Kolejny dzień mrozów!!!!! Rano -20

Zaczynam wątpić w kwitnienie niektórych roślinek na wiosnę. Mam niestety czrnowidztwo i obawiam się, że sporo roślinek, których jeszcze nie miałam okazji podziwiać wyląduje w śmietniku z racji wymrożenia.
Małgosiu Adam Słodowy "zrób to sam"
Jule no i kto tu artysta

Obrazy bardzo fajne, taki styl by pasował do mojego mieszkania, którego już nie mam

Teraz królują starocie. Ściana, choć jak mówisz jeszcze nie wykończona prezentuje się bardzo ładnie. Poproszę zdjęcie finałowe
Ewa w Szkocji mnie jeszcze nie było

. Wychodzę z założenia, że skoro mogę coś kupić w kraju, to nie będę targać szmat drogi. W zeszłym roku wybrałam się z M do Francji właśnie samochodem żeby większe zakupy do domu zrobić, ale nic nie przywiozłam, bo wszystko mogę kupić w Warszawie (ceny podobne). Większość rzeczy na wspomnianej giełdzie jest z Niemiec i Belgii. Trzymam kciuki za polowanie na niespotykane różności
Artystką nie jestem, ale pogrzebać w wolnym czasie (którego prawie nie mam) lubię. Obecnie na malowanie czekają skrzynki po jabłkach. Chcę zrobić coś takiego (do postawienia przed domem)
Większość moich planów jest podejrzane w internecie, próbuję je realizować. Co nie znaczy, że nie mam własnych pomysłów