Mój ogród Sylwia_sirena

Zdjęcia naszych ogrodów.
Awatar użytkownika
sylvia_sirena
1000p
1000p
Od: 23 lis 2009, o 11:52
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Mój ogród Sylwia_sirena

Post »

Dziś byłam na działce troszke porobiłam , ale spotkał mnie deszcz i wkońcu poszłam .
Ale zrobiłam kilka zdjęć. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 wrz 2007, o 20:35

Post »

Sylwio...śliczne róże. ;:63 . Ja w tym roku prawie bez róż. :wink: Widzę że lilie zaczynają u ciebie kwitnąć. Moje także mają już spore pąki, choć wiele wymarzło. :wink: . Na działce byłam cały tydzień...dzisiejsza ranna ulewa nas wygoniła. Znacznie się ochłodziło. Ale to nic..od piątku znów ma być cieplej. :heja . Czy wylazła ci palczycha :?: ..moja od ciebie niestety nie. ;:7
Awatar użytkownika
sylvia_sirena
1000p
1000p

Post »

:wit
Dawno mnie tu nie było ale już jestem .
Zeniu palczycha mi już wyszła wypuściła już dawno teraz idzie jeszcze raz jak coś to ci jeszcze dam bo mam.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
sylvia_sirena
1000p
1000p

Post »

piątek sobota na działce
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
sylvia_sirena
1000p
1000p

Post »

wczorajszy wieczór na działce byłam podlać pomidory i przy okazji zrobiłam kilka fotek.
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
maryna45m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 gru 2009, o 17:02
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Sylwio zaszalałaś i wystawiłaś same piękności ;:333 ;:333 ;:333
Awatar użytkownika
sylvia_sirena
1000p
1000p

Post »

Szybka sobota na działce tz . byłam do południa przed pracą w niedziele już nie zdążyłam dziś może coś przywioze. ;:138
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Sylwio..same piękności pokazujesz że chyba się w końcu do ciebie wybiorę. :;230 . Ja cały czas z małymi przerwami na działce, tylko jakoś mi do ciebie daleko i nie po drodze. Ale kiedyś zawitam. ;:oj
maryna45m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Sylwio ;:31 Ty też mocno pracujesz bo piękności są efektem ;:333 ;:333 ;:333
Awatar użytkownika
sylvia_sirena
1000p
1000p

Post »

Nie poświęcam im tyle czasu co powinnam ale się staram . I w tym roku pierwszy raz milin i zakwitł .
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
sylvia_sirena
1000p
1000p

Post »

cd....
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
maryna45m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Sylwio masz tak dużo kolorowych kwiatów a szczególnie różyczki mają ciekawe kwiaty. :wit :wit :wit
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

W przeciwieństwie do mnie masz bardzo dużo różyczek. Ja w tym roku biedna. :wink: . Z wiosennych zakupów przyjęła się tylko jedna. Widzę także pięknie kwitnące dalie..tyle kolorków. ;:63 . Mnie znów na nie coś wzięło. Gdyby nie kłopot z ich przechowaniem postarała bym się o więcej. Sylwio....byłam u ciebie ale nikogo nie było. Zapomniałam nr działki...nie mogłam trafić. :;230
Awatar użytkownika
sylvia_sirena
1000p
1000p

Post »

jeszcze kilka widoczków. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Zenia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Różyczki piękne..u mnie ich zero. :wink: ..a dalie swoje już wykopałam. Po tym przymrozku zrobiły się brzydkie. Inne także pomalutku zaczynam wykopywać..póki pogoda. Jak zrobi się zimno to tylko wpadnę na działeczkę aby pookrywać co nieco :D. Pozdrawiam. ;:167
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”