Hosta FOTO 2009/2010
Re: Hosta foto 2009
Wszystko zależy od wiosny, nie od zimy, jeśli będzie ciepła...choć u mnie jest to prawie bez znaczenia, w maju wyłaza i tak ;)
- takasobie
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 mar 2009, o 22:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A ja,w związku z tym, że od zimy można fizia już dostać, proponuję podziwianie mojego hostowiska zimą ;-)

Miłka
Aktualny wątek: Taki - sobie ogród cz.6
- takasobie
Dziękuję!
W skrytości marzyłam, że Ci się spodoba!
A tak naprawdę to nie wiem jak będzie wyglądało wiosną, bo... dostałam od kochanych moich krewnych, znajomych, przyjaciół, sąsiadów kilka kęp host i je posadziłam już w stanie "późnojesiennym" i bedzie mały suprajs, ale ja lubię niespodzianki! Potem Wam pokażę!

W skrytości marzyłam, że Ci się spodoba!

A tak naprawdę to nie wiem jak będzie wyglądało wiosną, bo... dostałam od kochanych moich krewnych, znajomych, przyjaciół, sąsiadów kilka kęp host i je posadziłam już w stanie "późnojesiennym" i bedzie mały suprajs, ale ja lubię niespodzianki! Potem Wam pokażę!

Miłka
- mirdem
- Od: 26 sty 2010, o 11:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tomasz II pisze:Wszystko zależy od wiosny, nie od zimy, jeśli będzie ciepła...choć u mnie jest to prawie bez znaczenia, w maju wyłaza i tak ;)
Mam nadzieję ,że w Bielsku Podlaskim też. To w sumie nie tak daleko od ciebie.

Mirka
Pozdrawiam Mirka
Ogródkowy galimatias - aktualny
Ogródkowy galimatias - aktualny
No, nie tak blisko, ze 200 km na południe,tak więc u was nieco cieplej.
- takasobie
Dzisiaj zrobiłam coś totalnie zwariowanego! Sama nie mogę uwierzyć, ze to zrobiłam! A to wszystko z miłości do host! Niedaleko mojego biura było biuro podróży. Przed nim latem stały dwie hosty w donicach. Tak dla "egzotycznego" wyglądu). Biuro podróży "zlikwidowało się" i teraz jest tam remont. Przed lokalem stoi taki duży kontener na odpady i co ja w nim zobaczyłam? Moje znajome hosty wyrzucone z doniczek razem z podłożem! I ja pieknie ubrana w płaszczyk i eleganckie rekawiczki zaczęłam te hosty wygrzebywać! Leżała tam jeszcze plastikowa doniczka. Wzięłam ją i jedną hostę w niej umieściłam. Drugiej nie mogłam dosiegnąć więc... trochę wlazłam do kontenera! Mam je obie! Przygarnięte sieroty! Jaka ja jestem szczęśliwa! Foto obiecuję jak posadzę i wyjdą! (były piekne, takie żółtozielone)
Miłka
- PUMKA
- 500p
- Od: 16 sty 2009, o 10:25
- Kontakt:
Miło - dobry uczynek zrobiłaś - hosty na pewno się będą wdzięczne
Daj fotki tych " cudem uratowanych ".

-
- Od: 18 wrz 2006, o 13:03
- Kontakt:
Jestem pod wrażeniemtakasobie pisze:Dzisiaj zrobiłam coś totalnie zwariowanego! Sama nie mogę uwierzyć, ze to zrobiłam! A to wszystko z miłości do host! Niedaleko mojego biura było biuro podróży. Przed nim latem stały dwie hosty w donicach. Tak dla "egzotycznego" wyglądu). Biuro podróży "zlikwidowało się" i teraz jest tam remont. Przed lokalem stoi taki duży kontener na odpady i co ja w nim zobaczyłam? Moje znajome hosty wyrzucone z doniczek razem z podłożem! I ja pieknie ubrana w płaszczyk i eleganckie rekawiczki zaczęłam te hosty wygrzebywać! Leżała tam jeszcze plastikowa doniczka. Wzięłam ją i jedną hostę w niej umieściłam. Drugiej nie mogłam dosiegnąć więc... trochę wlazłam do kontenera! Mam je obie! Przygarnięte sieroty! Jaka ja jestem szczęśliwa! Foto obiecuję jak posadzę i wyjdą! (były piekne, takie żółtozielone)

Zrobiłbym to samo 

-
- Od: 21 wrz 2008, o 13:59
Najbardziej mi się podoba
Mam nadzieję, że szpileczki też były?
Cóż to musiał być za widok
Brawo! To jest prawdziwa miłość

w tym kontenerzetakasobie pisze:płaszczyk i eleganckie rekawiczki

Mam nadzieję, że szpileczki też były?

Brawo! To jest prawdziwa miłość

- takasobie
Ojej! Jak miło piszecie!
Obiecuję fotoreportaż z miejsca zdarzenia!
Szpilek niestety nie miałam, bo gdy leży śnieg przemieszczam się w ocieplanych traperach
Może dlatego mogłam z tego kontenera wyjść

Szpilek niestety nie miałam, bo gdy leży śnieg przemieszczam się w ocieplanych traperach

Może dlatego mogłam z tego kontenera wyjść

Miłka
A nie znalazł się żaden uczynny mężczyzna, który chciałby pomóc eleganckiej kobiecie pogrzebać w śmieciach ??
- takasobie
Nawet się nie rozglądałam. Zrobiłam to szybciutko i sprawnie
Ale chyba nie spotkałabym się ze zrozumieniem
Totalne hopla na punkcie roślin ma niewielki odsetek ludzi. Szczerze mówiąc, jak zobaczyłam te hosty latem w donicach, zastanawiałam sie, czy ci państwo z biura będą wiedzieć co z tymi roślinami robić i pomyslałam, że może... będą się kiedyś ich pozbywać, to ja je przygarnę. Chyba los tak chciał! 

Miłka