, chociaż za białymi kwiatami nie przepadam :!:
Aszko to mnie pogrążyłaś w pw :;230
Edulkot ;:7 ,oj tak roboty zawsze dużo, nawet w takim maleństwie jak moje. Najgorsze to pielenie kurde blaszka :twisted:
Agatko :;230 teraz będzie doniczka, zobaczymy co wyjdzie

Marzy mi się, że do mojej 40ki (a to już nie tak długo) będę miała bujną roślinność i mniej pomysłów, bo to jest męczące co chwila coś zmieniać..i w domu i w ogródku :;230 :;230 :;230 i zawsze coś nie tak-od zawsze tak mam.
Awatar użytkownika
Marta_S
500p
500p
Od: 3 wrz 2010, o 12:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Mi się marzy podobnie :wink:
Zapraszam
Ogród Marty_S
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

:wit a po 40-ce dopiero dostaniecie wigoru i bedziecie przestawiać ;:108 wiem coś o tym ;:224
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lip 2011, o 12:31

Post »

Madziu,nie wróżę dobrze Twojej róży piennej nie okrytej :( Domyślam się,że to jej pierwszy sezon był...?
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
Awatar użytkownika
[Iza]
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 paź 2009, o 17:47

Post »

Konewka super ci wyszła i bardzo podoba mi sie ta kura obok. O takich drewnianych skrzynkach marzę od dawna. Raz już chciałam w Czaczu kupić, ale były dość drogie. Co prawda myślałam o innym ich zastosowaniu, ale ten pomysł który pokazujesz jest świetny. Jeśli pozwolisz, to sie nim zainspiruję :D
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”