Ogród Idy74 2009r cz.2
- marpa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 sty 2009, o 13:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ida no co TY palisz???????Papierosy????????No wiesz co.......To Ty nie wiesz ,że to jest bardzo brzydki nawyk i to jest beeeee?RZUĆ TO!!!!!!!!!!!!!!
Za 2 dni będę obchodziła 3 rocznicę jak pozbyłam się tego nałogu!
a paliłam ponad 30 lat!!
A poza tym to pięknie sobie poczynasz w swoim ogrodzie!Zwolnij tempo!!!
Pozdrawiam.
Maryna. ;:99
Za 2 dni będę obchodziła 3 rocznicę jak pozbyłam się tego nałogu!

Pozdrawiam.
Maryna. ;:99
Ida
mój M kiedyś palił 2 paczki papierochów dziennie, nawet jak wracał z pracy to przywził sobie kartony tych lepsiejszych
papierochów...palił kilkanascie lat....i raptem z dnia na dzień rzucił...dosłownie.
Z synem chodziliśmy za nim nie wierząc że taki nałóg rzucił z dnia na dzień...nie pali już przeszło 10 lat i już nie zamierza.
rzuć to dziadostwo, zamiast kaske wydawać na te papierochy kup sobie coś, no i zdrowasza będziesz
Ida nie dziękuję dziś przyniósł listonosz.

mój M kiedyś palił 2 paczki papierochów dziennie, nawet jak wracał z pracy to przywził sobie kartony tych lepsiejszych

Z synem chodziliśmy za nim nie wierząc że taki nałóg rzucił z dnia na dzień...nie pali już przeszło 10 lat i już nie zamierza.
rzuć to dziadostwo, zamiast kaske wydawać na te papierochy kup sobie coś, no i zdrowasza będziesz

Ida nie dziękuję dziś przyniósł listonosz.

-
- ---
- Od: 10 kwie 2008, o 17:03
Witam wszystkich leniwym piątkiem .
O rany ,ale mi głupio
macie rację ,z tym paleniem wszystkie i każda z osobna
Ale jak ja rzucę palenie ,to na bank przytyję z 10 kg i przez drzwi nie przejdę
OLU
zielone pomidorki w paski ,są ciemno zielone w paski -pychota i ciekawostka na talerzu,truskawkowe i koktajlowe to małe ,ale są rewelacja
nic z nimi nie rób tzn nie przycinaj ,nie obrywaj ,daj im wolność ,a odpłacą Ci się pysznymi owocami .Czy wysłałam Ci Chirokeza
Wiesz nie pamiętam co Ci posłałam ...jak coś to pytaj
Ppryka bardzo ostra -jakaś nowość Miejscowość Galiny znajduje się 10 km od mojej miejscowości.Jest tam przepięknie.Znajduje się tam stadnina koni ,pałac odnowiony 6 lat temu.Rosną potężne bardzo stare drzewa ,ale są również 5 letnie nasadzenia ,Jest bardzo tajemniczo.Zapraszam do zwiedzania.
Tess-no nareszcie .Roztrzepana jestem.Niech Ci zakwitną i zapachną...
Dalo :ops: masz rację na 100%
Dzięki za troskę,już wszystko ok.
Moniko -zadbam o siebie jak będzie po sezonie
Maryno
spróbuję
Przymrozków nie było .Na sobotę planuję posadzić pomidory do gruntu,bo mi jakoś marnieją w donicach.Papryka niech jeszcze postoi w folii ,bo zimna się boi.Mam nadzieję,że WRESZCIE POPADA ,bo podlewanie wychodzi mi już bokiem .Pomidory kwitną
Jutro zaczynam walkę
z mrówkami ,które mieszkają w folii .Pogryzły mnie dzisiaj i wszystko mnie swędzi
Moja folia i ja tu żądzę
Ślimaki jak na razie upiły się piwem i mnie nie nawiedzają .Zrobiłam zdjęcia ogrodu w dniu dzisiejszym ,ale nie wsadziłam karty pamięci
Jutro nadrobię zaległości.Próbowałam policzyć kwitnącev tulipany ,ale przy 340 pomyliło mi się..
U mnie dalej niezapominajkowo -tulipanowo.Pięknie jest ,ale pomału to się kończy .
CHCIAŁA BYM podziękować osobie ,która przysłała mi dalie
Nie mogłam odczytać ,kto to zrobił
Dobra duszo odezwij się

