Jowitka,,aha,,mysllam,z e\twoj smyk starszy

Moj w sierpniu 6 lat skonczy wiec juz swiety czas zeby umial jezdzic
A tak na marginesie u nas weekend minal pod znakiem ogrodnictwa na maksa..
Mezus zrobil mi donice,o ktorych pisalam wczesniej..Wstawie pozniej fotki.
Poza tym ja zrobilam sobie rabatke przed domem..Tam gdzie pisalam,ze bedzie pietrowy skalniak to niestety skalniaka nie bedzie

bo mialam za duzo kwiatkow w szklarni,ktore na skalniak sie nie nadaja,a jak maz slyszy,ze chce kupic jakies roslinki (wlasnie na ten skalniaczek,ktory chcialam) to sie burzy,ze przeciez cala szklarnie mam kwiatkow wiec juz zrezygnowalam z tego pomyslu,po co ma mi uszy suszyc ciagle,ze tylko wymyslam cuda..
Noooo i moje nowe pomidorki znalazly sie juz w miejscach stalych.
Posadzilam 35 sadzonek...

No to niech sobie teraz zdrowo rosna...a juz niebawem bedziemy jesc pomidorki z wczesniejszych krzaczkow
Poza tym maz zaczal nowy projekt..
Teraz buduje sobie szope na narzedzia i bedzie to polaczone z patio,gdzie beda te meble ogrodowe odnowione i bedzie tam tez grill

budowany
Takiego projektu maz sie zlapal,robi jak zwykle wszystko sam,bez wczesniejszego doswiadczenia...ale ja tam w niego wierze
Juz takie cuda teraz porobil,o ktore wczesniej bym go nie podejrzewala,ze bedzie umial wiec wierze,ze i z tych jego planow cos bedzie.
Poki co,przyszykowal sobie podloze..i bedzie po malu robil sobie..w miare wolnego czasu..
Nie wiem czy zdjecia tez zamieszczac? Czy to pasuje do tematu ogrodowego?
Nie chce tez Was zanudzac takimi rzeczami...jak chcecie zdjecia z postepu budowy to dajcie znac,a jak nie to spoko