Ogród Idy74 2009r cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Olusia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 gru 2007, o 21:38
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dalu popieram , popieram..........
Awatar użytkownika
marpa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 sty 2009, o 13:13
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Ida no co TY palisz???????Papierosy????????No wiesz co.......To Ty nie wiesz ,że to jest bardzo brzydki nawyk i to jest beeeee?RZUĆ TO!!!!!!!!!!!!!!
Za 2 dni będę obchodziła 3 rocznicę jak pozbyłam się tego nałogu! :lol: a paliłam ponad 30 lat!!
:evil: A poza tym to pięknie sobie poczynasz w swoim ogrodzie!Zwolnij tempo!!!
Pozdrawiam.
Maryna. ;:99
MARYNA pozdrawiam
spis wątków
Monia68
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Iduś, dbaj o siebie :!: :!: Zmartwiłam się tym, co napisałaś...
Serdecznie pozdrawiam, Monika
AFRYKA
Mój ogród.
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23

Post »

Ida

mój M kiedyś palił 2 paczki papierochów dziennie, nawet jak wracał z pracy to przywził sobie kartony tych lepsiejszych :twisted: papierochów...palił kilkanascie lat....i raptem z dnia na dzień rzucił...dosłownie.
Z synem chodziliśmy za nim nie wierząc że taki nałóg rzucił z dnia na dzień...nie pali już przeszło 10 lat i już nie zamierza.

rzuć to dziadostwo, zamiast kaske wydawać na te papierochy kup sobie coś, no i zdrowasza będziesz :lol:

Ida nie dziękuję dziś przyniósł listonosz. :lol: :lol:
ida74
---
Od: 10 kwie 2008, o 17:03

Post »

Witam wszystkich leniwym piątkiem . :D O rany ,ale mi głupio :oops: macie rację ,z tym paleniem wszystkie i każda z osobna :!: :!: :!: Ale jak ja rzucę palenie ,to na bank przytyję z 10 kg i przez drzwi nie przejdę :?
OLU :!: zielone pomidorki w paski ,są ciemno zielone w paski -pychota i ciekawostka na talerzu,truskawkowe i koktajlowe to małe ,ale są rewelacja :!: :!: :!: nic z nimi nie rób tzn nie przycinaj ,nie obrywaj ,daj im wolność ,a odpłacą Ci się pysznymi owocami .Czy wysłałam Ci Chirokeza :?: Wiesz nie pamiętam co Ci posłałam ...jak coś to pytaj :roll: Ppryka bardzo ostra -jakaś nowość Miejscowość Galiny znajduje się 10 km od mojej miejscowości.Jest tam przepięknie.Znajduje się tam stadnina koni ,pałac odnowiony 6 lat temu.Rosną potężne bardzo stare drzewa ,ale są również 5 letnie nasadzenia ,Jest bardzo tajemniczo.Zapraszam do zwiedzania.
Tess-no nareszcie .Roztrzepana jestem.Niech Ci zakwitną i zapachną...
Dalo :ops: masz rację na 100% :!: :!: :!: Dzięki za troskę,już wszystko ok.
Moniko -zadbam o siebie jak będzie po sezonie :wink:
Maryno :!: :oops: spróbuję :!: :!: :!: :oops: :oops:
Przymrozków nie było .Na sobotę planuję posadzić pomidory do gruntu,bo mi jakoś marnieją w donicach.Papryka niech jeszcze postoi w folii ,bo zimna się boi.Mam nadzieję,że WRESZCIE POPADA ,bo podlewanie wychodzi mi już bokiem .Pomidory kwitną :) Jutro zaczynam walkę ;:163 z mrówkami ,które mieszkają w folii .Pogryzły mnie dzisiaj i wszystko mnie swędzi :? Moja folia i ja tu żądzę :!: :!: :!: Ślimaki jak na razie upiły się piwem i mnie nie nawiedzają .Zrobiłam zdjęcia ogrodu w dniu dzisiejszym ,ale nie wsadziłam karty pamięci :? Jutro nadrobię zaległości.Próbowałam policzyć kwitnącev tulipany ,ale przy 340 pomyliło mi się.. :? U mnie dalej niezapominajkowo -tulipanowo.Pięknie jest ,ale pomału to się kończy .
CHCIAŁA BYM podziękować osobie ,która przysłała mi dalie :!: :!: :!: Nie mogłam odczytać ,kto to zrobił :!: Dobra duszo odezwij się :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01