OLU

Tess-no nareszcie .Roztrzepana jestem.Niech Ci zakwitną i zapachną...
Dalo :ops: masz rację na 100%

Moniko -zadbam o siebie jak będzie po sezonie

Maryno

Przymrozków nie było .Na sobotę planuję posadzić pomidory do gruntu,bo mi jakoś marnieją w donicach.Papryka niech jeszcze postoi w folii ,bo zimna się boi.Mam nadzieję,że WRESZCIE POPADA ,bo podlewanie wychodzi mi już bokiem .Pomidory kwitną

CHCIAŁA BYM podziękować osobie ,która przysłała mi dalie

- tara
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Iduś, nie powiem nic nowego ale smutno mi tez, ze masz takie problemy ze zdrowiem. Cisnienie to wredna choroba z która trzeba bardzo uwazać, wiem bo od dwóch lat ta małpa mnie odwiedza.
Uwielbiam kawe, niestety pije bezkofeinową polecam Tobie, pomidorki tak ja moge jeść bez opamietania uwielbiam.
Nie lubie orzechów ale to tez skuteczne, a przede wszystkim powiem prosto: pij i psi, psi,p[si jak w reklamie to tez obniża cisnienie.
Kochana rzuć paspierosy, nie szukaj usprawiedliwienia np.dobra od jutra nie palę - nie nie palisz od tej chwili, wiem co to znaczy i jakie to ma skutki uwierz mi na słowo.
Ogrodek masz piekny i duży, za bardzo sie przeforsowałaś, przystopuj,
lataj z aparatem i dawaj tu fotki, trzymaj sie kochana
Uwielbiam kawe, niestety pije bezkofeinową polecam Tobie, pomidorki tak ja moge jeść bez opamietania uwielbiam.
Nie lubie orzechów ale to tez skuteczne, a przede wszystkim powiem prosto: pij i psi, psi,p[si jak w reklamie to tez obniża cisnienie.
Kochana rzuć paspierosy, nie szukaj usprawiedliwienia np.dobra od jutra nie palę - nie nie palisz od tej chwili, wiem co to znaczy i jakie to ma skutki uwierz mi na słowo.
Ogrodek masz piekny i duży, za bardzo sie przeforsowałaś, przystopuj,
lataj z aparatem i dawaj tu fotki, trzymaj sie kochana
- Iwcia&Patyrek
- 500p
- Od: 5 sie 2007, o 20:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No to odzywam się;) Obiecałam dalie;) więc je wysłałam..Pozdrawiam
Iwona
Iwona
do szczęscia dużo nie potrzeba
Iwcia&Patyrek zapraszają
Iwcia&Patyrek zapraszają
-
- ---
NO
nareszcie można się połączyć
Przez dwa dni nie mogłam wejść na forum ,czy tylko ja
Witam wszystkich w niedzielę wieczorem .U nas padało całą noc i pół dnia
nareszcie.Roślinki po deszczyku wystrzeliły ,aż miło
,ale chwaściory też
Plan na nowy tydzień -PIELENIE
tO MOJE ZDJĘCIA Z DZISIAJ -królują jeszcze ten tydzień tulipany i niezapominajki muszę się nimi pochwalić ,bo aż dech zapiera -jest pięknie
to znaczy mnie się podoba...

Witam wszystkich w niedzielę wieczorem .U nas padało całą noc i pół dnia

tO MOJE ZDJĘCIA Z DZISIAJ -królują jeszcze ten tydzień tulipany i niezapominajki muszę się nimi pochwalić ,bo aż dech zapiera -jest pięknie

-
- ---
Lisko adres podałam
TARO psi,psi często ,bo wodę piję niegazowaną w dużych ilościach
Zwolniłam
Iwcio &Patyrek dzięki bardzo.Jak cos zobaczycie w moim ogrodzie to walcie jak w dym
TESS ten bodziszek nazywa sie wielkopłatkowy CHYBA
jego kwiaty są duże ,fioletowe,i mocno pachną.
A to cd zdjęć z dzisiaj
No i pomidory -przymrozki im nie zaszkodziły 
I zagadka co jest na zdjęciu

TARO psi,psi często ,bo wodę piję niegazowaną w dużych ilościach

Iwcio &Patyrek dzięki bardzo.Jak cos zobaczycie w moim ogrodzie to walcie jak w dym

TESS ten bodziszek nazywa sie wielkopłatkowy CHYBA

A to cd zdjęć z dzisiaj

I zagadka co jest na zdjęciu