Dala- mój piękny ogród cz.1
moje Kany strasznie się porozrastały... teraz mam ich chyba ze 2 skrzynki... ale to te takie pospolite czerwone drobne kwiaty i zielone liście... i tylko wsadzam do donic ze 2,3 co by szybciej kwitły
bo jak resztę wsadzę w maju do ziemi to potem jesienią są dopiero w pełni kwitnienia i zaraz je zmrozi jakiś przymrozek... 

Ido, te różowe kwiatki w kąciku iglakowym, to wrzosy.
Jeśli chodzi o kanny, to dopiero muszę zrobić generalny przegląd i zobaczyć,czy się w ogóle uchowały.
Agnieszko, dziękuję za wizytę w moim ogrodzie; cieszę się, że Ci się podobało i zapraszam częściej.
Dzisiaj u mnie totalna odwilż - wszystko płynie i jak tak dalej pójdzie to za chwilę będzie po śniegu.
Jeśli chodzi o kanny, to dopiero muszę zrobić generalny przegląd i zobaczyć,czy się w ogóle uchowały.
Agnieszko, dziękuję za wizytę w moim ogrodzie; cieszę się, że Ci się podobało i zapraszam częściej.
Dzisiaj u mnie totalna odwilż - wszystko płynie i jak tak dalej pójdzie to za chwilę będzie po śniegu.
- Ania Kropelka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2009, o 08:11
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- ada.kj
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 2 gru 2008, o 12:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Oj. Jakie piękne te begonie. Mają tyle uroku. Czy one znoszą południową wystawę. Mam taras przy bloku, lecz wystawa jest południowa, więc od godz. 11 do 18 to patelnia. Nigdy nie odważyłam się kupić begonii, gdyż wydaje mi się, że one jednak tego upału by nie zniosły.
Co my wiemy to tylko kropelka. Czego nie wiemy to cały ocean.
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
Pozdrawiam cieplutko Ada vel Krysia
Księżycowe rabatki u Adki adolinki
- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
ostatnio przeglądałem lutowy "MPO" i cóż zobaczyłem - fotki Twojego ogrodu:)
widać że Twój ogród jest piękny i dużo mu poświęcasz czasu i sił by jeszcze piekniał
widać że Twój ogród jest piękny i dużo mu poświęcasz czasu i sił by jeszcze piekniał

pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki