Asiula Stasiu109 chomik to kwiat szczególny. Jeśli chodzi o aksamitki to rzeczywiscie z nimi w tym roku coś dziwnego sie dzieje, sialam takie zwykłe dość wysokie a wyszły takie niziusie a inne zupełnie nie chca rosnąć. Tylko takie ze sklepu są wysokie normalnie ale za to mają rzadkie kwiaty. Empuza dzięki za ozdobę wątku. :P Cudne te twoje róże, ale nie kuś. Gratuluje aksamitek na sterydach Monia68 ...i choć nie poznałam brunery to wiem co mi się podoba...mam przecież taką.
Stasiu 109, miło, że zaglądasz do mnie Ten dzwon tak właśnie urósł. Te miotły- to nie miotły choć podobne.
Marylko, mam kilka młodych sadzonek host, a te upały juz i tak mi niektóre popaliły, więc się ratowałam jak mogłam. Rozkładałam parasol, i stawiałam miotły. i choć nie są urodziwe ale są skuteczne.
Ale sobie kobitki żarty stroją A ja radzę sobie jak mogę. Szkoda, że nie pokazałam gustownego parasola
Ale przyznać musicie, że hosty u mnie mają dobrze.
A ja myślałam że to jakiś wielopalczasty stwór łapy zgubił w Twoim ogrodzie A tak serio to na prawdę te roślinki mają u Ciebie dobrze tak o nie dbasz,nawet każda ma swój osobisty parasol Mnie chyba by się nie chciało
Dyptam boski, nie wiem dlaczego u mnie nie rośnie? Chyba zapomniałam go kupić i zasadzić, prawda? A miotły są fantastyczne, naprawdę. Byłam ciekawa do czego służą. (Ciekawość, pierwszy stopień do piekła. Ja jestem już na 333 stopniu....
Adresy do moich wątków Zwierzęta też odczuwają głód, pragnienie, ból, strach... i to już powód by nie zadawać im cierpienia i krzywdy.
Witajcie w taki upalny dzień. Zupełnie nie mam siły. W nocy spać nie mogę. Już jestem u kresu sił.
Amba, Fragola, czego się nie robi dla miłości? Marysiu, Stasiu109, dla wyjaśnienia- ten dyptan dopiero będzie u mnie. Mam nadzieję, że nie jestem na niego uczulona, a jeśli nawet to nie będę go dotykać tylko będę podziwiać.