Post »

Iduś, nie powiem nic nowego ale smutno mi tez, ze masz takie problemy ze zdrowiem. Cisnienie to wredna choroba z która trzeba bardzo uwazać, wiem bo od dwóch lat ta małpa mnie odwiedza.
Uwielbiam kawe, niestety pije bezkofeinową polecam Tobie, pomidorki tak ja moge jeść bez opamietania uwielbiam.
Nie lubie orzechów ale to tez skuteczne, a przede wszystkim powiem prosto: pij i psi, psi,p[si jak w reklamie to tez obniża cisnienie.

Kochana rzuć paspierosy, nie szukaj usprawiedliwienia np.dobra od jutra nie palę - nie nie palisz od tej chwili, wiem co to znaczy i jakie to ma skutki uwierz mi na słowo.

Ogrodek masz piekny i duży, za bardzo sie przeforsowałaś, przystopuj,
lataj z aparatem i dawaj tu fotki, trzymaj sie kochana
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
Awatar użytkownika
Iwcia&Patyrek
500p
500p
Od: 5 sie 2007, o 20:39

Post »

No to odzywam się;) Obiecałam dalie;) więc je wysłałam..Pozdrawiam

Iwona
do szczęscia dużo nie potrzeba
Iwcia&Patyrek zapraszają
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
liska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 24 mar 2008, o 20:07

Post »

Ida wyślij mi na PW swoj adres e-mail.. wyslę Ci coś do poczytania...coś co pomaga rzucić...
z uśmiechami Iza
u liski
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23

Post »

Ida

czy może znasz nazwę bodziszka twojego-mojego?
ida74
---

Post »

NO :!: :!: :!: nareszcie można się połączyć :? Przez dwa dni nie mogłam wejść na forum ,czy tylko ja :?: :roll:
Witam wszystkich w niedzielę wieczorem .U nas padało całą noc i pół dnia :lol: nareszcie.Roślinki po deszczyku wystrzeliły ,aż miło :D ,ale chwaściory też :? Plan na nowy tydzień -PIELENIE :!: :!: :!:
tO MOJE ZDJĘCIA Z DZISIAJ -królują jeszcze ten tydzień tulipany i niezapominajki muszę się nimi pochwalić ,bo aż dech zapiera -jest pięknie :shock: :!: :!: :!: to znaczy mnie się podoba... Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
tu.ja
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 lip 2008, o 09:18

Post »

Mi też dech zaparło!
A te karminowe na 2 zdjęciu to co za odmiana? Są zjawiskowe.
ida74
---

Post »

Lisko adres podałam :D
TARO psi,psi często ,bo wodę piję niegazowaną w dużych ilościach :D Zwolniłam :wink:
Iwcio &Patyrek dzięki bardzo.Jak cos zobaczycie w moim ogrodzie to walcie jak w dym :D
TESS ten bodziszek nazywa sie wielkopłatkowy CHYBA :oops: jego kwiaty są duże ,fioletowe,i mocno pachną.
A to cd zdjęć z dzisiaj Obrazek Obrazek Obrazek ObrazekNo i pomidory -przymrozki im nie zaszkodziły Obrazek
I zagadka co jest na zdjęciu :?: :?: :?: Obrazek
ida74
---

Post »

Izo nie mam pojęcia co to za odmiana ,też mi się podobają.Nie uczę się nazw ...Za dużo ich mam
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2009, o 12:50

Post »

Ida masz w ogrodzie szaleństwo kolorów :!: :D ...o raju :!: ....cudnie :!: ....ogród jak malowany ;:122
Pozdrawiam słonecznie - Baśka :)
Awatar użytkownika
snowflake
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 lut 2009, o 17:12

Post »

Iduś faktycznie, morze kwiatów...cudnie... ale jakie ogromne Ci te roślinki porosły... a ta serduszka... :shock:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”